Hae
Paletilla

Dermosil – Kasvoöljy 100% luonnollisista ainesosista

Dermosilin Skin Comfort kasvoöljy koostuu 100-prosenttisesti luonnollisista ainesosista, eikä sisällä minkäänlaisia lisäaineita, väriaineita, silikoneja tai säilöntäaineita.
Kasvoöljy lupaa vahvistaa, kiinteyttää, hoitaa ihoa ja lisätä sen kimmoisuutta. Vaikuttavat ainesosat ovat puhtaasti luonnon omia aktiivisia aineita.
Kasvoöljy sisältää ruusunmarjan siemenöljyä, joka vahvistaa, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa sekä edistää ihon uusiutumista.
Purasruohon siemenistä saatavaa öljyä joka pehmentää ihoa ja sisältää huiman määrän omega-6 rasvahappoja.
Auringonkukan siemenistä saatavaa öljyä, joka hoitaa ja pehmentää ihoa.
Erilaisten appelsiinien eteerisiä öljyjä, jotka virkistävät ihoa sekä auttavat aktiivisia ainesosia imeytymään paremmin ihoon.
E-vitamiinia joka on luonnon oma antioksidantti. E-vitamiini vähentää ihon kuivuutta ja auttaa näin ihoa säilyttämään luonnollisen kosteutensa.
Kasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille sekä kaiken ikäisille käytettäväksi joko kuuriluontoisesti tai päivittäiseen käyttöön. Tuoksu kasvoöljyssä on tosi sitruksinen, joka tuleekin puhtaasti luonnonöljyistä. Kasvoöljy on koostumukseltaan todella täyteläinen ja olenkin käyttänyt sitä joko yksinään tai voiteen kanssa. Öljyn täyteläinen koostumus todella tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun tuntuisen. Yksinään käytettynä kasvoöljy imeytyy paksusta koostumuksestaan huolimatta todella kivasti ihoon. Voiteen kanssa käytettynä suosittelen sen käyttöä yötä vasten. 
Olen käyttänyt erilaisia kasvoöljyjä jo pitkään ihon hoidossani ja todennut niiden olevan kiva lisä kuuriluontoisesti käytettynä. Näin kuiva ihoisena kasvoöljyt ovat nopea ja helppo tapa saada iholle lisä kosteutusta. Varsinkin näin talvea kohden kaikki erilaiset kasvoöljyt ovat todellakin tarpeen. Tästä kasvoöljystä siis tulikin nopeasti suosikki kasvoöljyni!
Dermosilin Skin Comfort Kasvoöljyn yllätti kyllä positiivisesti. Alun perin mulla ei ollut hajuakaan että tuote on 100% luonnollisista ainesosista tehty joten jo se itsessään yllätti todella positiivisesti
 Skin Comfort Kasvoöljy 11,50€/15ml
 Käytätkö itse kasvoöljyjä ihonhoidossasi?

14 kommenttia

 1. Elina kirjoitti:

  Moikka! Käytän öljyjä/öljyseerumeita iltaisin, noihin jää koukkuun 😀

 2. Melissa L kirjoitti:

  Dermosil on tuttu mutta tämä ihan uusi tuttavuus.

 3. Salka kirjoitti:

  Pidänpä tän öljyn mielessä ja täytyy vinkata äidillenikin, joka Dermon tuotteita käyttää 🙂 Mähän olen öljyfriikki, kun ne löysin ei enää paluuta entiseen ollut 😀 Varsinkin ruusunmarjaöljypohjaiset tuotteet ovat mun iholla toimivia!

 4. Viivi kirjoitti:

  Mulla on kans seerumit ahkerassa käytössä, mutta öljypohjaiset tuotteet pääsee aina näin talvea kohden vasta käyttöön. Oon kyllä samaa mieltä, että kaikkiin seerumeihin ja öljyihin jää koukkuun! 🙂

 5. Viivi kirjoitti:

  Dermosil on varmasti monelle tuttu.

 6. Viivi kirjoitti:

  Suosittelen kyllä kokeileen! Mä tykkään kans erilaisista öljypohjaisista tuotteista, mutta tosiaan otan ne käyttöön vasta talvea kohden tai silloin kun iho kaipaa enemmän kosteutusta. Ruusunmarjaöljy on kyllä huippu ainesosa 🙂

 7. marja liljeström kirjoitti:

  En käytä öljyjä ihonhoidossa. Mutta suosin eettistä luonnonkosmetiikkaa. Voisin kokeillakin tuota. Kuuriluonteisesti.

 8. Piia kirjoitti:

  Onpas hyvänkuuloinen tuote, pitääkin pitää tämä mielessä! Öljyjä en juuri ole käyttänyt ihonhoidossa paitsi risiiniöljyä ripsiin ja silmämeikinpoistoon.

 9. Viivi kirjoitti:

  On kyllä hyvä tuote kaikinpuolin. Inci on kunnossa ja koostumus ihan huippu 🙂

 10. Viivi kirjoitti:

  Suosittelen kokeilemaan.

 11. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Mä rakastan kaikkia kasvoöljyjä, etenkin talviaikaan. Dermosilin omaa en olekaan testannut, mutta kuulostaa lupaavalta, voisin hankkia kokeiluun jossain vaiheessa 🙂

 12. Viivi kirjoitti:

  Talvi aikaan kasvoöljyt on ihan parasta! Suosittelen kyllä hankkimaan, ite tykästyin tähän öljyyn todella paljon 🙂

 13. Nena Sofia kirjoitti:

  Oho, no tämähän vaikuttaa hyvältä! Pitääpä laittaa ostoslistalle, Dermosilille lähtee kuitenkin vielä tilaus joululahjojen vuoksi lähiaikoina 😀

 14. Viivi kirjoitti:

  Tää yllätti mut ihan täysin ja on todellakin älyttömän kiva tuote!
  Siellä on kyllä aivan ihania joululahjoja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.