Hae
Paletilla

Testissä: Ecotools Perfecting Blender Duo

Onko Beautyblenderin voittanutta meikkisientä? Sen jälkeen kun olen oikeasti alkanut meikkaamaan ja harjoittelemaan meikkaamista kunnolla olen käyttänyt meikkisiveltimiä. Käytin aina ennen meikkipohjan tekemiseen siihen soveltuvia meikkisiveltimiä ja vihasin yli kaiken erilaisia meikkisieniä. En tiedä johtuuko traumat siitä niin ihanan matte moussen levittämisestä sienellä kasvoille vai kun Beautyblenderin aikoihin markkinoille tuli muitakin meikkimunia, enkä ollut siihen aikaan valmis maksamaan meikkisienestä 20€
Yritin varmaan vuoden verran pysytellä sinnikkäästi meikkisiveltimien parissa kunnes päätin, että nyt on mun aika repäistä ja maksaa meikkisienestä se 20€. Olin varma, että voin todistaa ettei se ole sen arvoinen. Toisin kävi. Siitä päivästä lähtien kun olen Beautyblenderin omistanut, en ole käyttänytkään mitään muuta välinettä meikkivoiteen tai peiteaineen levittämiseen. Nykyään ei siis tulisi kuulonkaan, että aamulla tarttuisin Beautyblenderin sijasta siveltimiin.
Olen käyttänyt Beautyblenderiä vuosien ajan ja antanut myös mahdollisuuden muidenkin merkkien meikkimunille, mutta mikään ei ole vienyt vertoja aidolle Beautyblenderille! Ne on ollut aina mielestäni liian kovia tai tiiviitä, kun taas Beautyblender on todella pehmeä ja joustava. En ole sen jälkeen, kun olen todennut Beautyblenderin parhaimmaksi meikkisieneks kiinnittänyt edes huomioo markkinoille tulleisiin uusiin meikkisieniin. Onneksi kollegani ja hyvä ystäväni markkinoi mulle Ecotoolssin Perfecting Blender Duoa, että nyt on Ecotools tuonut markkinoille parhaan meikkisienen millä voi meikkivoiteensa levittää. Enhän mä taas voinut olla vastustamatta kiusausta pistää ne testiin Beautyblenderiä vastaan.
Ecotools Perfecting Blender Duo on ensimmäisiä meikkisieniä maailmassa jotka on valmistettu 70% kasvipohjaisista materiaaleista ja sokeriruo’osta. Pakkauksesta löytyy kaksi eri väristä meikkisientä kahden erilaisen lookin tekemiseen. Sanotaan että meikkisienen litteällä ja leveällä reunalla voi meikkivoiteen levittää kätevästi isoille alueille kasvoissa, kun pyöreä pää soveltuu meikkivoiteen häivyttämiseen. Meikkisienestä löytyy myös kiilamaisen suora reuna, joka on tarkoitettu varjostus-, ja korostustuotteiden levittämiseen. Pakkauksessa on kaksi erikokoista meikkisientä, joita voidaan käyttää kuivana tai kosteana.
Itse en käyttäisi meikkisientä kuivana, sillä meikkivoide ei levity samalla tavalla. Väitetään että kostella meikkisienellä saa meikkipohjasta ohuemman, kun taas kuivalla saa huomattavasti paksumman meikkipohjan aikaan. Väite kyllä varmasti pitää paikkaansa, mutta kuivalla meikkisienellä levitettynä meikkipohjasta tulee tuskin yhtä siisti kuin kostealla meikkisienellä levitettynä. Kostealla meikkisienellä saa kuitenkin meikkivoidetta kerrostettua jos on tarve paksummalle meikkipohjalle.
Ecotoolsin Perfecting Blender Duo on jo kuivana olessaan huomattavasti jämäkempi ja tiiviimpi kuin itse Beautyblender. Kastelessa Ecotoolsin isompi meikkisieni pehmenee huomattavasti, mutta pienempi pysyy edelleen melko jämäkkänä.
Meikkipohja levittyy täysin samalla tavalla kuin Beautyblenderillä, mutta Ecotoolsin meikkisienen iho kosketus on huomattavasti kovempi. Sanoisin jopa että Ecotools voisi sopia niille jotka käyttävät meikkisiveltimiä meikkipohjan luomiseen, mutta käyvät vielä lopuksi meikkipohjan läpi meikkisienellä. Näiden kahden meikkisienen eroa ei käytössä juurikaan huomaa, ellei tartu esimerkiksi mainitsemaani kovempaan koostumukseen. Nämä kaksi erottaa hinnan puolesta hyvin, sillä Ecotoolsin meikkisieni duon hinta on vai 12,90€ .
Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Ecotoolsin meikkisieni duoa, varsinkin jos Beautyblenderin tyyris hinta on mietityttänyt sen hankkimista.
Oletteko jo kokeillut Ecotoolsin Perfecting Blender Duoa ?

8 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Tota kaksikkoa on pitänyt testata jo pitkään, ehkä mä vihdoin ja viimein saan tän sun postauksen jälkeen hankittua ton paketin! Bb on ehdottomasti paras testaamani meikkisieni, mutta mä en ikinä kyllä levitä meikkivoidetta sen meikkisienen kanssa vaan käyn nimenomaan kasvot sienen kanssa lopuksi läpi. Niin ja peiteaine tulee taputeltua paikoilleen myös meikkisienen kanssa lähestulkoon aina! Noi Ecotoolsin sienet on ihanan värisiä, niin pirtsakoita 🙂

 2. Viivi kirjoitti:

  Suosittelen kyllä ehdottomasti hankkimaan kyseisen kaksikon! Toimii varmasti yhtä hyvin meikkipohjan tasoittamiseen kuin beautyblender! Itse levitin pienemmällä meikkisienellä peiteaineet silmien alle ja kokonsa puolesta soveltu siihen erittäin hyvin 🙂 Väri on kyllä söpön pirtsakka, mutta ei mun makuun 😀

 3. Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti:

  Tykkään Beautyblenderissä juuri siitä sen muodosta. Siinä ei ole suoria reunoja ja terävämpi pää sopii todella hyvin silmien alueelle. Ecotools- sienissä ongelmana oli ne suorat reunat, ne aiheuttivat viiruja kasvoille ja meikkivoiteen ja peiteaineen levitykseen meni paljon kauemmin aikaa kuin beautyblenderillä. Beautyblenderin hinta kyllä harmittaa, muta onneksi yksi sieni kestää aika kauon! Minulla on muutaman päivän päästä tulossa useamman meikkisienen vertailua ja ecotools- sienet myös mukana!

 4. Viivi kirjoitti:

  Tykkään kanssa beautyblenderin muodosta ja pehmeydestä. Tykkäsin kyllä Ecotoolsin juuri niistä suorista reunoista ja niillä sai mun mielestä taputeltua meikkipohjan hyvin tasaseks 🙂 Kolmen kuukauden välein olis suositeltavaa vaihtaa BB. Kiva kuulla, täytyy käydä sitten tsekkaan sun vertailut!

 5. Nena Sofia kirjoitti:

  Hyvä postaus! Mä en ole koskaan omistanut sitä aitoa BB:tä (testannut kyllä), juurikaan hinnan takia. Nykyään voisin kyllä jo maksaakin sen pari kymppiä sienestä, kun tiedän, että ne kestää kohtuullisen pitkään ja ovat jatkuvassa käytössä. En kuitenkaan ole kokenut sitä tarpeelliseksi, kun olen pitkään käyttänyt huomattavasti edullisempia Hyvinvoinnin maailman sieniä, jotka ovat nekin vallan mainioita 🙂 Tuo ecotoolsin setti jäi kyllä kiinnostamaan tuon jännän muotoilun vuoksi!

 6. Viivi kirjoitti:

  Kiitos Nena! Maksan kyllä nykyään sen parikymppiä mielelläni Beautyblenderistä, sillä se kestää kohtuullisen pitkään. Beautyblender jättää parhaimman lopputuloksen meikkivoidetta levittäessä, kuin moni muu kokeilemani meikkisieni 🙂

 7. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Mä oon tykännyt näistä kovasti, etenkin tuo isompi sieni toimii käytössä todella hyvin 🙂 Pienempi on mulla vähän turhake ja tuntuu isoa kovemmalta, mutta välillä sillekin on käyttöä.

 8. Viivi kirjoitti:

  Mä oon kans nyt vallan käyttänyt tota isompaa sientä ja pakko sanoa että on kyllä hyvä! Pieni on mullakin ehkä hieman turha sillä ja huomasin saman että se on huomattavasti kovempi. Haluisin kokeilla sitä vielä ehdottomasti voidemaisen contourin tekemiseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.