Hae
Paletilla

Bette Box Joulukuu 2018

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box joulukuu

Joka kuukausi saapuva Bette Box on jälleen kerran saapunut. Jouluun Bette Boksista luvattiin löytyvän tuotteita jolla ehostat ja freesaat juhla lookkisi. Boksin sanottiin sisältävän meikkituotteen sekä kampaamoistakin saavan hiustuotteen. Olin ollut pettynyt muutamiin syksyn aikana saapuneisiin bokseihin, mutta kahdessa viimeisesä oli nähtävissä uudistusta. Viime joulukuussa tuli myös todella hyvä Bette Boksi joten odotukseni olivat todella korkealla! Ennen kuin edes oma boksini oli saapunut spoilaannuin sisällöstä muilta bloggaajilta ja huomasin, että bokseissa oli taas hieman vaihtelevuutta. En oikein ilahtunut nähdessäni sisältöjä, mutta yritin silti avata oman boksini positiivisin mielin, mutta kuinkas kävikään? Oliko joulukuun Bette Boksi odotuksen arvoinen?

Bette Box joulukuu

Cutrin Muoto Extra Strong Hairspray

Cutrinin hiuslakka oli se boksin paljon puhuttu kampaamolaatuinen hiustuote. Kyeessä on pohjoismaisille, hienolaatuisille hiuksille suunniteltu hiuskiinne jonka kehutaan antavan maksimaalista pitoa. Cutrinin hiuslakka oli boksin kiinnostavin tuote jos sellainen pitäisi tästä boksista mainita. En itse kuitenkaan käytä hiuskiinteitä juuri koskaan joten tämäkin boksin tuote oli itselleni lähes tarpeeton. Tuote on varmasti mieluinen muille, mutta itselleni tälle ei ole käyttöä joten se pääsee eteenpäin.

bette box joulukuu

Manna Kadar Prime Time 3-in1

Manna Kadarin primer soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten esimerkiksi pohjustamaan luomet tai huulet tai vaikka peiteaineena käytettäväksi. Manna Kadarin tuotteita on alkanut tulemaan jokaisesta Bette Boksista ja kyseessä on sellainen merkki mihin en oikeastaan ole syttynyt ollenkaan. Kyseessä on monitoimituote jonka pitäisi soveltua moneen käyttötarkoitukseen, mutta itseäni lähinnä kauhistuttaa tuotteen väri. Se näyttää todella tummalta pannussa ja en uskaltaisi itse laittaa tätä koko kasvoille. Luomivärin pohjustuksena tuote voi toimia ihan hyvin, mutta en ite ole kuullut tästä tuotteesta juurikaan mitään hyvää. Tämäkin siis pääsee kiertoon.

Bette Box joulukuu

Manna Kadar Miracle Balm

Boksista löytyi myös toinen Manna Kadarin tuote. Toisena Manna Kadarin tuotteena boksista löytyi huulituote joka sisältää argan öljyä sekä erilaisia vitamiineja. Boksista löytyi myös toinen Manna Kadarin tuote vaikka bokseista piti löytyä kolmea eri Manna Kadarin tuotetta joista yksi niistä löytyisi omasta boksista. Hoitavat, hyviä raaka-aineita sisältvät huulivoiteet ovat aina tarpeellisia varsinkin näin talven tullen. Manna Kadarin huulituote on varmasti monille mieluinen ja tarpeellinen, mutta ei itselleni.

Bette Box Joulukuu

FemFresh Daily Intime Wash

FemFreshin tuotteet ovat suunniteltu intiimialueelle sillä sen pH-tasapainoitettu koostumus ei ärsytä herkkiä alueita. FemFresh intiimi puhdistustuote sisältää aloe veraa ja sitä voi käyttää myös suihkusaippuan tavoin. FemFresh tuotteet ovat omasta mielestäni todella hyvä keksintö sillä monikaan ei kiinnitä huomiota siihen, ettei tavallisia suihkutuotteita kannattaisi käyttää intiimialueella. Mulla on ennestään todella paljon FemFresh tuotteita ja tämäkin löytyy itseltäni entuudestaan. Uutena tietona tuli itselleni, että näitä voi käyttää myös suihkusaippuana joten tämän vinkin takia saan käyttöä edellisille FemFreshit pesutuotteille.

Bette Box joulukuu

Anyday Nut Bar With Berries & Givenchy L’Interdit EdP

Joulukuun Bette boksista löytyi myös uusi pähkinäinen välipalapatukka jonka kohdalla mietin, että miksi kauneusboksissa tulee välipalapatukka? Välipalapatukan tilalle olisi varmaan saanut vaikka kosmetiikkatuotteet joka olisi ollut monelle paljon mieluisampi. Boksista löytyi myös jälleen kerran kukkaistuoksuinen parfyymi näyte. Yllättävää kyllä, että tällä kertaa tuoksu oli miellyttävä! Tuoksussa jasmiini tuo tietynlaista pehmeyttä siihen jonka ansiosta tuoksu oli yllättävän kiva.

Bette Box joulukuu

Sellainen Bette Boksi joulukuussa! Niin kuin varmasti huomasitte niin joulukuun boksi ei todellakaan ollut kauhean mieleinen. Näistä kuudesta, mukaan lukien välipalapatukka ja tuoksunäyte niin boksin tuotteista mikään ei pääse itselläni käyttöön. Luulin todella Betten pienien uudistuksen jälkeen ettei tälläisiä bokseja enää tulisi. Joidenkin bokseista löytyi Batisten kuivashampoo Cutrinin tuotteen lisäksi, Mizonin kangasnaamiota tai Manna Kadarin kulmakarvatuotteita. Tämä boksi tuntui todella vajaalta sillä vaihtoehtoja olisi ollut paljon muitakin! Kuulin, että Bette Boksin pitäisi uudistua tammikuussa ja ilman sitä tietoa olisin lopettanut oman tilaukseni tähän joulukuun boksiin. Jatkan kuitenkin vielä ensi vuoden puolelle sillä haluan uskoa että, se todella uudistuu. Mikäli itse haluat uskoa tähän, pääset tilaamaan tammikuun Bette Boksin tästä. Tammikuun Bette Boksista pitäisi löytyä meikkituotteita, hiustenhoitotuotteita sekä meikkituotteita.

Mitä ajatuksia Joulukuun Bette Box herätti ja millaisen version itse sait? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Bette Box Marraskuu 2018

Bette Box Lokakuu 2018

Bette Box Syyskuu 2018

14 kommenttia

 1. Inka Nitta kirjoitti:

  Mä en vielä ole hakenut omaani ja nyt en tiedä uskallanko hakea ollenkaan! 😀

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Me jo juteltiinkin tästä sisällöstä niin tiedät mun mielipiteen 😀 Ei hyvä. Mulla pääsee testiin toi hiuslakka, mutta muuten toi patukka on oikeesti ainut sen lisäksi, joka edes vähän kiinnostaa. Onhan se oikeesti aika sääli, että kauneusboksin kiinnostavimmat tuotteet on extranäytteitä :’D En myöskään ymmärrä miten tota Manna Kadarin primeria voisi käyttää mitenkään muuten kuin just luomivärinpohjustajana. Enkä itse tykännyt käyttää sitä edes siinä, joten hutituote mulle 😀

  Tammikuussa jotain paljon parempaa sitten kiitos! 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Joo niin puhuttiin! Pakko myöntää, että tää boksi jos joku on epäonnistunu! Ois kuullut, että jouluun ja juhlaan sopivat tuotteet olisi ollut jotain muuta kun tämmösiä! Todellakin, tammikuun boksia ja uudistusta odotellessa!

 3. Charming Nails kirjoitti:

  Tässä mun ajatuksia. Olisinpa saanut tuon hiuskiinteen kun niitä olen boksiin toivonut…mutta ei :/

  https://charmingnails.blogspot.com/2018/12/joulukuun-bette-box.html

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Sulle toi Cutrinin hiuslakka ois ollut bueno! Mullakaan kun tälle ei ole mitään käyttöä, kun ehkä kerran kaks vuodessa lakkaa käytän 😀 Sulle tuli kuitenkin muuten parempi boksi kun tämä! Olisin ollut ite sun versiosta enemmän tyytyväinen 🙂

 4. Pirjo kirjoitti:

  Minulla loppu tähän tilaus……..enkä usko, että ikävä tulee.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Ymmärrän ihan täysin, että haluat lopettaa tähän boksiin! 🙁 Harmi sinänsä kuitenkin jos tammikuun boksi onkin hyvä! Mä vielä kuitenkin nielen pettymykseni betteä kohtaan ja odotan ensi kuuhun asti.

 5. SanniiJuliaa kirjoitti:

  Tää ei nyt selvästi ollut keneenkään mieleen 😀 Itse lopetin omani tilauksen sikoja sitten kun boksien sisältö ei vaan miellytä. Seuraillen kyllä muilta vielä miten uudistus menee jos saittuisi boksien sisältö paranemaan 🙂 (ellei eka ole se ainut panostettu ja alamäki alkaa taas!)

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tämä boksi on kyllä aiheuttanut mielipahaa monelle 😀 Itse olen miettinyt tilauksen lopettamista monta kertaa, mut jotenkin uteliaisuudesta aina jatkanut tilausta. Toivottavasti saadaan uudistusta betteen tammikuussa!

 6. Mira kirjoitti:

  Ymmärrän kyllä ärsytyksen, toi boksi on niiiin vajaanoloinen ja kaikinpuolin mitäänsanomaton. Varsinkin joulukuun boksiksi, jonka odottaisi olevan erityinen. Tästä tuli vaan fiilis siitä, että kasattu jotain jämiä ja jaettu ihmisille ihan sokkona erilaisia bokseja. Bettehän väitti, että pitkäaikaistilaajat olisi saanut tuon huulivoiteen kuivashampoon ja kangasnaamion tilalla, mutta itse ainakin olen ollut jo parisen kuukautta pitkäaikatilaajan statuksella, ja silti sain tuon paljon paremman version 😀 Tällä kertaa ei siis harmita yhtään, etten saanut tuota ”pitkäaikaistilaajien” boksia 😀 Toivottavasti bette nyt pikkuhiljaa alkaisi ottamaan opiksi näistä palautteista ja uudistaisi itsensä kunnolla, pari edeltävää boksia kuitenkin oli jo menossa paljon parempaan suuntaan mut sitten tuli tää todellinen rimanalitus. 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Siis tää boksi on kyllä todella vajaan oloinen! Huulivoide ei ainakaan lämmitä mua ja mielummin oisin ottanut naamion ja kuivashampoon. Se että niiden tilalle laitetaan yksi pieni huulivoide koska se kalliimpi tuote niin voin sanoa, että vikaan meni 😀

   Ihmettelen kanssa, että palautteiden jälkeen ja monien bloggaajien tekemien postauksien jälkeen jossa sanotaan suora mielipide betestä niin ei tehdä minkäänlaista noteerausta. Ajatellaan vaan, että hyviähän nää on.

 7. Pauliina kirjoitti:

  Itse sain juuri sen boxin, missä oli batistea, naamiota jne. tuo kulmatuote minulta puuttui, samoin manna kadarin huulituote. Kauhulla odotan tota primeria, nyt kun olen lukenut siitä monelta taholta negatiivista juttua. Saa nähdä onko ollenkaan oma juttu…onneksi tilasin uudet pohjustajat ja ne ovat tulossa jos tuo on floppi. Jospa ensi boxi olisi hyvä.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Sait kuitenkin näistä sen paremman boksin. En olisi varmaan ollut niin ärsyyntynyt tosta boksista, niin kuin tästä omastani. Tammikuun uudistusta odotellessa. Todella toivon, että tämmöisiä bokseja ei nähdä enää koskaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *