Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Huhtikuu 2018

Tuntuu, että joka kerta kun kirjoitan kuukauden loppuneista kosmetiikkatuotteista mainitsen, että menipäs tämänkin kuukausi nopeasti! Kuukaudet juoksee järisyttävää vauhtia eteenpäin vaikka tuntuu, että juurihan vuosikin vasta vaihtui. No mutta, kuitenkin asiaan. Huhtikuun loppuneiden saldo tuntui jäävän huomattavasti pienemmäksi kuin edellisten kuukausien, mutta tätä kirjoittaessa havahtui siihen taas kuinka paljon kosmetiikkaa loppuu yhden kuukauden aikana. Havahduinkin puolessa välissä kuukautta miettimään, että onko loppuneita kertynyt yhtään. Rutiinin omaisesti roudaan ne omaan paikkaan odottamaan roskiin pääsyä eikä niitä juurikaan tule sen enempää miettineeksi. Tässäkin kuussa kuten viime kuussakin eniten loppuneita tuotteita olivat hiustuotteet.

kosmetiikanloppuneet

Lumene Kirkas puhdistusvaahto

Lumenen heleyttävä puhdistusvaahto poistaa meikin ja epäpuhtaudet jättäen ihon raikkaaksi ja virkistyneeksi. Puhdistusvaahdon pehmeän täyteläinen vaahto jättää ihon puhdistetun tuntuiseksi ja tuotteen tuoksu jättää raikkaan olon käytön jälkeen. Kirkas sarjan puhdistustuotteet sopivat normaalille sekä sekaiholle. Lumenen Kirkas puhdistusvaahto ihastutti tuoksullaan että pehmeän täyteläisellä vaahto koostumuksellaan. Tykkäsin todella paljon Lumenen kirkastavasta puhdistusvaahdosta. Lumenen puhdistusvaahdosta voi lukea lisää täältä.

Avene XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cleansing Oil

Hellävarainen ja saippuaton puhdistusöljy vartalolle ja kasvoille. Puhdistusöljy sisältää aktiiviaineita jotka vähentävät ihon kuivuudesta johtuvaa kutinaa. Bette Boksissa tullut Avenen puhdistusöljy osoittautui kokeilussa todella miellyttävän tuntuiseksi. Käytin Avenen puhdistusöljyä kasvojenpuhdistukseen ja sen täyteläisen paksu öljymäinen koostumus irrotti kasvoilta meikit vaivattomasti tehden ihosta pehmeän.

kosmetiikkaloppuneet1

Simple Micellar Cleansing Wipes

Puhdistusliinat sisältävät micellejä, jotka toimivat magneetin tavoin imien likaa, epäpuhtauksia ja meikkiä itseensä. Nämä kyseiset Simplen micellar puhdistusliinat vei mennessään heti ensimmäisen paketin kohdalla. Puhdistusliinat ovat tehneet meikinpoistosta maailman helpointa, silloin kun puhdistustuotteilla läträäminen ei innosta. Poistan yleensä ensiksi meikit puhdistuslapuilla jonka jälkeen pesen kasvot puhdistustuotteella. Näitä varmasti tulee ostettua lisää!

Ziaja Natural Olive Cream Light Formula

Ziajan oliiviöljyä ja karitevoita sisältävä kevyt kosteusvoide pehmentää, rauhoittaa ja siloittaa ihoa tehokkaasti. Voide sopii kuivalle ja normaalille iholle sekä kaiken ikäisille. Ziajan oliivi sarjan kosteusvoide tuli Bette Boksissa ja oli ihan älyttömän ihanan tuntuinen voide. Voide oli niin mieleinen, että voisin ostaa jopa täysikokoisena.

kosmetiikanloppuneet2
Marc Anthony Repairing  Macadamia Oil Shampoo & Conditioner
Macadamiaöljyä sisältävässä hiustenhoitosarjassa on käytetty luonnollisia ainesosia, joilla on kosteuttavia ja korjaavia ominaisuuksia. Macadamiaöljyn lisäksi tuotteista löytyi kosteuttavia ainesosia kuten glyseriiniä, sheavoita, viinirypäleensiemenöljyä, E-vitamiinia ja auringonkukansiemenöljyä. Marc Anthonyn macadamia öljyä sisältävä shampoo nousi hetkessä suosikiksini, sillä se piti hiukset puhtaina ja pehmeän tuntuisina monta päivää. Shampoon loputtua huomasin, että muut shampoot eivät pidä hiuksia puhtaan tuntuisena yhtä kauan. Hoitoaine oli hieman pettymys, sillä tuntui ettei se tehnyt juurikaan mitään hiuksille. Marc Anthonyn hiustenhoitotuotteista voit lukea lisää kokemuksia täältä.
kosmetiikanloppuneet4
Garnier Respons Intense Maple Remedy & Avokado Oil & Shea Butter Conditioner
Garnier Respons Maple Elixir hoitoaine on suunnattu erittäin kuiville ja kuluneille hiuksille. Hoitoaine sisältää risiiniöljyä ja vaahteranmahlauutetta jotka vahvistavat, hoitavat ja antavat elinvoimaa hiuksille. Ei sisällä parabeeneja. Tämä kyseinen Garnierin hoitoaine on täydellinen ja yllätti tehokkuudellaan kaikista eniten Garnierin hoitoaineista! Hiukset tuntuvat huuhtelun jälkeen älyttömän pehmeiltä sekä hoidetun tuntuisilta. Vielä parin päivän päästäkin hiukset ovat pehmeät ja helposti selvitettävät. Tätä kävin jo hakemassa lisää. Garnier Respons avokadoöljyä sekä karitevoita sisältävä voidemainen hoitoaine hoitaa ja pehmentää hiuksia. Hoitoaine ei sisällä parabeeneja eikä silikoneja ja se lupaa hoitaa hiuksia tyvestä latvaan latistamatta hiuksia lainkaan. Yllätyin Garnierin hoitoaineiden tehokkuudesta ja tämäkin hoitoaine oli todella hyvä perus hoitoaine.
kosmetiikanloppuneet5

Dermosil Vitamin E Shampoo

Kosteuttava, vahvistava ja siloittava E-vitamiinia sisältävä shampoo. Shampoossa oleva E-vitamiini lukitsee kosteutta hiuksiin. Dermosilin  E-vitamiini shampoo ei ollut ollenkaan mieleinen. Koostumukseltaan shampoo oli kevyen geelimäistä, eikä koostumuskaan oikein iskenyt. Hiukset se pesi ihan hyvin, mutta ei herättänyt minkäänlaista kiinnostusta tuotetta kohtaan. E-vitamiini sarja on poistunut Dermosilin valikoimasta.

The Body Shop Vanilla Chai Body Scrub 

Mausteiselta vanilijalta tuoksuva vartalokuorinta. Tuoksu koostuu vaniljapavuista, kardemummasta, tähtianiksesta sekä sahramista. Vanilla Chai on joulun kausisarja jonka sokeripohjainen kuorinta on tarpeeksi rouhea joka tekee siitä tehokkaan vartalokuorinnan. The Body Shopin sokeri pohjaiset kuorinnat eivät koskaan ole huti!

kosmetiikanloppuneet3
Lush Snow Fairy Shower Gel
2017 joululta tuttu Lushin pinkki, kimalteleva ja karkkiselta tuoksuva Snow Fairy suihkugeeli. Ihana ihana ihana! Lushin Snow Fairy suihkugeelin tuoksu oli niin upea, että en olisi halunnut sen koskaan loppuvan! Toivottavasti Lushille tulee Snow Fairy myös ensi jouluna valikoimiin, sillä tätä on pakko saada lisää!
 
Lush Whoosh Shower Jelly 
Greipin, rosmariinin ja tuoksupelargonian eteerisiä öljyjä sisältävä suihkuhyytelö, jonka raikas merileväpohja kosteuttaa ihoa jättäen ihon pehmeäksi ja mielen virkeäksi tuoksullaan. Tuote on vegetaarinen eikä sisällä synteettisiä säilöntäaineita. Lushin Whoosh suihkujelly oli aivan ihanan tuoksuinen, mutta todella vaikea käyttöinen. Pitäydyn jatkossa suihkugeeleissä mielummin.
kosmetiikanloppuneet6

Anastasia Dipbrow Pomade

Vedenkestävä voidemainen kulmaväri, joka levittyy vaivattomasti ja kiinnittyy tehokkaasti kulmakarvoihin. Käytin ennen kulmakynää kulmakarvojen tekemiseen, mutta jo ensimmäistä kertaa dipbrow pomadea kokeillessani se vei mennessään. Sävy on blonde, joka on aivan täydellinen nimensäkkin mukaan blondeille.

The Body Shop Make Up Setting Spray

Ihoa kosteuttava meikin kiinnityssuihke, joka samalla myös kiinnittää meikin tehokkaasti. The Body Shopin kosteuttava meikin kiinnityssuihke oli pitkään yksi suosikeista, mutta olen korvannut kiinnityssuihkeen nykyään kasvosuihkeella

Essence Brighten Up! Banana Powder
Essencen banaanipuuteri on läpikuultava mattapuuteri, jonka hinta-laatusuhde saa hakemaan sitä aina lisää. Essencen banaanipuuteriin on helppo tarttua kun irtopuuteri on päässyt loppumaan. Yksi suosikki kivipuutereista, joka näkyy myös usein kuukauden loppuneissa kosmetiikkatuotteissa.
 
Oliko huhtikuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa tällä kertaa tuttuja tuotteita? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.