Hae
Paletilla

Tarte

Voi Tarte minkä teit! Kyseessä on kyllä sellainen brändi jonka tuotteita ei vaan voi olla kuolaamatta! Tarten Shape Tape tilaaminen on jo kuumotellut pitkään ja kokeiltuani sitä ystävältä, naputtelin sen melkein jo samaa vauhtia ostoskoriin. Koska yhtä kosmetiikka tuotettahan ei vaan voi tilata, niin matkaan tarttui muutama muukin Tarten tuote. Moni varmasti odottaa juttua Tarten Shape Tape peiteaineesta, mutta annetaan sille kokonainen postaus joten juttua siitä hieman myöhemmin!
IMG_1278
Shape Tape peiteaineen lisäksi matkaan tarttui mukaan muutama setti, jossa oli mini kokoisia meikkejä. En olisi koskaan uskonut, että tilailen kosmetiikkaa matkakoossa että pääsen testaamaan mahdollisimman montaa tuotetta! Tarten Glam Goodies pakkaus pitää sisällään Tartelette Tease luomiväripaletin, Tarteist ripsivärin ja Tarteist nestemäisen huulipunan. Halusin paketin avulla ehdottomasti päästä testailemaan Tarten luomivärejä sekä nestemäisiä huulipunia .
IMG_1290
Tarten High Performance Naturals paketti pitää sisällään Tarteist Pro Glow To Go korostus ja varjostuspaletin, Tarteist nestemäisen huulipunan ja samaisen Tarteist ripsivärin kuin edellinenkin paketti. Tarteist ripsivärin kokeilemista odotin innolla, sillä olen jotenkin nyt hullaantunut testailemaan erilaisia ripsareita! Tarteist lupa vahvistaa sekä hoitaa ripsiä antaen niille volyymia sekä todella mustan lopputuloksen. Näiden lisäksi ripsiväri on vegaaninen. Tykkäsin kyllä Tarteist ripsiväristä, mutta volyymia omilla ripsilläni en sen nähnyt antavan. Upean pakkauksen omistavan Tarteist Lash Paint Mascara hinta on 26€.
IMG_1284

Tartelette Tease on todella neutraaleja sävyjä sisältävä luomiväripaletti. Paletista löytyy kuusi erilaista luomivärisävyä joista neljä on täysin mattaisia ja kaksi helmiäisiä. Sävyjen puolesta paletti oli mulle hieman turha ostos, mutta moni oli kehunut Tarten luomivärejä joten pakkohan niitä oli päästä kokeilemaan. Paletti on taskukokoinen versio Tarten myydyimmästä Tartelette paletista. Paletin kuusi sävyä taittavat hieman vaaleanpunaiseen sekä violettiin. Sävy whisper on hennon vaaleanpunainen jopa täysin oman ihon sävyinen. Crush on puolestaan shimmerinen taupe sävy ja heartbreaker täysin ruskea. Paletin alariviltä löytyvä Wink on vaalea lila sävy. First Kiss on shimmerinen mauve sävy ja tummempi versio sävystä Wink. Paletin viimeinen sävy Bff on luumun violetti. Hintaa Tartelette Tease paletilla on 23€ Tarten omilla sivuilla. Vaikka en itse saanut paletista juuri mitään irti sävyjen puolesta niin oli ne silti pigmenttisiä sekä häivytys näiden kanssa oli vaivatonta. Tartun palettiin ehdottomasti silloin, kun tarvitsen mukaan pienen, näppärän ja neutraalin paletin.

IMG_1296
Tarteist Pro Glow To Go on korostus ja varjostus paletti, jonka kaksi sävyä ovat highlightereita ja yksi korostus sävy. Kaksi ylimmäistä sävyä eli Gleam ja Burst ovat higlightereita. Gleam on shimmerinen hieman hiekan sävyinen kun taas Burst on todella kivan kultainen sävy. Chisel on mattainen korostussävy joka oli yllätykseksi melko kylmän sävyinen. Pro Glow To Go palettia saa Tarten sivuilta myös Pro versiona jossa on kuusi erilaista voidemaista ja puuterimaista korostus ja varjostussävyä. Pro paletin hinta on 46€ kun taas tämän pienemmän version voi ostaa noin 28€ hintaan tälläisessä paketissa mikä mullekkin saapui. Paletin varjotussävy osottautui oikein mieleiseksi ja varmasti pääsee jatkossakin käyttöön. Highlighter jostain syystä katosi iholta, joten niiden käyttöä suosittelen enemmän kostean meikkipohjan päälle.
IMG_1308
Moni varmasti muistaa, että nestemäiset huulipunat on enemmän kuin mun mieleen joten oli kiva, että molemmista paketeista tuli yksi nestemäinen huuli puna eri sävyissä ja koostumuksissa. Vaaleampi ja pienempi nestemäinen huulipuna on Tarteist Quick Dry Matte Lip paint joka osoittautui täydelliseksi arki sävyksi! Koostumus on todella nimensä mukaisestikin mattainen ja sen kyllä tunteekin huulilla. Vaikka sävy tässä lip paintissa oli todella mieleinen ei se kuitenkaan kestä kulutusta juurikaan ja lähteekin huulten sisäosasta melko nopeasti kulumaan. Tarteist Quick Dry Matte Lip Paintin hinta on 21€ ja pakko myöntää vaikka sävy oli ihana, että samaan hintaan saa parempiakin nestemäisiä huulipunia. Tummempi sävy on Tarteist Creamy Matte Lip Paint jonka koostumus on nimensä mukaisesti kermaisempi kuin edellisen matta huulipunan. Sävy oli melko tumma, jopa hieman viininpunainen. Tässä Creamy Matte Lip Paintissa on jotakin mentholia tai vastaavaa sillä levittäessä sen tuoksun ja viileyden tuntee huulilla. Kermainen koostumus ei ollut oikein mieleinen eikä lip paint tunnin kuluessakaan ollut kuivunut huulille ja näin edes oli mun mielestä todella sottainen kaveri. Creamy Matte Lip Paintin hinta on 21€ kuten matta versionkin.
 
Onko muita Tarten tuotteisiin hullaantuneita?

8 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Olipa kiva lukea sun mielipiteet näistä tuotteista 🙂 Tarte on mulle suhteellisen vieras merkki. Yhden poskipunan omistan ja siitä pidän, ja nyt mulle on se Shape Tape peiteaine tulossa. Tarten luomiväreistä oon kuullut tosi ristiriitaisia kommentteja, kun toiset ylistää niitä maasta taivaaseen ja toiset ei tykkää yhtään 😀 Pitäisi ehkä joskus itsekin testata niitä!

 2. Niina kirjoitti:

  Tuo Tarten pienempi huulipuna on ihana! <3 Mulla on se sama ja haluaisin sitä lisää 🙂 Tuo luomiväri näyttää myös tosi kauniilta. Pitääkin joskus tilata Tartelta meikkejä, niin kivoja juttuja löytyy 🙂

 3. Viivi kirjoitti:

  Kiva että postaus oli mieleinen 🙂 Tarte on mullekkin melko tuntematon merkki, mutta koska tuotteet kiinnostaa todella paljon niin pakkohan niitä oli hankkia. Mä oon kuullut luomiväreistä pelkästään hyvää 😀 Shape Tape on rakkautta <3

 4. Viivi kirjoitti:

  Niin on! Harmi vaan että mulla se kuluu tosi äkkiä, muttasiitä huolimatta se on ihana!

 5. Maiccu / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti:

  Aika houkuttelevia sävyjä, ihan uusia tuotteita mulle joten kiva lukea näistä!

 6. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Ai että onko?? Tarte on yksi mun lemppareista ja tuotteita on kertynyt jo jonkin verran. Luomivärit ihania, samoin nestemäiset huulipunat, poskipunat ja about kaikki. Rakastan niitä pakkauksia <3 Tuo tarteist ripsiväri toimii mulla tosi hyvin, onkin yksi mun uusista suosikki ripsareista (vaikka onnistun aina tökkäämään sillä silmään!).

 7. Viivi kirjoitti:

  Tartelta löytyy vaikka mitä ihanaa!

 8. Viivi kirjoitti:

  Sen mä tiesinkin, että sä oot yhtä hullaantunu Tartesta kun minä! ;D Mä vasta alottelen tätä keräilyä! Kiva kuulla, että ripsari on toiminu. Innolla odotan jos se mullakin pidemmällä käytöllä osottautuis hyväks 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.