Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

KERASTASE BLOND ABSOLU – VAALEIDEN HIUKSIEN PELASTAJA

Kaupallinen yhteistyö: Golden by Umppu

Kerastase Blond Absolu

Kerastase Blond Absolu hiustenhoitosarja on vastaus kaikkien blondien etsimään kysymykseen. Mikä on paras hiustenhoitosarja vaaleille hiuksille joka ylläpitää kauniin vaalean sävyn, mutta myös hoitaa sitä. Vastaus on ehdottomasti Kerastase Blond Absolu. Olen itsekin edelleen häkeltynyt kuinka tämä hiustenhoitosarja vastaa kaikilla mahdollisilla tavoilla vaalea hiuksisten ongelmiin ja ennen kaikkea lunastaa lupauksensa.

Kérastase Blond Absolu

Sarja on suunniteltu vaaleille hiuksille. Niin vaalennetuille, värinpoiston kokeneille vaaleille sekä harmaille hiuksille. Blond Absolu ei vain poista hiuksista niitä ei toivottuja lämpimiä sävyjä vaan myös kosteuttaa ja hoitaa vaalennettua hiusta. Sarja sisältää hyaluronihappoa joka tunnetaan ihonhoidossakin yhtenä parhaimpana kosteuden tuojana sekä alppitähteä. Vaalennettu hius kaipaa kosteutusta sekä vaalean sävyn ylläpitämiseen tarkoitetut tuotteet jotta ne pysyvät kauniina. Täytyy sanoa, että en ole koskaan tavannut tuotteita joita voi käyttää joka hiustenpesussa! Pelkäämättä sitä, että liiallinen hopea- tuotteiden käyttö saa hiukset taittumaan siniseksi, violetiksi tai jopa hieman vihertäväksi. Näitä sävyjä kun kukaan blondi ei kutreihinsa halua. Lukuisien hopea- tuotteiden käytön jälkeen voin sanoa, että olen tämän sarjan kohdalla sanaton. En voi uskoa kuinka hoidetun tuntuisilta hiukset tuntuvat Kerastase Blond Absolu tuotteiden käytön jälkeen ja kuinka kauniisti sarja taittaa lämpimiä sävyjä hiuksista.

Kerastase Blond Absolu

Kerastase Blond Absolu Bain Lumiere Shampoo

Vaalea hius ei aina vain tarvitse pigmenttäjä sisältävää tuotetta näyttääkseen kauniilta. Sarjan Bain Lumiere on hellävaraisesti puhdistava Shampoo joka kosteuttaa sekä kirkastaa vaaleita hiuksia. Shampoo puhdistaa hiuksista saasteita ja samentavia aineita sekä estää uusien saasteiden kiinnittymistä takaisin hiuksiin. Kerastase suosittelee aina kahta vaahdotus kertaa shampoon kanssa. Ensimmäisellä vaahdotus kerralla keskitytään hiuspohjaan kun taas toinen vaahdotus auttaa hiuksia puhdistumaan pituuksia sekä latvoja.

Olen itse oppinut tänä vuonna käyttämään vasta syväpuhdistavia shampoita, sillä olen aina kuvitellut niiden olevan parhaimmilaan niillä jotka käyttävät paljon muotoilutuotteita. Vaaleat hiukseni kuitenkin usein värjäyksien välissä saavat ei niin toivotun samean sävyn sekä veden metallit selkeästi tarttuvat hiuksiini. Kerastase Blond Absolu Bain Lumiere Shampoo on kuitenkin huomattavasti hellävaraisempi ja ennen kaikkea kosteuttavampi kuin monet muut tuotteet jotka poistavat hiuksista saasteita. Olen käyttänyt shampoota vaihdellen alla olevan hopeashampoon kanssa.

Kerastase Blond Absolu

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo sisältää runsaasti neutraloivia ainesosia jotka taistelevat ei toivottuja lämpimiä sävyjä vastaan. Kyseessä on Blond Absolu sarjan hopeashampoo joka ei vain taita hiuksia tehokkaasti vaan myös antaa säännöllisesti käytettynä pitkäkestoisen suojan lämpimiä sävyjä vastaan. Shampoo suojaa hiuksia saasteilta sekä auttaa palauttamaan niiden kiillon.

Jos vastaani on ennen tullut hyviä hopeashampota niin tämä Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo erittäin hyvä sellainen. Tämä shampoo eroaa muista sen kosteuttavan ominaisuuden ansiosta. Hopeashampoot tunnetaan yleensä todella kuivattavina, mutta tämä Kerastasen hopeashampoo ei jätä hiuksia ollenkaan natisevan kuivan tuntuisiksi. Shampoossa on intensiivinen ja pigmenttinen violetti sävy jonka taittokyky on ihan mieletön. Shampoon vaikutusaika on 2 minuuttia eikä se tarvitse minuuttiakaan enempää. Pigmenttiä tässä shampoossa nimittäin riittää sen verran!

Kerastase Blond Absolu

Kerastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet

Kerastase Blond Absolu Ultra Violet Masque on violettiakin violetti hiusnaamio jonka tarkoituksena on kosteuttaa ja korjata hiuksia, mutta myös auttaa neutraloimaan keltaisia vivahteita hiuksissa. Suositellaan käytettäväksi kerran viikossa tai tarpeen vaatiessa 5-10 minuuttia halutun lopputuloksen mukaan. Tykkään naamiosta ihan erityisen paljon ja vaikka se on ihan älyttömän pigmenttirikas niin lopputulos on silti kauniin puhtaan vaalea ilman mitään vivahteita. Parhaimmillaan naamio on mielestäni tyvi alueella jossa itselläni on eniten lämpöä.

Untitled

Kerastase Blond Absolu Cicaflash

Kerastase Blond Absolu Cicaflas hiusnaamio auttaa korjaamaan hiuksia sekä antaa niille suojaa katkeilua ja kulumista vastaan. Kevyt koostumus jättää hiukset pehmeiksi ja hoidetun tuntuiseksi. Tämä hiusnaamio on enemmänkin hoitoaineeseen verrattavissa ja siinä tarkoituksessa sitä olen itsekin käyttänyt. Tuotteessa on kevyt koostumus joka ei jätä hiuksia raskaan tuntuiseksi vaan päinvastoin ne tuntuvat kevyiltä ja pehmeiltä. Hiusnaamiossa on kevyt laventelinen sävy ja se onkin parhaimmillaan yhdessä Kerastase Bain Lumiere Shampoon kanssa. Tätä kaksikkoa voi käyttää huoletta jokaisen hiustenpesun yhteydessä!

Untitled

Olen käyttänyt Kerastase Blond Absolu tuotteita nyt jokaisessa pesussa ja hiusten sävyero on ihan mieletön. Myös hiukset ovat  kiiltävämmät ja huomattavasti pehmeämmät. Usein vaaleille hiuksille tarkoitettuja tuotteita ei suositella käytettäväksi jokaisen pesun yhteydessä, sillä ne sisältävät pigmenttejä jotka taiuttavat hiuksen nopeasti yli. Kerastase Blond Absolu tuotteet taas juuri sopivat vaikka jokaiseen pesuun käytettäväksi! Käytän Kerastase Bain Lumiere Shampoota yhdessä Kerastase Cicaflas hiusnaamion kanssa aina silloin kun en halua hiuksille voimakasta taittoa. Kerran viikossa pesen hiukset Kerastase Bain Ultra-Violet Shampoolla ja yleensä sen kanssa käytän Kerastase Ultra Violet Masqueta. Tuo hiusnaamio on kuitenkin sen verran tehokas, että joskus saatan laittaa latvoihin Cicaflash hiusnaamion ja Ultra Violetin tyveen jossa itselläni on enemmän lämpöä. Näin violetti sävy ei tartu latvoihin niin voimakkaasti jossa hius on huomattavasti huokoisempi.

Untitled

KErastase Huile Cicaextreme Hiusöljy

Kerastase Huile Cicaextreme Hiusöljy on hiuksiin jätettävä öljy joka hoitaa vaalennettuja hiuksia käsittelyjen jälkeen. Hiusöljyssä on myös lämpösuoja 230 asteeseen asti joka on ihan mieletön juttu! Tämä hiusöljy on ihanan täyteläinen koostumukseltaan, mutta ei jätä hiuksia yhtään rasvaisen tuntuiseksi vaikka sitä laittaisi enemmänkin. Myös ehdottomasti plussaa siitä, että tuotetta voi käyttää pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Hiusöljyn tarkoituksena on sulkea avautuneet hiussuomut ja vähentää kaksihaaraisten näkyvyyttä. Oma huokoinen hiuslaatuni on tykännyt Kerastase Huile Cicaextreme hiusöljystä erittäin paljon, sillä se vähentää myös hiusten pörröisyyttä huomattavasti.

Untitled

Kerastase Serum Cicanuit

Kerastase Serum Cicanut yöseerumi on sarjan mielenkiintoisin tuote, sillä olen kyllä kuullut yönaamioista, seerumeista ja voiteista kasvoille, mutta en hiuksille! Ajatus on tietenkin samanlainen, että hius uusiutuu sekä lepää yöllä kaikista parhaiten joten silloin sinne on myös kannattavinta laittaa tuotteita jotka tukevat tätä uusiutumis prosessia. Kerastase yöseerumi auttaa vähentämään vaalennuksien aiheuttamia vaurioita yhdessä hyaluronihapon ja alppitähden kanssa. Sen geelimäisen koostumuksen on tarkoitus suojata hankausta, katkeilua ja kaksihaaraisia vastaan. Mielenkiintoinen ja todellakin kokeilemisen arvoinen tuote. Käytetään samanlailla kuin esimerkiksi hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Hiukset tuntuvat todellakin aamulla pehmeiltä!

Mulla on menossa tällä hetkellä Instagramissa arvonta jossa voit voittaa kaksi vapaa valintaista tuotetta Kerastaselta. Käy valitsemassa Golden by Umppu verkkokaupassa kaksi sinun hiustesi tarpeisiin sopivaa Kerastase tuotetta ja osallistu arvontaan @paletillaviivi instagramissa!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

K18 HOITO – KOKEMUKSIA HIUSTENHOIDON MULLISTANEESTA TUOTTEESTA

3 TEHOKASTA HOPEASHAMPOOTA

Kaupallinen yhteistyö: Golden by Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.