Hae
Paletilla

Meikki-inspiraatio Pride

56D82203-C480-4A90-8AD3-C4403A362FA6

Kesäkuussa Pride- kuukauden kunniaksi meikit saa hehkua kaikissa sateenkaaren väreissä ja siitä inspiroituneena halusin itsekkin ehdottomasti luoda värikkään sateenkaarimeikin. Mielessä pyöri mitä hulluimpia ideoita valuvista glitter räjähdyksistä maskeeraukseen asti, mutta ajanpuutteen vuoksi päädyin näinkin yksinkertaiseen silmämeikkiin jossa vain yhdistyy kaikki sateenkaaren värit.

64A733E8-A6A8-4AE1-85C2-694CC3957F76

Inspiraationa sateenkaarenvärit

Koko silmämeikki on toteutettu Nyxin Ultimate Brights luomiväripaletilla jonka sävyt soveltuivat sateenkaarimeikin tekemiseen erinomaisesti. Pohjustin luomet Nyxin valkoisella luomivärin pohjustusvoiteella jota käytän aina värikkäiden silmämeikkien kanssa. Valkoinen pohjustusvoide tuo luomivärien pigmentit esiin ja tekee väreistä intensiivisemmät. Pohjustustuotteen jälkeen asetin keltaisen, oranssin, punaisen, pinkin ja violetin luomivärin yläluomelle, jonka jälkeen lähdin häivyttelemään sävyjä toisiinsa. Sama toistetan violetin, sinisen ja vihreän luomivärien kanssa alaluomella.

C12DA37C-38E8-4F0E-9645-0E1F626185B1

Ajattelin että luomivärien häivyttely olisi vienyt aikaa, mutta Nyx Ultimate Brights paletin sävyt sulautui toisiinsa melko pienellä häivyttelyllä. Vaikka silmämeikissä oli kaikki sateenkaarenvärit viihdyin siinä kokonaisen päivän, eikä se tuntunut liian kirkkaalta vaikka veti väriensä puolesta katseita.

Meikkipohja:

MAC Pro Longwear Foundation

Tarte Shape Tape Concealer

Makeup Revolution Ghost Finish Powder

Benefit Hoola Matte Bronzer

Korostus&Varjostus

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

The Balm Mary-Lou Manizer

Kulmakarvat:

Anastasia Dipbrow Pomade

Nyx Tinted Brow

Silmämeikki:

Nyx Eyeshadow Base White

Nyx Ultimate Brights Eyeshadow Palette

Huulet:

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Celebrity Skin

 


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Meikki-inspiraatio – Kesän juhliin sopiva meikki

Meikki Huda Beautyn Desert Dusk Paletilla 

Meikki-inspiraatio – Nyx In Your Element ’Fire’

4 kommenttia

  1. Charming Nails kirjoitti:

    Ah miten ihanasti rakennettu ja hyvin häivytelty meikki <3

  2. Mariam B kirjoitti:

    Oi miten ihana meikki! Mitkä noi ripset on? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *