Hae
Paletilla

Tammikuun kosmetiikkasuosikit 2019

* tuote on saatu blogin kautta.

Kuukauden kosmetiikkasuosikki postaukset ovat tuttuja muiden blogeista ja esimerkiksi Lipstick Love blogia kirjoittava Linda tekee näitä kuukausittain. Olen pitkään itsekkin miettinyt kyseisen postaus sarjan aloittamista blogissani ja nyt kun on tammikuu sekä täysin uusivuosi, niin ajattelin vihdosta viimein itsekin kokeilla. Syy miksi en ole näitä ennen ole tehnyt on se, että en ole viittinyt aloittaa keskellä vuotta ja toisena epäilin etten tulisi keksimään joka kuukausi uusia suosikki tuotteita. Ajattelin kuitenkin, että näin pääsen tuomaan blogissani sellaisia tuotteita esille joista tykkään, mutta en ole saanut tehtyä niistä tuotteista kokonaista postausta. Omistan myös paljon sellaisia tuotteita mitkä ovat olleet minulla jo kauan, mutta aina välillä ihastun niihin uudelleen joten ne pääsevät hyvin aina kuukauden suosikeissa esille!

kosmetiikkasuosikki

*Naturado Misellivesi

Naturado misellivesi sopii kasvojen puhdistukseen tai käytettäväksi kasvoveden tapaan. Naturadon misellivesi toimii samaan tapaan kuin kaikki misellivedet eli se sisältää misellejä jotka vetävät puoleensa epäpuhtaudet ja meikit jäämät. Naturadon misellivesi sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa sekä ruusu- ja ruiskukkavettä. Käytän itse kyseistä misellivettä kasvoveden tapaan ja olen ihastunut tuotteeseen täysin. Sen sisältämien ainesosien ansiosta iho tuntuu hoidetulta ja pehmeältä eikä ollenkaan kuivalta. Ihoa kosteuttavien ainesosien ansiosta Naturadon misellivesi on ollut loistava kosteuden tuoja ihonhoidos puhdistusvaiheessa ja on auttanut talven kuivattamaa ihoa pysymään kosteutettuna. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, jopa herkkäihoisillekin! Naturadon misellivettä myy The Butik josta löytyy paljon mielenkiintoisia luonnonkosmetiikka tuotteita.

kosmetiikkasuosikki

HerBina hoitava kAsvovoide

Herbinan syväkosteuttava tehokosteusvoide sisältää manteliöljyä, ruusuvettä ja sheavoita. Se soveltuu kuivalle iholle loistavasti päivävoiteeksi, mutta se toimii myös kosteuttavana kasvonaamiona loistavasti! Herbinan hoitava kasvovoide on ollut itselläni käytössä yövoiteena sen paksun koostumuksen takia. Voide sisältää todella hyviä ainesosia kuivalle iholle ja siksi myös se on ollut itselleni hyvä valinta näin talvella. Silloin kun iho tuntuu todela kuivalta suosittelen laittamaan herbinan hoitavan kasvovoiteen kasvoille naamion tavoin. Lopputuloksena on pehmeä ja hoidettu iho!

kosmetiikkasuosikki

LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW Tehokosteuttava Seerumi

Lumenen Lähde- seerumi on pitkäaikainen seerumi suosikkini ja näin talvella se on taas päässyt kovaan käyttöön. Lähde seerumi sisältää puhdasta pohjoista lähdevettä, kosteuttavaa koivunmahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä tehokasta hyaluronihappoa. Tämä Lumenen Lähde seerumi on varma valinta mikäli iho kaipaa kosteutusta. Kesäisin tämä seerumi toimii myös yksinäänkin ilman voidetta ja siksi se on sellainen mikä itseltäni löytyy ympäri vuoden.

kosmetiikkasuosikki

*e.l.f. Baked Highlighter & Blush – Rose Gold

Elf:in duo jossa on poskipuna sekä highlighter samassa on ollut jo pitkään suosikki meikkituotteeni. Poskipuna on ihan täydellisen sävyinen ja se antaa myös upeaa hehkua itsessään kasvoille. Poskipuna toimii yksinäänkin eikä sen päälle aina tarvitse laittaa highlighteriakaan. Tuotteen sisältämä highlighter on kuitenkin todella luonnollinen, mutta antaa kasvoille luonnollisen upean hehkun. Tämä duo ei ole ainostaan upea vaan se sisältää myös E-vitamiinia, jojobaa, ruusunmarjaa, auringonkukkaa sekä aprikoosi- ja rypäleöljyä. Olen tykännyt käyttää tätä tuotetta niin paljon ettei muut poskipunani tai highlighterit ole päässeet käyttöön vähään aikaan!

kosmetiikkasuosikki

*Bronx Colors Compact Powder

Tammikuun tai oikeastaan monen kuukauden yllättäjä on tämä Bronx Colorsin kivipuuteri. Vannon irtopuuterien nimeen, mutta jostain syystä olen jo pidemmän aikaa tarttunut tähän puuteriin irtopuuterin sijaan. Bronx Colorsin puuteri kiinnittää meikin moitteettomasta sekä tasoittaa hieman samalla ihoan väriäkin. Puuteri on helppo napata laukkuun matkaan mukaan ja sillä pystyy korjailemaan meikkiä päivän mittaan. Bronx Colorsin puuterin ansiosta olen pitkästä aikaa tykästynyt myös kivipuutereihin.

kosmetiikkasuosikki

Maybelline Super Stay Matte Ink Lipstick

Maybellinen super kestävä matta huulipuna sävyssä 05 Loyalist on eniten käytetty huulipuna tammikuussa. Kyseessä on vaalea nude sävy joka on enemmän vaaleanpunainen kuin ruskea. Sävy on ollut kivaa vaihtelua ainaisille ruskean nudeille sävyille. Pysyvyys on todella hyvä, mutta huulipuna kuluu jonkin verran käytössä sen tahmaisen koostumuksen takia. Sävy on kuitenkin ollut jotenkin erityisen mieluinen tässä kuussa!

Sellaiset oli Tammikuun kosmetiikkasuosikit! Oliko joukossa sinun suosikki tuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

SKIN REGIMEN – 89,5% LUONNOLLISIA AINESOSIA SISÄLTÄVÄ PUHDISTUSTUOTE

ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR MEIKKIVOIDE

KUVANKAUNIIT BACHCA MEIKKISIVELTIMET

6 kommenttia

  1. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

    Mä sain joskus kauuuan sitten tuon Lumenen seerumin Bette boxin mukana mutta se on vieläkin avaamatta, koska aina jostain tupsahtaa seerumeita ja tämä raukka on jäänyt odottamaan vuoroaan. Koetan nykyään olla avaamatta liikaa tuotteita yhtäaikaa, mutta tää on varmaa pakko kohta korkata ettei vanhene 😀

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Voi ei! Mä olen sen jälkeen ostanut monta purkkia jo lisääkin 😀 Yritän myös itsekkin olla avaamatta liikaa tuotteita joten tiedän tunteen, mutta tätä kyllä suosittelen kokeilemaan.

  2. SariBP kirjoitti:

    Herbinan kasvovoide/-naamio on mun ikisuosikki. Tuubin kuosit vaan vaihtuu, mutta sisältö pysyy onneksi aina yhtä loistavana<3

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Edulliseks kasvovoiteeks Herbinan voide on kyllä ihan todella hyvä!

  3. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Huippua, että säkin päädyit kirjoittelemaan näitä suosikit-postauksia! Toi Herbinan voide/naamio on yksi mun suosikkeja. Niiin ihana<3 Toi elfin poskipuna/highlighter alkoi kiinnostaa, sävy on ainakin hurjan kaunis tossa!

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Sun innoittamana kyllä lähdin näitä tekemään joten kiitos kuuluu sulle! 🙂 Herbinan voide on kyllä ollut kyllä ihan loistava näin talvella. Elfin poskipuna & highlighter duo on niin ihana, että en voi kun suositella sit’ <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *