Hae
Paletilla

Tehokas silmämeikinpoistoaine Lumenelta

*Sisältää mainoslinkkejä

Oon monesti hehkuttanut Lumenen *Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup Remover – meikinpoistoainetta kuukauden loppuneissa sekä kuukauden kosmetiikkasuosikit postauksissa, Tajusin kuitenkin, että en ole koskaan tehnyt sille omaa postausta. Halusin ehdottomasti kertoa tästä ehkä maailman parhaimmasta meikinpoistoaineesta teille sillä muistin taas pitkästä aikaa miksi se on mun ehdoton suosikki! Lumene silmämeikinpoistoaine on löytänyt vakituisen paikkansa peilikaapistani eikä vastaan ole tullut vielä ainakaan yhtä tehokasta silmämeikinpoistoainetta.

Lumene silmämeikinpoistoaine

Mä en oikeastaan ennen poistanut silmä- tai huulimeikkejä eriksee vaan siihen hommaan soveltui hyvin myös kasvojenpuhdistus tuote. Alkaessani kuitenkin käyttämään vedenkestävää ripsiväriä, nestemäisiä huulipunia ja vahvoja silmämeikkejä tulin siihen tulokseen, että helpommin ne saa poistettua ihan siihen tarkoitetulla tuotteella. Mä en ennen tykännyt öljymäisistä puhdistustuotteista, mutta tutustuessani kaksoispuhdistukseen aloin pitämään niistä.

Lumene silmämeikinpoistoaine

Lumene silmämeikinpoistoaine

*Lumene Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup Remover on kaksifaasinen meikinpoistoaine joka on tarkoitettu nimenomaan paksumpien, pitkäkestoisien ja intensiivisien silmä ja huulimeikkin poistoon. Tiedän, että monien silmät reagoi helposti hankaukseen ja esimerkiksi tuotteiden sisältämiin hajusteisiin, muttä tämä Lumenen silmämeikinpoistoaine on täysin hajusteeton.

Lumene meikinpoistoaine
Lumene meikinpoistoaine

Lumenen meikinpuhdistusaine poistaaa tehokkaasti pitkäkestoisen silmä- ja huulimeikin lisäksi myös meikkipohjan.

Oma ihoni ei ole juurikaan herkkä, mutta silmäni vuotavat helposti vääränlaisista tuotteista. Näin ollen on ehdottomasti plussaa, että tämä Lumenen tuote on hajusteeton. Silmien ja huulten lisäksi tuote sopii myös kasvomeikin poistamiseen. Vedenkestävät ripsivärit lähtevät muutamalla pyyhkäisyllä vaivattomasti, kunhan vanulappua pitää hetken aikaa silmän päällä ennen kuin alkaa hinkkaamaan tuotetta pois. Kestävämpikin huuli meikki häviää yhdellä pyyhkäisyllä eikä meikkipohjakaan paljoa kysele kun sitä putsaa Lumenen Lumene Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup meikinpoistoaineella.

Lumene silmämeikinpoistoaine

Nykyään en edes yritä poistaa silmämeikkejä tai kestäviä huulipunia ilman kaksifaasista meikinpoistoainetta. Meikit puhdistuu huomattavasti helpommin ja nopeammin kasvoilta, kun silmämeikin on poistanut jo etukäteen. Olen kokeillut monia silmämeikinpuhdistus tuotteita, mutta olen joka kerta kaivannut tätä kyseistä *Lumenen Waterproof Biphase Eye & Lip Makeup meikinpoistoainetta. Túotetta löytyy 100ml sekä 200ml purkeissa ja hinta vaihtelee ostopaikasta riippuen.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

KAUNIIN KUULAS MEIKKIPOHJA LUMENEN TUOTTEILLA

COXIR – UUSI KOREALAINEN KOSMETIIKKABRÄNDI

BEAUTYBLENDER UUTUUDET / BOUNCE- MEIKKIVOIDE

 

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Tää on kyllä hurjan tehokas ja käytin itsekin tätä joskus muutama vuosi sitten 🙂 Mun silmät vaan herkistyi tälle ja lopulta tuote alkoi polttaa sy-ihoa lähes vereslihalle ja se kirvely oli joka kerta jotain ihan kamalaa.. Oli siis pakko luopua tästä ja nyt käytän Garnierin kaksifaasista putsaria 🙂 Se onkin itse asiassa about ainut, joka on mun tarpeisiini riittävän tehokas, mutta jonka mun silmäni kuitenkin kestävät 😀 Tätä Lumenea on kuitenkin ikävä sen tehon vuoksi!

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Voi ei! Toivottavasti mun silmät ei herkisty tälle sillä tää on ihan paras 😀 Täytyy kuitenkin laittaa toi Garnier korvan taakse!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.