Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Heinäkuu 2019

Vihdoin on aika käydä lapi heinäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet. Heinäkuun loppuneita kosmetiikkatuotteita kertyi 19 kappaletta joka on todella paljon verrattuna edellisiin kuukausiin. Olen vähän miettinyt näiden postauksien tekemisen lopettamista. Joka kuukausi kertyy hirveät määrät roskaa ja suurin osa tuotteista on sellaisia mistä tykkään, mutta en välttämättä hankkisi uudelleen. Kertokaa mielipiteenne, että vieläkö kiinnostaa lukea kuukauden loppuneita?

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

Plantur 39 Hopea sävyttävä shampoo

Heinäkuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa oli kolme erilaista hopea tuotetta hiuksille. Kirjoittelin juuri Plantur 39 tuotteista oman postauksen ja samoihin aikoihin myös kyseinen shampoo veti viimesiään. Planturin hopea shampoo on pigmenttisyydeltään todella violettia ja sen antaman sävyn on tarkoitus syventyä jokaisen pesu kerran jälkeen. Todella kiva hopea shampoo joka ei vedä hiuksia sinisiksi ja sitä voi käyttää jokaisen pesun yhteydessä! Lopputuloksena viileän vaaleat hiukset, mutta ei missään nimessä hopeat.

Fanola no yellow shampoo

Fanolan No Yellow shampoo on mun suosikki hopea shampoo! Se on niin tehokas, että kädet ovat tämän käytön jälkeen violetit ja hiukset ovat oikeasti kylmän sävyiset. Fanola oli minulla käytössä silloin kun vaalensin hiukset ruskeista blondeiksi ja ne olivat sävyltään keltaiset. Ehdottomasti aion jatkossakin ostaa lisää!

Loreal purple mask

Loreal on tuonut markkinoille edulliset hopea tuotteet hiuksille ja halusin ehdottomasti kokeilla niitä. Kyseessä on sävyttävä hiusnaamio joka tukee Loreali hopea shampoon vaikutusta. Kiva naamio, mutta pigmentti puuttuu. Plussaa siitä, että tuote jättää hiukset pehmeiksi hopea shampoon jäljiltä.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

Four Reasons Moisture Shampoo & hiusnaamio

Four Reasons Moisture sarjan shampota ja hiusnaamiota on kehuttu todella paljon. Nappasin nämä itselleni -40% alennuksella tuurista ja tykkäsin todella paljon! Tuotteet sisältää mm. Vehnäproteiinia, soijaproteiinia, keratiinia ja  maissiproteiinia joiden ansiosta hiukset tuntuu näiden käytön jälkeen todella hoidetuilta. Tykkäsin!

VALQUER ICE HAIR MASK TOTAL REPAIR

Valquer Ice hiusnaamio oli tarkoitettu kuiville ja hauraille hiuksille, sillä sen sisältämä macadamiaöljy lupaa kosteuttaa, korjata ja parantaa kärsineitä hiuksia. Tämän lisäksi naamiossa oli viilentävä vaikutus. Mielestäni kyseessä ei ollut mitenkään ihmeellinen naamio. Viileys tuntui ainoastaan selässä, kun sen oli huuhdellut pois hiuksista. Ei jatkoon.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

Mizon Collagen 100

Mizonin kollageeni seerumi on tarkoitettu ihon kiinteyttämiseen ja kosteuttamiseen. Halusin mielenkiinnosta kokeilla kollageenia sisältävää seerumia ainaisen hyaluronihapon sijasta. Ei niin kosteuttava kuin Mizonin hyaluronihappo seerumi josta pidän enemmän kuin tästä. Ei kuitenkaan huono seerumi ja voisin ajatella joskus ostavani uusiksi.

The Body Shop Carrot Wash

Porkkana putsari on koostumukseltaan geelimäistä joka vaahtoutuu veteen osuessaan. Olin itse yllättynyt eniten siitä, että porkkana kasvojenpuhdistus poistaa meikit kasvoilta yllättävän hyvin yksinäänkin käytettynä vaikka kyseessä on geelimäinen puhdistustuote. Puhdistus poistaa kevyemmän kuin hieman paksummankin meikkipohjan ongelmitta eikä toista puhdistustuotetta välttämättä tarvita. Nousi ehdottomasti yhdeksi suosikki putsariksi tällä hetkellä!

My Clarins Re-Fresh beauty mist

My Clarins kasvosuihke on siis oikeasti hoitevesi joka on vain pakttu suihkemuotoo. Suihke virkistää, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa ihanasti. Tuote koostuu 90% luonnollisista ainesosista kuten ihoa kosteuttavaa viikunauutetta, ravitsevaa kookosvettä, pehmentävää valeakaasin kukkavettä, suojaavaa alppiruusu-uutetta ja kirkastavaa acerola-uutetta. Tämä tuote on ollut niin loistava, että sitä teki mieli suihkia useita kertoja päivässä kasvoille.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil

Coxir hyaluronihappoa sisältävä puhdistusöljy on koostumukseltaan kuivaölymäinen, mutta huuhtoutuu kasvoilta pois vaivattomasti. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista puhdistusöljyistä mitä olen kokeillut. Poistaa kasvoilta paksummatkin meikit, veden kestävän ripsivärin ja jopa maskeeraukseen tarkoitetut maalit ja liimat. Ehdottomasti jatkoon!

Mizon Snail Repair Eye Cream

Mizonin silmänympärysvoide on voide joka ei lopu ikinä! Kyseinen pikku tuubi on ollut itselläni käytössä melkein vuoden ja se on toiminut niin talven kuivattamalla sy-iholla sekä kesälläkin. Todella kosteuttava ja hoitava sy- voide jota voisin jatkossakin ostaa lisää.

Eyenlip Super Aqua Moisture Cream

Eyenlipin Super Moisture Aqua voidetta oon hehkuttanut jo moneen otteeseen, mutta tässä on kyllä ihan ihme voide! Pelasti mun kuivan ihon hetkessä, sopii meikin alle ja on muuten vaan todella hyvä kasvovoide. Kaiken lisäksi voide on todella edullinen Beautyko.fi verkkokaupassa ja koodilla ”Paletilla” saa vielä -10% pois ostoksien loppusummasta.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

Garnier Vitamin C Sheet mask

Garnierin naamioissa on seerumi ja itse sheet mask eri puolilla pakkausta. Pakkauksen välinen seinä poksautetaan jolloin seerumi valuu kankaaseen. Nestettä on enemmän kuin tarpeeksi ja kangas valuu seerumia vielä siinäkin vaiheessa, kun se täytyisi laittaa kasvoille. Ihan kiva idea, mutta tämän takia ei pääse omiin suosikkeihin.

Eyenlip Hyaluronic Moisture Essence mask

Oon hehkuttanut myös Eyenlipin kangasnaamioita jotka asettuu kasvoille lähes täydellisesta ja pysyy kosteana jopa puoli tuntia! Vaikka kangas on kostea niin se ei ole inhottavan märkä ja siksi myös Eyenlipin kangasnaamiot on noussut itselläni suosikkeihin. Ehdottomasti jatkoon!

Bielenda Camellia Oil Luxurious Rejuvenating Face Mask Sheet

Bielenda on itselleni ihan täysin tuntematon merkki, mutta olen saanut sen pr-lahjana jostakin paketista. Kyseessä on kangasnaamio jonka kangas on valkoisen sijaan musta. Se ei kuitenkaan houkuttelevan mustan kankaan ansiosta ollut mitenkään ihmeellinen. Itse kangas oli jäykkä eikä istunut kasvoille ollenkaan.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

The Body Shop Tea Tree Peel-off mask

Tea Tree peel-off mask on The Body Shopin uutuuksista. Naamio on jauhe muodossa jonka sekaan laitetaan vettä, sekoitetaan ja levitetään kasvoille. Naamio kuivuu kasvoille ”kumimaiseksi” ja lähtee peel-off naamioiden tyylillä pois kasvoilta. En kokenut naamion kanssa mitään ihmeellistä wow efektiä, mutta rauhoittaa varmasti ärtynyttä ja epäpuhdasta ihoa hyvin.

Nip + Fab Exfoliate Glycolic Scrub

Nip+Fab merkin kuorinta sisältää glykolihappoa sekä salisyylihappoa jotka poistavat kuollutta ihosolukkoa sekä tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Kuorinnassa on todella voimakas sitruksinen tuoksu, mutta sen koostumus on todella rouhea mistä pidin erityisesti.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

UOGA UOGA MAKE IT HAPPEN SHOWER GEL

Toukokuun vihreässä Jolie Boxissa katseeni oli Uoga Uoga Make It Happen Suihkugeeli joka tuoksui aivan mojitolle sen sisältämän mintun ja limen ansiosta. Suihkugeeli ei vain virkistänut tuoksullaan sillä se myös viilensi ihoa. Tykkäsin todella paljon.

Rexona Maximum Protection

Heinäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet sisälsi myös Rexonan dödön joka on saapunut joskus Bette Boxin mukana. Kyseinen dödö lupasi yli 48 tunnin suojan hikoilua vastaan ja hintaa löytyy noin 10 euroa. Dödö osoittautui yllättävän hyväksi, mutta on ehkä vähän liian hintava.

Sellaiset oli heinäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet! Oliko joukossa tuttuja tuotteita?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LOPPUNEET KOSMETIIKKATUOTTEET – KESÄKUU 2019 

PLANTUR 39 – HIUSTENLÄHDÖN JA BLONDIEN TUKENA

UUSI KOREALAINEN KOSMETIIKKA BRÄNDI EYENLIP

5 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Tässä oli paljonkin tuttuja tuotteita, joista suurimmasta osasta tykkään tosi paljon 🙂 Coxirin puhdistusöljy, Fanolan hopeashampoo ja Four Reasonsin Ultra Moisture Treatment esimerkiksi! Ja muutenkin mieletön määrä loppuneita sulla<3

  Mua kiinnostaa nää loppuneet-postaukset, kun niissä saa aina lukea pienet miniarviot niin monesta tuotteesta, mutta itsehän en joka kuukausi jaksa näitä blogiini rustata 😀 1,5 vuotta sitten olin itekin näiden kirjoittamista lopettamassa, mutta tosi moni lukija toivoi etten sitä tee ja lopulta päädyin kirjoittamaan postaukset aina kahden kuukauden välein. Mutta siis, mä ainakin luen näitä postauksia mielelläni, mutta ymmärrän kyllä hyvin, ettei näiden kirjoittaminen välttämättä oo kaikille se oma juttu 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Hei mahtavaa, että joukosta löytyi sulle tuttuja tuotteita!
   Mietin kans tota vaihtoehtoo, että kirjottelis kahden kuukauden välein mut mulla loppuu näitä niin järkyttävä määrä kuukauden aikana ettei se varmaan olis järkevää. Ehkä mä vielä jatkan ja katotaan mihin vaihtoehtoon päädytään 🙂

 2. Kaitlin kirjoitti:

  Kyllä mua ainakin kiinnostaa nää postaukset, tai siis lähinnä että oliko joku tuote niin hyvää että ostaisit uudestaan 🙂

  Noista hopeashampoista tuli mieleen, onko sulla kokemusta Evo Fabuloson hopeahoitoaineesta?

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiva kuulla! Evon hopeashampoosta ei ole kokemusta 🙂

 3. Nea kirjoitti:

  Tykkään lukea meikeistä tuotearvosteluja ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.