Hae
Paletilla

Beautyblender uutuudet / BOUNCE- meikkivoide

*Sisältää mainoslinkkejä

Beutyblender meikkivoide
Kuten moni varmasti tietääkin niin Beautyblender on laajentanut valikoimaansa ikonisen meikkisienen lisäksi. Beautyblender lanseerasi toukokuun alussa sarjaansa meikkivoiteen, muutaman meikinpohjustus tuotteen, korostustuotteen sekä hieman aikaisemmin meikin viimeistelysuihkeen. Beautyblenderin meikkisieni on palkittu moneen otteeseen ja se onkin brändin tunnetuin tuote joka on löytynyt omasta meikkipussistani siitä lähtien kun se saapui markkinoille. Kävin Beautyblenderin meikkivoiteen lanseeraustilaisuudessa toukokuun alussa josta sainkin sitten testiin osan näistä ihanista Beautyblender uutuuksista!

Beautyblender meikkivoide

Beautyblender Bounce Liquid Long Wear- meikkivoide

Odotetuin tuote tässä lanseerauksessa oli *Bounce Liquid Whip Long Wear- meikkivoide josta löytyy 40 erilaista sävy vaihtoehtoa. Toisena mielenkiintoisena asiana tässä meikkivoiteessa on sen pakkaus. Enää ei tarvitse sotkea omia käsiä tai hankkia erillistä alustaa johon meikkivoiteen voi laittaa, vaan meikkivoiteelle löytyy oma paikka paketin toisella puolella. BOUNCE- meikkivoide pitää tuotetta sisällään 30ml ja hintaa siltä löytyy 44,90€. Meikkivoiteen pumpun saa lukittua purkin toiselta puolelta joka helpottaa älyttömästi sen kuljetusta.

Beautyblenderin BOUNCE- meikkivoidetta on verrattu paljon kulttimaiseen Estee Lauderin Double Wear meikkivoiteeseen joka onkin oma suosikkini joten sen takia odotukseni oli melko korkealla tämän meikkivoiteen suhteen. BOUNCE- meikkivoide on koostumukseltaan kevyttä, mutta silti se lupaa peittävän ja kestävän lopputuloksen. Mariela Sarkima valitsi Beautyblenderin lanseeraustilaisuudessa minulle vaaleimman neutraalilla pohjasävyllä löytyvän sävyn 1.10. Sävy 1.10 on oikeasti vaalea ja tämä sävy voi olla monelle vaalea verikölle täydellinen match!

Beautyblender meikkivoide

Beautyblenderin BOUNCE- meikkivoide käy sen mattaisesta ominaisuudesta huolimatta kevyen ja kuultavan meikkipohjan tekoon sekä sen kevyen koostumuksen ansiosta se ei tunnu kasvoilla juuri miltään. Kosteammalla meikkisienellä meikkipohjasta saa lähes läpikuultavan, mutta kerrostamalla meikkivoidetta saa lopputuloksesta täysin peittävän. BOUNCE- meikkivoide sisältää hyaluronihappoa sekä koivu-uutetta jotka yhdessä kosteuttavat ja suojaavat ihoa. Tämän lisäksi se on vegaaninen ja eläinkokeeton.

Itse tietenkin vertaan meikkivoidetta Estee Lauderin Double Wear- meikkivoiteeseen ja pakko sanoa, että nämä ovat kyllä todella samanlaiset! BOUNCE- meikkivoide lupaa jopa 24h pysyvyyden ja se sitä se todella on. Meikkivoide jolla saa paksun, mutta myös kuulaan kevyen pohjan tehtyä on ehdottomasti itselleni todellinen löytö. Aina kun ei viihdy paksussa meikkipohjassa voi tuotetta laittaa kevyemmällä kädellä ja vain tasoittaa ihon sävy erot. Tämähän ei tosiaan ole mikään paras vaihtoehto kuivalle iholle, mutta en ole kokenut Estee Lauderinkaan kanssa ongelmia mikäli ihon vain kosteuttaa ennen meikkivoidetta hyvin joten uskon, että tykkään BOUNCE- meikkivoiteesta jatkossakin.  *Pääset tutustumaan Beautyblenderin BOUNCE- meikkivoiteen sävy vaihtoehtoihin tästä. 

Beautyblender

Beautyblender Opal Essence -meikinpohjustusvoide

Beautyblenderin Opal Essence on kosteuttava sekä heleyttävä meikinpohjustusvoide joka jättää kasvoille aivan upean hehkun! *Opal- Essence meikinpohjustusvoide sisältää kasviuutteita jotka kosteuttavat, kirkastavat ja rauhoittavat ihoa heti tai jopa myös pidemmällä käytöllä. Tämän meikinpohjustajan koostumus näyttää geelimäiseltä, mutta iholle levittäessä se tuntuu öljymäiseltä mistä olen tykännyt erityisen paljon. Kasvoille jää aivan ihana hehku ja olenkin käyttänyt tätä lähes kaikkien meikkivoiteiden alle juuri tuon hehkun takia sekä siksi, että iho tuntuu niin pehmeältä! Opal Essence luo fiiliksen siitä, että levittäisi seerumia kasvoille vaikka kyseessä on meikinpohjustaja ja yhdessä BOUNCE- meikkivoiteen kanssa tämä kaksikko luo täydellisen pohjan juuri kuiva ihoisille. Pääset tilaamaan tämän ihanan hehkua antavan meikinpohjustajan täältä hintaan 36,90€.

Beautyblender

Beautyblender Glass Glow Shinelighter -korostusväri

Mikäli BOUNCE- meikkivoiteen ja Opal Essencen kuulaus ei riitä niin Beautyblender toi markkinoille voidemaisen highlighterin jolla saa mieletöntä kuulautta kasvoille.  *Beautyblender Glass Glow Shinelighter on kirkas highlighter joka ei sisällä minkäänlaista kimalletta vaan se sulautuu ihoon ja näin ollen antaa sille hehkua. Itseäni ei aluksi houkutellut käyttää huulikiillon tapaista highlighteriä kasvoilla, mutta tästä jää ihan erilainen fiilis kasvoille miltä se aluksi vaikuttaa. Nyt kun ”hikinen” kuulaus on in niin tämä tuote sopii sen luomiseen loistavasti. Tuote ei jää ollenkaan rasvaisn tuntuiseksi iholle vaan katoo iholta jättäen kuitenkin kuulaan lopputuloksen. Pelkkä highlighterhan tämä tuote ei ole sillä se soveltuu myös luomille, huulille, ilman meikkipohjaa tai meikkipohjan päällä.

Beautyblender meikkivoide

Kaikki nämä Beautyblenderin uutuudet olivat itselleni todella mieluisia ja en malta odottaa, että pääsen kokeilemaan Beautyblenderin meikin viimeistelysuihketta joskus tulevaisuudessa. Meikkivoide on hintava, mutta niin on myös pitkäaikainen meikkivoide ihastus Estee Lauder Double Wear:kin marketti tuotteita tyyriimpi. Opal Essence- meikinpohjustus tuotetta suosittelen kokeilemaan mikäli kaipaa kosteuttavaa ja heleyttävää pohjustus tuotetta.

Oletko kokeillut jo Beautyblenderin uutuuksia?

*POSTAUKSEN TUOTTEET OVAT SAATU PR-LAHJOINA.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LYCON – AINUTLAATUINEN TILAISUUS POISTAA IHOKARVAT KOTONA

JEFFREE STAR MAGIC STAR PEITEAINE & IRTOPUUTERI

KAUNIIN KUULAS MEIKKIPOHJA LUMENEN TUOTTEILLA

2 kommenttia

  1. SariB kirjoitti:

    Kiinnostava lukea sun ajatuksia Bouncesta. Olen itsekin juuri sitä testaillut ja kivan kevyeltä, mutta itselleni tällä hetkellä riittävän peittävältä vaikuttaa. Välillä on mukava käyttää ohuempia meikkivoiteita:)

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Bounce on ollut juuri tuon kevyen koostumuksen ansiosta todella kiva ja ehdottomasti plussaa myös hyvästä peittävyydestä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.