Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Toukokuu 2019

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

Jälleen on aika käydä kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet läpi. Toukokuun loppuneiden kosmetiikkatuotteiden saldo näytti vielä viikko sitten puolet pienemmältä, mutta yhden päivän aika loppui suihkugeeli, kasvopuhdistus, vartalokuorinta ja yövoide. Tässä kohtaa voi miettiä, että käytänkö kosmetiikkaa hirveen määrän kerrallaan vai loppuiko kaikki tuotteet juuri sopivaan aikaan. Toukokuun loppuneet kosmetiikkatuotteet pitävät sisällään 13 erilaista tuotetta.

loppuneet kosmetiikkatuotteet

Biozell Color Tech Silver

Kuukauden loppuneista kosmetiikkatuotteista löytyy heti ensimmäisenä mitäpä muutakaan kuin hiustenhoitotuotteita. Biozellin Color Tech sävyttävän hiusnaamion sain testiin I Love me- messuilta sillä tiesin, että tulen vaalentamaan hiukset jossain kohtaa. KC:n Color Maskit ovat mun suosikkeja joten oli kiva kokeilla puolet edullisempaa tuotetta. Tässä harmaassa Biozellin sävyttävässä hiusnaamiossa on todella mieto violetti pigmentti enkä huomannut sen tekevän hiusten värille juuri mitään. Hiukset kuitenkin tuntuivat pehmeiltä ja hoidetuilta naamion jälkeen. En kuitenkaan ostaisi tätä harmaata enää uudelleen.

Noughty To The Resque Shampoo

Noughtyn shampoo taas puolestaan saapui muistaakseni Bette Boksista ja olen ennenkin kokeillut brändin tuotteita. Koska kyseessä on 97% luonnollisia ainesosia sisältävä shampoo niin törmäsin tämän kanssa samaan ongelmaan kuin monen muunkin vastaavan shampoon kanssa. Hiukset tuntuu lähmäisiltä ja likaisilta päivä pesun jälkeen. Ei jatkoon.

Garnier Fructis Macadamia Hair Food

Törmäsin Garnierin Hair Food hiusnaamioihin Curly Girl- facenook ryhmässä ja nappasin sellaisen kaupasta mukaan hoitoaineen ollessa loppu. Todella iso, edullinen ja tehokas hiusnaamio jota voi käyttää myös hoitoaineen tapaan. Tuotteessa on valloittava tuoksu ja se jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja hoidetun tuntuiseksi. Näitä aion jatkossakin testata lisää!

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

The Body shop Mango Yogurt

The Body Shopin vartalojogurtit on mun pitkä aikaisia suosikkeja. Kyseessä on siis kevyen geelimäinen vartalovoide joka imeytyy jopa 10 sekunnissa ihoon. Inhoan rasvaista tunnetta iholla rasvauksen jälkeen joten tämän vartalojogurtin kanssa sitä ongelmaa ei ole. Näitä jogurtteja on myös kiva käyttää kesällä sillä ne viilentää ihoa ja ne voi jopa laittaa hetkeksi jääkaappiin mikäli haluaa tuotteesta vielä viileämmän. Jogurteista pääset lukeen lisää täältä. 

Naturado KARITE

Naturadon karitevoita sisältävää voidetta on ollut mieluisa käyttää, sillä koostumus on todella kevyt vaikka se sisältää kosteuttavia ainesosia. Se imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta iholle lainkaan. Naturadon karitevoita sisältävä vartalovoide oli myös yksi suosikki tuotteeni huhtikuun kosmetiikkasuosikki postauksessa. 

loppuneet kosmetiikkatuotteet

MY CLARINS PURIFYING CLEANSING GEL

My Clarins vaahtoutuva puhdistusgeeli joka sisältää 91% luonnollisia ainesosia. My Clarins puhdistusgeeli soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta ihanteellisin se on rasvoittuvalle sekä sekaiholle. Itselläni loppui kasvojenpuhdistustuote suihkun puolella joten nappasin Clarisin käyttöön. Ei ehkä paras kuivalle iholleni, mutta ajoi asiansa. Koostumus on todella kevyttä geeliä ja näin ollen tuote myös loppui pika vauhtia. En ostaisi uudelleen.

Missha Super Seed Cleansing Foam

MISSHA Super Seed Green Tea Cleansing Foam on mieto puhdistusvaahto joka sopii herkälle iholle. Se sisältää vihreää teetä joka kosteuttaa ihoa ja vähentää ihoärsytykisiä. Puhdistusvaahto ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai silikonia. Tykkäsin kyseisestä puhdistusvaahdosta todella paljon sillä se on koostumukseltaan ihanan täyteläistä ja poistaa iholta niin epäpuhtaudet kun meikitkit.

MISSHA Super Seed Green Tea Cleansing Foam puhdistustuotetta saa Beautyko.fi verkkokaupasta ja koodilla ” PALETILLA” saatte ostoksesta -10% (Ei koske alennettuja tuotteita)

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

My Clarins Re-Charge Relaxing Sleep Mask

Täyteläisen, mutta geelimäisen koostumuksen omaava My Clarins yönaamio uudistaa ihoa yön aikana ja se sen sisältämät ainesosat ovat 93% luonnollisia. Kun aloin käyttämään tätä kyseistä yönaamiota jota käytetään siis yövoiteen tavoin niin huomasin ihossani suuren eron siihen mitä se oli ollut. Iho näytti paljon kirkkaammalta, tasaiselta ja tuntui todella kosteutetulta. Voisin siis jatkossakin ostaa lisää!

O’ Keeffe’ s Working Hands Hand Cream

O’Keeffe’s Working Hands on vahamainen käsivoide joka on hajusteeton sekä rasvaton. Käsivoide sopii myös atoopikoille sekä erittäin kuiville ja halkeileville käsille. Käsivoide jättää suojaavan kalvon käsien iholle joka vähentää kosteuden haihtumista iholta ja auttaa ihoa pysymään kosteutettuna. Tässä on kyllä ehdottomasti paras käsivoide mihin olen koskaan törmännyt! Suosittelen kokeilemaan mikäli kärsii kuivista käsistä. Pääset lukemaan lisää voiteesta tästä.

Duo ripsiliima

Maitomainen, tehokas ripsiliima joka pitää ripset kuin ripset mukana menossa koko päivän. Ehdottomasti mun yksi suosikki ripsiliimoista kautta aikojen. Putilo kestää todella kauan ja ajaa asiansa loistavasti.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

Nature Recipe Mask Pack Aloe

Sectret Key Nature Recipe Mask Pack Aloe kangasnaamio sisältää aloe veraa joka rauhoittaa ihoa ja iho ärsytyksiä. Aloe veran lisäksi se sisältää hyaluronihappoa, rohtosammakonputken uutetta, taikapähkinää ja vihannesportulakkaa. Näin ollen se sopii erityiseti kuivalle sekä herkälle iholle kosteuden tuojaksi. Kivan tuntuinen kangasnaamio joka on varmasti loistava kesällä.

A’pieu Chocolate Milk One Pack

A’Pieun Milk kangasnaamio sisältää maitouutetta joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Maitouutteen lisäksi tuote sisältää kaakaouutetta sekä japaninaprikoosin uutetta jotka siloittavat ja puhdistavat ihoa. Apieun naamiot ovat olleet itselleni todella mieluisia eikä tämäkään tehnyt poikkeusta.

Serum Masq – Relax

SerumMASQ- naamiot sisältävät aktiivista seerumia joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti ja ne soveltuu juuri pohjoismaiselle iholle. Relax- versio  sisältää aloe veraa joten kyseessä on rauhoittava kangasnaamio. Todella hyvä kangasnaamio jossa oli riittävästi seerumia. Kangas oli jämäkkä, mutta pysyi hyvin paikoillaan!

Oliko joukossa tuttuja tuotteita?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LOPPUNEET KOSMETIIKKATUOTTEET – HUHTIKUU 2019

TOUKOKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT 2019

TED BAKER TED SWEET TREATS TUOKSUKOKOELMA – POLLY

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Tuli mieleen tosta, kun sulla loppui yhden päivän aikana monta tuotetta kerralla, kun köyhänä opiskelijana tuntui aina kasaantuvan kaikki kosmetiikkaostokset yhteen hetkeen 😀 Aina loppui samaan aikaan shampoot, meikkivoiteet, ripsarit ym. ja pienellä budjetilla ei olis millään ollut varaa ostaa kaikkea kerralla! Sitten meni taas monta viikkoa ettei välttämättä tarvinnut hankkia mitään 😀

    Kivoja loppuneita sulla! TBS:n Mango vartalojogurtti houkuttelisi mua suuresti. Pitäisi vaan saada ensin käytettyä loppuun noita muita voiteita 😀 Kiva kuulla, että tykkäsit myös tosta Serum Masq naamiosta, mulla on oma vielä testaamatta!

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Toi on muuten täysin totta, että kaikki kosmetiikkatuotteet yleensä loppuu just silloin kun ei olis varaa ostaa uusia 😀 Onneks tota kosmetiikkaa on tullu ite hamstrattua niin, että oon vaan tyytyväinen et joku tuote loppuu ja pääsen avaan seuraavan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.