Hae
Paletilla

Nivea MicellAIR tapahtuma kulttuurikeskus korjaamolla

Suunnattiin viime viikon keskiviikkona taas Inkan kanssa Helsinkiin kulttuurikeskus korjaamolle, Nivean MicellAIR tapahtumaan. Tapahtuman järjesti Succes Story sekä Nivea ja pakko sanoa heti näin alkuun, että tapahtuma oli ihan älyttömän upea!

Nivea Micellair

Tapahtumassa esiteltiin uusi Nivea ammattilaistason MicellAIR Skin Breathe Expert Make up meikinpostosarja, joka ovat suunniteltu hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen meikinpoistoon. Sarjan ideana on se, että kun iho puhdistetaan joka kerta hyvin niin se voi hyvin ja näin ollen meikkikin näyttää aina kauniilta kasvoilla. Nivean MicellAir tuotteita käyttämällä saat poistettua paksun, pitkäkestoisen ja vedenkestävänkin meikin vaivattomasti.

Heti ensimmäisenä korjaamolle tultaessa meitä oli vastassa Successtoryn ihana Satu sekä kameran kanssa odottamassa Julius Konttinen. Illan teemana oli tosiaan musta pinkki ja heti aulasta lähtien kaikki olivat koristeltu tällä väriteemalla. Kaikki tapahtumaan osallistujat olivat pukeutuneet tai somistautuneet teeman mukaisesti.

Nivea Micellair

Nivean MicellAIR silmämeikinpoistosarjassa on kolme erilaista tuotetta ja kyseessä on oikeasti todella tehokkaasti kestävänkin silmämeikin poistava sarja. Kokeilin kaikkia tuotteita heti kun päästiin tapahtumasta kotiin ja musta smoky eye meikki lähti muutamalla vedolla täydellisesti! Tulen vielä kertomaan sarjasta lisää, kun olen ehtinyt käyttään sitä pidempään, mutta ainakin näin alkuun sarja on tuntunut oikein tehokkaalta ja toimivalta.

Nivea MicellAIR EXPERT EYE MAKE UP REMOVER

Kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine joka poistaa tehokkaasti jopa vedenkestävänkin silmämeikin. Nivean MicellAir silmämeikinpuhdistusaine sisältää vihreä tee- uutetta ja tiivistettyä kuivaöljyä jonka ansiosta se sopii herkällekin silmänympärysiholle. Tuotteen sisältämä teeuute on todella antioksidanttipitoinen ja sillä on turvotusta laskeva vaikutus. Tuotteella lähtee todella hyvin tummakin silmämeikki ilman ylimääräistä hinkkaamista! Hintaa tuotteelta löytyy 7,10.€

Nivea MicellAIR EXPERT MAKE UP REMOVER

Nivea MicellAir Meikinpoistoaine on tarkoitettu pitkäkestoisen ja vedenkestävän meikkipohjan poistoon, Tuote sisältää mustan ja vihreän teen uutteita sekä Micellair complex teknologian joka vetää iholta likaa puoleensa kuin magneetti. Tämä meikinpoistoaine ei vain poista meikkejä vaan myös kosteuttaa ihoa. Kuten myös silmämeikinpuhdistusaine niin myös tämä meikinpuhdistusaine on kaksifaasinen joten sitä täytyy ravistaa ennen käyttöä. Meikinpuhdistuksella lähtee hyvin kestävämpikin meikkipohja ja hintaa tältä löytyy 7,40€-9,50€ pullon koosta riippuen.

Nivea MicellAIR EXPERT MAKE UP REMOVER WIPES

Niven MicellAIR sarjasta löytyy myös puhdistusliinat jotka sisältävät myös samaisen Micellair Complex teknologian sekä mustan teen uutetta. Puhdistusliinat sopivat myös vedenkestävän meikinpoistoon, mutta itse käytän puhdistusliinoja vasta kasvojenpuhdistustuotteen jälkeen. Näissä on aika voimakas tuoksu, mutta silti niiden sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille. Hintaa puhdistusliinoilta löytyy 4,50€

Nivea Micellair

Nivean tiimi kertoi aluksi hieman itse Niveasta ja tästä uudesta MicellAIR meikinpoistosarjasta jonka jälkeen meikkitaiteilijat Ida Jokikunnas sekä Miika Kemppainen kertoivat tämän kevään meikkitrendeistä. Kevään meikkitrendeissä näkyy statement silmämeikkejä sekä kirkkaita huulia.

Nivea micellair

Ilta oli kyllä kaikinpuolin upee ja vielä iso kiitos Nivealle sekä Succes Storylle kutsusta! Näihin tapahtumiin aina lähtee mielellään täältä Tampereeltakin sillä aina näkee tuttuja ja tutustuu uusiin ihmisiin!

Onko sulla suosikki tuotetta Nivealta? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

REVOLUTIONIN CONCEAL & DEFINE FULL COVERAGE MEIKKIVOIDE

MY CLARINS TAPAHTUMA HELSINGIN TYTTÖJEN TALOLLA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.