Hae
Paletilla

Bette Box Toukokuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box Toukokuu

Toukokuun *Bette Box on saapunut ja tällä kertaa boksiin on valittu tuotteita joilla voi valmistautua tulevaa kesää varten. Ensimäiset fiilikset olivat, että ompas kevyt boksi kun sen hain pakettiautomaatista. Kuitenkin ihan hyvillä mielillä lähdin availemaan toukokuun Bette Boksia ja yllätykseksi boksi sisälsi paljon pieniä tuotteita. Toukokuun Bette Boksista löytyi muutama tuote joka on jo tullut aika moneenkin otteeseen boksin mukana joka on tietty vähän harmillinen juttu, mutta runsauden puolesta tätä boksia ei voi kun kehua. Eiköhän kurkata mitä Bette Box toukokuu sitten sisälsikään!

Bette Box Toukokuu

Affect Smooth Finish Pressed Poeder- Viimeistelypuuteri

Toukokuun Bette Boksista löytyi itselleni täysin uuden merkin viimeistelypuuteri. Käytännössähän tämä on siis tavallinen kivipuuteri jolla saa meikin asetettua paikoilleen. Puuteri kuitenkin sisältää myös vihreän teen ja kaakaon uutteita sekä aloeveraa, kaoliinia ja micaa. Ihan kiva tuote ja varmasti pääsee käyttöön sillä olen aina välillä käyttänyt irtopuuterin sijasta kivipuuteria.

Bette Box Toukokuu

Trind Nail Balsam

Boksi sisälsi Trindin kynsibalsamin joka on suunniteltu kuiville ja katkeileville kynsille. Mielenkiintoinen tuote sillä olen käyttänyt vain kynsinauhaöljyjä jotka pitävät kynsinauhojen kuivuuden kurissa. Omat kynteni ovat todella heikot ja ohuet joten mielenkiinnolla kyllä odotan tämän testaamista!

Bette Box Toukokuu

Ultrasun Face SPF30

Ultrasunin suojakertoimellinen aurinkovoide on tuttu jo viime vuodelta ja pakko sanoa, että tuote olisi voinut olla täysikokoinen. Tämä pieni purkki kuluu hujauksessa loppuun. On kuitenkin tärkeää kesällä suojautua auringolta joten aurinkosuojan löytyminen boksista oli aika luonnollista. Tämä on kuitenkin monelle pitkäaikaistilaajalle tuttu tuote joten olisi kiva jos tuotteissa olisi vaihtelevuutta.

Bette Box Toukokuu

looks by cailap kulma- ja rajaussivellin

Cailap merkkinä on myös Bette Boksissa aika tuttu ja tällä kertaa boksista ilmestyikin itselleni kulma- ja rajaussivellin. Vaikka merkin siveltimiä en itse ostaisi niin uuden kulmakarvasiveltimen löytyminen boksista oli mieluinen. Käytän tämän tapaisia siveltimiä aina kulmien teossa!

Bette Box Toukokuu

RFSU Intim Easy Shave Gel

RFSU:n sheivaukseen tarkoitettu geeli pehmentää ihoa ja se sopii käytettäväksi koko vartalolle. Itse sokeroin tai vahaan omat karvani enkä sheiveriä käyttäessä käytä siihen sen kummoisempia tuotteita. Tämän annan miehelle sillä hänellä on tälle varmasti enemmän käyttöä. Karvojen ajeleminen kuitenkin kesää kohti lisääntyy joten siinä mielessä ihan hyvä tuote.

Bette Box toukokuu

Ziaja Kashmir- Vartalovoide

Toukokuun Bette Boksin mielenkiintoisin tuote oli ehdottomasti tämä Ziajan vartalovoide. Ziajan tuotteet ovat itselleni aina todella mieluisia enkä ole törmännyt yhteenkään huonoon Ziajan tuotteeseen. Vartalovoide sisältää kashmirproteiinia sekä sheavoita jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Tämä pääsee ehdottomasti käyttöön!

Bette Box Toukokuu

SerumMASQ- kangasnaamio

Erilaiset kangasnaamiot ovat yleistyneet todella paljon eri kauneusbokseissa ja tällä kertaa Bettestä löytyi itselleni jälleen kerran ihan uuden brändin kangasnaamio. SerumMASQ- naamiot sisältävät aktiivista seerumia joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti ja ne soveltuu juuri pohjoismaiselle iholle. Vaihtoehtoja bokseissa oli kolme ja itse sain relax- version joka sisältää aloeveraa joten kyseessä on todennäköisesti myös rauhoittava kangasnaamio. Todella hyvä kangasnaamio jossa oli riittävästi seerumia. Kangas oli jämäkkä, mutta pysyi hyvin paikoillaan!

Bette Box toukokuu

BETTE BOX TOUKOKUU 2019

Tuttuun tapaan bokseista löytyi vielä muutama näytepussukka ja tuoksunäyte. Toukokuun Bette Boksi vaikutti aluksi hieman tylsältä, mutta boksiin oli todellakin valikoitunut tuotteet kesää ajatellen. Itse olen vähän sitä mieltä, että pari täysikokoista tuotetta korvaa monta näytekokoa joten niitä toivoisin jatkossa boksissa olevan enemmän. Ziajan vartalovoide ja SerumMASQ- kangasnaamio oli ehdottomasti toukokuun Bette Boksista itselleni mieluisimmat tuotteet. *Pääset tilaamaan joka kuukausi saapuvan Bette Boksin täältä itsellesi!

Bette Box Toukokuu

Mitkä tuotteet olivat sinulle mieluisimmat toukokuun Bette Boksissa? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BETTE BOX HUHTIKUU 2019

BETTE BOX MAALISKUU 2019

COXIR – UUSI KOREALAINEN KOSMETIIKKABRÄNDI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.