Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet x10

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly
*Sisältää mainoslinkkejä

Luonnonkosmetiikan suosio ei ole vuosien mittaan laantunut vain päinvastoin vain kiihtynyt. Vaikka kosmetiikkatuotteeni ovat yleisesti ottaen synteettistä, pyrin silti jatkuvasti kokeilemaan ja tutustumaan erilaisiin luonnonkosmetiikan tuotteisiin. Olen matkan varrella kokeillut lukuisia erilaisia luonnonkosmetiikan tuotteita vaihtelevalla menestyksellä ja nyt haluaisinkin jakaa teille luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet jotka olen kokenut todella hyviksi. *Biodelly.fi luonnonkosmetiikan verkkokaupassa starttasi tänään ystävämyynnit ja nyt onkin oiva aika hankkia omat luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet -20% alennuksella. Kannattaa laittaa näitä luonnonkosmetiikan tuotteita muistiin varsinkin jos kärsit kuivasta ihosta tai ihosi kaipaa kosteutusta tai hyödyntää alennus heti Biodelly.fi verkkokaupassa. Biodellyn ystävämyynnit ovat käynnissä 16.-22.9.2021.

Luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet

Luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet

Evolve Gentle Cleansing Melt

*Evolve Gentle Cleansing Melt on yksi parhaimmista luonnonkosmetiikan puhdistustuotteista joihin olen törmännyt. Tämä ihana geelimäinen puhdistustuote joka emulgoituu veden vaikutuksesta maitomaiseksi kasvoille ja sen saippuattomuuden ansiosta se sopii lähes kaikille ihotyypeille. Cleansing Melt puhdistaa tehokkaasti kasvoilta epäpuhtaudet ja meikit, mutta herkkä silmäisten kannattaa puhdistaa silmämeikki ennen tämän tuotteen käyttöä muilla tuotteilla. Puhdistusbalm sisältää baobaöljyä, kookosöljyä, manteliöljyä, auringonkukan siemenöljyä ja manteliöljyä jotka yhdessä kosteuttavat sekä rauhoittavat herkkää ihoa. Lue lisää Evolve Gentle Cleansing Melt puhdistustuotteesta täältä. 

*Evolve Gentle Cleansing Melt 20,72€ (25,90€)

Luonkos Öljypuhdistuskakut

Luonkosin öljypuhdistuskakkujen takana oleva tarina on inspiroiva, mutta myös öljypuhdistuskakut tuotteina älyttömän hyviä. Luonkosin öljypuhdistuskakkujen käyttötapa on maailman helpoin ja tuotteen käyttä onnistuu vaikka mökillä ilman juoksevaa vettä. Luonkosin äljypuhdistuskakut sulavat käsien lämmöstä eikä niitä tarvitse huuhdella pois kasvoilta. Riittää, että ylimääräisen tuotteen puhdistaa iholta esimerkiksi kasvojenpuhdistusliinalla. Öljypuhdistuskakuista mielenkiintoisia myös tekee niiden sisältämät luonnon raaka-aineet ja se, että ne valmistetaan täällä meillä Suomessa Naantalissa. Lue lisää öljypuhdistuskakuista täältä.

*Rebirth öljypuhdistuskakku – Kuiva & Normaali iho 23,00€ (29,90€)

*Radiant öljypuhdistuskakku – Herkälle & Kuivalle iholle. 23,00€ (29,90€)

*Complete öljypuhdistuskakku – Kaikille ihotyypeille. 23,00€ (29,90€)

*Healing öljypuhdistuskakku – Rasvainen & sekaiho. 23,00€ (29,90€)

 

Flow Cosmetics Balm to Milk Cleanser

*Flow Cosmetics Balm To Milk Cleanser on hyvin saman tyylinen kuin Evolven puhdistusbalmi, mutta tässä on mukavampi ja raikkaampi tuoksu. Kaikille ihotyypeille sopiva kasviöljypohjainen puhdistustuote on hellävarainen joka kosteuttaa, kirkastaa ja syväpuhdistaa ihoa. Paksun geelimäinen koostumus joka sulaa hieman ihon lämmön ansiosta, mutta emulgoituu viimeistään vedellä maitomaiseksi tuotteeksi. Poistaa kasvoilta hyvin meikit, mutta vedenkestävän ripsivärin irtoamiseen tarvitsee erillisen tuotteen.

*Flow Cosmetics Balm to milk Cleanser 28,80€ (36,00€)

Luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet

whamisa deep rich TONER

Korealaista kosmetiikkaa oleva ja paljon kehuttu *Whamisa Deep Rich Toner syväkosteuttava kasvovesi on ollut nyt ensimmäistä kertaa itselläni käytössä ja en yhtään ihmettele tuotteen suosiota. Näin syksyn ja talven tullen kun iho kaipaa kosteutusta huomattavasti enemmän kuin kesällä, on tämä kasvovesi ollut todellinen pelastus. Whamisa Deep Rich Toner on ihanan täyteläinen kasvovesi jossa vesi on korvattu aloeveralla joka selittäneekin tuotteen paksun koostumuksen joka on täydellinen meikin alle kuin päivittäiseen ihon syväkosteutukseen. Mikäli kärsit yhtään pintakuivasta tai kuivasta ihosta suosittelen todellakin kokeilemaan Whamisen Deep Rich toneria!

*Whamisa Deep Rich Toner 39,92€ (49,90€)

Patyka Intensive Hydra-Soothing Täyteläinen Kasvovoide

Hedelmäiseltä tuoksuva kosteuttava ja rauhoittava *Patykan Intense Hydra Soothing kasvovoide on myös todella hyvä valinta kuivasta ihostä kärsiville. Parhaimmillaan voide on normaalilla ja kuivalla iholla, mutta sen kevyt koostumus sopii varmasti muillekin ihotyypeille.

Novexper Magnesium Mist

Olen tituuleerannut Novexpert Magnesium Mist kasvosuihkeen monikäyttöisimmäksi tuotteeksi mihin olen koskaan törmännyt. Aerosolipulloon pakatta Magnesium Mist kasvosuihkeessa on maailman pehmein ja täydellisin sumu joka laskeutuu iholle höyhenen lailla. Olen käyttänyt suihketta ihon kosteutukseen, meikin alla, meikin päällä ja jopa kesällä se oli ihanan virkistä vartalon iholla. Magnesium Mist on älyttömän edullinen hinnaltaan ja se sisältää iholle tärkeitä mineraaleja kuten kalsiumia, piitä ja natriumia. Ne helpottavat ihon kiristävää tunnetta ja auttavat ihon punoitukseen.

*Novexpert Magnesium Mist 6,32€ (7,90€)

Luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet

NOVEXPERT HYALURONIC ACID SMOOTHING MIST KOSTEUTTAVA KASVOSUIHKE

Viime kesän yksi suosikki tuotteista oli ehdottomasti *Novexpert Hyaluronic Acid kosteuttava kasvosuihke. Hyaluronihappoa, fytiinihappoa ja probiootteja sisältävä kosteuttava kasvosuihke sopii kaikille ihotyypeille. Novexpertin suihkeissa on täydellinen sumu ja tämä tuote ei tee poikkeusta. Tuote imeytyy sekunneissa ja oli todellinen hitti tuote kesällä, mutta talvella iho kaipaa huomattavasti tuhdimpia tuotteita. Tämä hyaluronihappoa sisältävä kasvosuihke sopii käytettäväksi kasvovetenä, virkistävänä suihkeena tai vaikka meikin päällä käytettäväksi.

*Novexpert Hyaluronic Acid Smoothing Mist 18,32€ (22,90€)

NOVEXPERT THE REPULP CREAM KOSTEUTTAVA KASVOVOIDE

Yksi luonnonkosmetiikan voiteista mistä olen pitänyt erityisen paljon Novexpert The Repulp Cream kosteuttava kasvovoide. Voide sisältää hyaluronihappoa sekä muita hyviä raaka-aineita ja se on koostumukseltaan ihanan kevyt. Vaikka voide on koostumukseltaan kevyt niin se tuntuu kasvoilla tuhdimmalta kuin koostumus antaa ymmärtää. Sisältää älyttömän hyviä ainesosia joiden ansiosta tuote voi olla kuivaihoisille riittoisa myös talvi aikaan kunhan ihonhoitorutiinissa on muitakin kosteuttavia tuotteita. Tästä voiteesta tykkäsin todella paljon!

Luonnonkosmetiikan parhaat tuotteet

bybi beauty mega mist kasvosuihke

Hyaluronihappoa sisältävä *Bybi Beauty Mega Mist kasvosuihke ei varmasti tarvitse selittelyjä miksi tykkään siitä ihan älyttömän paljon. Kuten tiedetäänkin niin pidän tuotteista jossa on hyaluronihappoa, sillä se on yksi kuivan ihon pelastajista. Hyaluronihapon lisäksi Bybi Beauty Mega Mist pitää sisällään aloeveraa, ruusuvettä, appelsiininkukkavettä sekä melissavettä. Sopii erityisesti kuivalle iholle, mutta sopii myös kaikille ihotyypeille ihon kosteutukseen.

*Bybi Beauty Mega Mist Kasvosuihke  27,92€ (34,90€)

BYBI Beauty Strawberry Booster

100% kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä sisältävä *Bybi Beauty Strawberry Booster on ihoa rauhoittava, kosteuttava ja ravitseva. Bybin mansikkasiemenöljyä sisältävä boosteri on koostumukseltaan kivan kevyt vaikka onkin kasvoöljy. Täydellinen kasvoöljy niille jotka eivät tykkää käyttää tuhteja öljyjä, mutta iho kaipaa silti lisä kosteutusta. Mansikkabooster sopii kaikille ihotyypeille ja se sisältää mm. E-vitamiinia sekä antioksidantteja.

Seuraa Instagramissa paletillaviivi

Myös nämä voisivat kiinnostaa:

KOKEMUKSIA NOVEXPERT LUONNOSKOSMETIIKKA SARJASTA

EVOLVE GENTLE CLEANSING MELT PUHDISTUSBALM – LUONNONKOSMETIIKKA LÖYTÖ

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *