Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Heinäkuu 2018

Heinäkuun loppunee kosmetiikkatuotteet

Heinäkuun loppua on odotettu kuumeisesti sillä vihdoin pääsin itsekkin kesälomalle ja tänään vietän virallisesti toista lomapäivää! Kesän aikana lisääntyneet työtunnit ovat aiheuttanut pienen repsahduksen postauksien julkaisu tahdissa sekä en ole oikein ehtinyt seurailemaan muiden postauksia saatika sitten juuri kommentoimaankaan. Vihdoin kuitenkin on heinäkuun viimeinen päivä joka tarkoittaa kesäloman alkamisen lisäksi myös kurkistamista kuukauden loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin!

Untitled

Lumene Valo Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion

Lumenen Valo sarjan Glow Essence on kirkastava hoitovesi joka sisältää luonnollisesti kuorivia marja ja hedelmähappoja, hyaluronihappoa, koivun mahlaa, C-vitamiinia, pohjoista puhdasta lähdevettä sekä lakkaa. Hoitoveden sisältämät ainesosat kosteuttavat ihoa tehokkaasti sekä auttaa ihoa vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet. Tämä kyseinen hoitovesi on ollut yksi kuivan ihoni pelastajista sillä sen tehon huomaa jo heti laiton jälkeen. Suihkusta tullessa iho kiristelee usein ikävästi ja tämä Lumene Valo sarjan hoitovesi on ollut suuri apu siihen. Kosteuttavien ja kirkastavien ainesosien ansiosta se saa ihon näyttämään kirkkaammalta ja tuntumaan kosteutetulta. Lumenen Valo hoitovedestä pääset lukemaan lisää tästä.

Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser

Formulan 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser on vaahtoava puhdistustuote kasvoille joka on näkynyt jo blogin puolella muutamaankin otteeseen. Kyseessä on kuitenkin koostumukseltaam geelimäinen kasvojenpuhdistus joka emulgoituessaan lähtee vaahtoamaan. Tuotteen sanotaan olevan tehokas ja nopea lian ja epäpuhtauksien poistaja. Se sisältää passionhedelmää joka ehkäisee rasvoittumista, vihreää teetä joka taas rauhoittaa ja kuorii ihoa sekä kamomillaa joka puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Tuote sopii loistavasti kasvojen puhdistukseen, mutta soveltuu käytettäväksi paremmin rasvoittuvalle iholle kuin esimerkiksi mun kuivalle iholleni. Voit lukea tuotteesta lisää tästä.

The Body Shop Tea Tree Oil

The Body Shopin teepuuöljy on antiseptinen ja ihoa rauhoittava kosmetiikkatuote toimii niin ihon epäpuhtauksiin kuin esimerkiksi iho ärsytyksiin. The Body Shopin Tea Tree oil on niin monikäyttöinen tuote, että siitä on apua moneen eri vaivaan! Itse käytän sitä epäpuhtauksiin, kesäisin kutiseviin hyttysenpuremiin sekä jopa huuli herpekseen. Ihan mahtava tuote jota tulee ostettua aina vain uudelleen ja uudelleen! Tea Tree öljy on alennuksessa tällä hetkellä The Body Shopilla hintaan 6,90€

Untitled

Naturel Hydrogel Aqua Face Mask

Naturellin kasvonaamio sisältää hydrolysoitua kollageenia, arganöljyä, hyaluronihappoa ja laminaria-uutetta jotka imeytyvät syvälle ihoon kiinteyttäen ja rauhoittaen kosteusköyhää ihoa. Naturel Hydrogel Face Mask on nimensäkin mukaisesti geelimäinen kasvonaamio joka asetetaan iholle kahdessa osassa ja käytännössä se toimii samanlailla kuin sheet maskit. Tykkäsin Naturellin kasvonaamiosta juuri tuon kaksiosaisuuden takia sillä naamio pysyi huomattavasti paremmin sekä kauemmin iholla paikoillaan kuin sheet maskit. Pidemmän vaikutusajan takia iho tuntui todellakin kosteutetulta. Tuotetta myy esimerkiksi Tokmannit joten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Naturel kasvonaamioita.

Mizon Dust Clean Up Deep Cleansing Mask

Mizonin poreileva kangasnaamio on syväpuhdistava kasvonaamio joka poistaa iholta kuolleen ihosolukon ja lian. Sen pienet kuplat tekevät ihosta puhtaan ilman ihoärsytystä. Kuplat antavat happea iholle auttaen sitä hengittämään ja poistamaan tehokkaammin likaa ja myrkkyjä iholta. Tämä Mizonin poreileva kangasnaamio oli hauska kokemus, mutta sen syväpuhdistavasta ominaisuudesta ei päässyt yhdellä käyttö kerralla ihan perille. Tuotetta suositellaankin käytettäväksi kerran viikossa ihon syväpuhdistukseen ja mikä oudointa, meikkiä ei tarvitse puhdistaa sen alta pois vaan naamio itsessään toimii puhdistustuotteena! Naamio vaahtoutuu aika ronskilla kädellä, mutta tuntuu kasvoilla jopa aika miellyttävältä.

Untitled

Schwarzkopf Scalp Genesis Purifying Shampoo

Schwarzkopf Scalp Genesis Purifying shampoo tuli heinäkuun bette boksissa ja aluksi olin innoissa kokeilemassa sitä, sillä itselläni ei ole kokemusta juurikaan syväpuhdistavista shampoista. Shampoon pitäisi syväpuhdistaa rasvainen hiuspohja liiasta talista ja tuotejäämistä, mutta itse en huomannut eroa tavallisen shampoon kanssa. Koska kyseessä on näytekoko voi se olla yksi syy siihen miksi en saanut siitä mitään irti, sillä tuote loppui yhden käyttökerran jälkeen.

Untitled

Organic Shop Mango & Sugar Body Scrub

Kyseessä on Organic Shop mango sokerikuorinta jonka tuoksu on taivaallinen ja koostumus tarpeeksi rouheaa mikä tekeekin kuorinnasta heti tehokkaan tuntuisen. Organic Shopin vartalokuorinta sisältää luomua mangouutetta joka jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi kuorinnan jälkeen. Sokerikuorinnat on mun ehdottomia lemppareita juuri tuon rouhean koostumuksen takia ja tämäkään sokerikuorinta ei jättänyt kylmäksi! Ehdottomasti voisi hankkia lisää jo tuotteen edullisen hinnan takia.

The Body Shop Early-Harvest Raspberry Shower Gel

Kyseessä on The Body Shopin kausisarja joka on myynnissä yleensä alen aikoihin. Vadelma suihkugeeli on ehdottomasti yksiä parhaimpia tuoksuja The Body Shopilta ja kuuluu kesään! Vadelman tuoksu on suihkugeelissä aidon tuntuinen mikä tekee sen käytöstä vielä ihanemman. Ehdottomasti täytyy taas saada tuotetta lisää kun sitä tulee taas myyntiin.

Untitled

L.A Girl Pro Conceal HD Concealer

L.A Girlin peiteaine lupaa piilottaa tummat silmänaluset, ihon punoituksen ja epäpuhtaudet täydellisesti. Peiteaine sisältää kamomillauutetta sekä C- ja E-vitamiinia ja on koostumukseltaan todella kevyttä. Kevyen koostumuksen ansiosta se levittyy iholle moitteettomasti ja mikäli kaipaa lisää peittävyyttä voi tuotetta kerrostaa. Itsessään L.A Girlin peiteaine on hyvä, mutta ei kuitenkan yllä suosikki peiteaineideni joukkoon. Ainoa moitittava asia peiteaineesta on se, että  kaikista vaaleimmat sävyt eivät ole tarpeeksi vaaleita mun todella vaalealle iholleni. Muuten peiteaineesta kyllä löytyy todella kattava sävyvalikoima.

Lancome Monsieur Big Mascara

Monsieur Big Mascaran mainoslause on: Tapaa Monsieur Big – ja varaudu pitkään, romanttiseen suhteeseen! Ja sitä se on todellakin ollut! Lancomen monsieur Big mascaran voidemainen koostumus sekä paksu harjas antaa ripsille väriä jo ensimmäisellä vedolla. Monsieur Big osoittautuikin niin hyväksi, että hankin jo uuden täysikokoisen tuotteen tämän loppuneen tilalle. Voit lukea mascarasta lisää täältä.

Joko siellä on palattu takaisin töihin vai onko joukossa muitakin kesälomalaisia? 


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Huhtikuu 2018

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Toukokuu 2018

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Kesäkuu 2018

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Bettestä tuli joskus taannoin toi sama näytekoko tosta Bonacuren syväpuhdistavasta shampoosta enkä mäkään huomannut siinä oikeestaan mitään eroa normishampooseen. Ja toi koko on kyllä niiiin pieni, ettei ihme jos ei saa kunnolla käsitystä tuotteesta 😀 TBS:n vadelmasarja on yksi munkin suosikkeja<3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   On vaikee tosiaan sanoo mitään mielipidettä tuotteesta jos se loppuu ensimmäisen käyttökerran jälkeen! 😀 Voihan toi shampoo olla ihan hyvä jos sitä kokeilisi isommassa koosssa.
   Vadelma on kyllä <3

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Vasta ensi viikolla on mun loma 🙂 kivasti kiinnostavia loppuneita, tuo Formulan putsari ont osi hyväntuntuinen näin kesällä ja Natureli naamiot ihan huippuja 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mä jo ajattelin, että oon varmaan viimeinen joka jää lomalle mutta kiva kuulla etten ookkaan 😀 Formulan putsari oli ihan jees!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.