Hae
Paletilla

Marc Anthony Macadamia Oil – Luonnollisia ainesosia sisältävät hiustenhoitotuotteet

marcanthony

Kuten ihokin kaipaa myös hiuksetkin vuodenajasta sekä käsittelyistä riippuen hoitoa ja huolenpitoa. Hiukset joutuvat yleensä kovaan kulutukseen, jotta näyttäisivät hyvältä. Milloin hiuksia suoristetaan ja kiharretaan kuumilla raudoilla tai esimerkiksi värjätään. Jotta hiukset saisivat parhaimman mahdollisen hoidon, tarvitaan siihen laadukkaita hiustenhoitotuotteita. Marc Anthony on kanadalainen kampaamoguru, joka on jo nuorena saavuttanut parturimestarin tittelin. Eksoottisia öljyjä sisältävät tuotteet ovat kovaa huutoa tällä hetkellä, joten myös Marc Anthonyn tuotteet pohjautuvat hiuksia hoitaviin öljyihin. Hän todella tietää mitä hiukset tarvitsevat ja valitseekin tuotteidensa aineosat huolella. Sain ilokseni kokeiluun Aspire Brands:ilta Marc Anthonyn Macadamiaöljyä sisältäviä hiustenhoitotuotteita. Macadamiaöljyä sisältävässä hiustenhoitosarjassa on käytetty luonnollisia ainesosia, joilla on kosteuttavia ja korjaavia ominaisuuksia. Macadamiaöljyn lisäksi tuotteista löytyi kosteuttavia ainesosia kuten glyseriiniä, sheavoita, viinirypäleensiemenöljyä, E-vitamiinia ja auringonkukansiemenöljyä. Lukuisien hoitavien ainesosien lisäksi tuotteista löytyy bambu-uutetta joka virkistää hiuspohjaa sekä hiustuppea saaden hiukset kasvamaan vahvempina ja terveimpinä.

marcanthony5
Olen vuosien mittaan kamppaillut hyvien hiustenhoitotuotteiden löytämisen kanssa ja arvostan ihan älyttömästi hiustenhoitotuotteissa hyvien raaka-aineiden käyttöä, joista ehdottomasti myös vaaleat, pitkät ja paksut hiuksenikin nauttii. Macadamiaöljyä sisältävässä hiustenhoitosarjassa on tosiaan käytetty luonnollisia ainesosia, joilla on kosteuttavia ja korjaavia ominaisuuksia. Niiden takia tuote on suunnattu juuri elottomille ja kuiville hiuksille, mutta soveltuu myös älyttömän hyvin värjätyille hiuksille. Marc Anthonylla on Macadamia sarjan lisäksi monia muitakin hiustenhoitosarjoja, joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva sarja sekä varmasti apua monenlaisiin hius ongelmiin. Marc Anthonyn hiustenhoitotuotteita myy tällä hetkellä kicks.fi
marcanthony3

Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Shampoo 13,95€/250ml

Marc Anthonyn virkistävä Macadamia shampoo sopii erityisen hyvin kuiville, elottomille ja värjätyille hiukset. Shampoon sulfaatiton koostumus pesee värjätytkin hiukset hellävaraisesti kun taas shampoon sisältämä Macadamiaöljy antaa samaan aikaan kosteutta kuiville hiuksille ja bambu-uute vahvistaa elottomia hiuksia. Macadamia oli positiivinen yllätys sillä shampoon runsaan ja pehmeän vaahdon ansiosta hiukset peseytyivät moitteettomasti. Heti huuhtelun jälkeen hiukset tuntuivat todella pehmeiltä, mikä on harvinaista yleensä heti shampoo pesun jälkeen. Föönauksen jälkeen tuotteen tehon todella huomaa, sillä hiukset tuntuivat pehmeiltä ja jopa kampaajakin huomautti hiuksien kiillosta.
marcanthony4

Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Conditioner 13,95€/250ml

Marc Anthonyn korjaava ja hoitava hoitoaine sopii kaikille. Se on erityisesti kehitelty jättämään hiukset pehmeiksi ja hoidetun tuntuiseksi. Hoitoaineen voidemainen koostumus hulahti hetkessä hiuksiini ja sen takia en lämmennytkään tuotteelle heti. Hoitoaineen levityksen jälkeen tuntui ettei se jätä hiuksia pehmeiksi pesun jälkeen sillä tuote hukkui hiuksiini niin nopeasti. Tuntui että olisin halunnut ottaa hoitoainetta lisää, mutta se olisi ollut turhaa. Tykkään yleensä, että hiukset tuntuvat pehmeiltä jo ennen hoitoaineen pois huuhtelua. Vielä huuhtelunkaan jälkeen hiukset eivät tuntuneet niin pehmeiltä kuin olisin toivonut, mutta hiuksien pehmeys ja helposti selvitettävyys tuli esille heti kuivauksen jälkeen.
Marcanthony6
Marc Anthonyn Macadamiaöljy shampoosta ja hoitoaineesta voiton vei ehdottomasti tällä kertaa shampoo. Tuli hieman yllätyksenä jopa itsellenikin että tykkäsin enemmän shampoosta kuin hoitoaineesta. Molemmat ovat hinta-laatusuhteeltaan mielestäni edullisia varsinkin kun tuotteet ovat ammattilaisen suunnittelemat. Tuotteet ovat alun perin suunniteltu kampaamo käyttöön, joten siinä mielessä ne ovat todella edullisia varsinkin kokoonsa nähden. Macadamia sarjaan kuuluu myös seerumi sekä kertakäyttöinen hiusnaamio. Naamio odottelee vielä vuoroaan, sillä se on suunnattu käytettäväksi silloin kun hiukset tarvitsevat kaikista eniten tehohoitoa, joten haluan antaa sille mahdollisuuden tositoimissa. Erityis maininta vielä Marc Anthonyn pullojen desing:istä sillä se iskee muhun ihan täysillä vaikka osassa tuotteissa on käytetty rohkeasti värejäkin!
Oletteko jo tutustuneet Marc Anthonyn hiustenhoitotuotteisiin?

4 kommenttia

 1. Maiccu / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti:

  Tuota hoitoainetta oon käyttänyt nyt viikon, aavistuksen pliisu mun makuun mutta hoitaa ihan hyvin hiuksia.

 2. SariBP kirjoitti:

  Mulla on jemmoissa tuo hoitoaine, mutta en ole vielä päässyt siihen käsiksi. En itse ole kovin vaativa hiusten hoitoaineiden suhteen, koska hiukseni ovat aika helppohoitoiset, mutta jos hoitoaine ikään kuin katoaa tukkaan, eikä tunnu juuri miltää, niin se kyllä latistaa käyttöintoa huomattavasti. Tuotteesta pitää tulla tuotetuntua;) Mielenkiintoinen uusi merkki kuitenkin:)

 3. Viivi kirjoitti:

  Mä olisin myös kaivannut sitä hoitavuuden tunnetta enemmän! Mutta muuten kyllä ihan hyvä tuote 🙂

 4. Viivi kirjoitti:

  Mä en taas yleensä vaadi shampoolta kummoisia, mutta hoitoaineelta odotan tosiaan sitä hoitavuuden tunnetta edes. On kyllä mielenkiintoinen merkki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.