Hae
Paletilla

Vuoden Top 5 meikkisuosikkia

Joulu on nyt taputeltu ja seuraavana sitten juhlitaankin jo uutta vuotta! Nyt kun vuosi lähenee loppuaan niin ajattelin, että olisi aika koota yhteen 5 meikkisuosikkia vuodelta 2018! Halusin valita vain 5 meikkituotetta mitä käytän lähes päivittäin jonka takia listauksesta ei löydy esimerkiksi luomiväripaletteja. En käytä yhtä luomiväripalettia päivittäin tai edes viikoittain joten valitsin mukaan vain tuotteita joita käytän joka kerta meikatessani. Top 5 meikkisuosikkiani sisältää tuotteita jotka ovat löytyneet meikkipussistani jo pidemmän aikaa.

Top 5 meikkisuosikkia

Estee Lauder Double Wear Foundation

Estee Lauderin Double Wear on yksinkertaisesti paras meikkivoide koskaan! Estee Lauderin Double Wear on löytynyt meikkipussistani jo monta vuotta ja se on ainoa meikkivoide jota en halua vaihtaa. Kokeilen vuoden aikana todella monia erilaisia meikkivoiteita, mutta Estee Lauderin meikkivoide on ollut sellainen jonka loppuessa hankin aina uuden. Estee Lauderin Double Wear Stay-in-Place meikkivoide on merkin myydyin tuote ja se kestää kasvoilla virheettömänä lähes kokopäivän. Double Wear on kevyt, mutta peittävä meikkivoide joka ei kuivata ihoa vaikka meikkivoide myös hillitsee ihon rasvoittumista. Estee Lauderin Double Wear meikkivoide jättää puolimatan lopputuloksen kasvoille ja se todella pysyy virheettömänä koko päivän!

top 5 meikkisuosikkia

Lancome Monsieur Big Mascara

En olisi uskonut, että omasta Top listastani tulisi koskaan löytymään ripsiväri! Pohjustetaan tota edellistä lausetta sillä, että olen vuosia käyttänyt halpoja ripsivärejä ja kaikki on toiminut omilla ripsilläni moitteettomasti! Sain ensimmäisen Lancomen Monsieur Big ripsivärin myös noin reilu vuosi sitten ja en ole käyttänyt sen jälkeen melkein mitään muita ripsivärejä! Olen kirjoittanut postauksenkin tästä ripsiväristä nimittäin: Tuliko meistä Lancomen Monsieur Big Mascaran kanssa match? ja kyllä tuli! Lancomen Monsieur Bigin voidemainen koostumus ja mustaakin mustempi lopputulos on syitä miksi tämä ripsiväri on huippu! Väri pysyy ripsillä kokopäivän varisematta, mutta pesun yhteydessä se lähtee helposti irti mikä on myös ehdottomasti aina plussaa.

Top 5 meikkisuosikkia

Anastasia Dipbrow Pomade

Anastasian Dipbrow Pomade on myös yksi meikkituote mikä on löytynyt meikkipussistani vuosia! Puhuin hetki sitten, että olen alkanut käyttämään enemmän puuterimaisia ja vahakyniä kulmien tekemiseen. Jotenkin kuitenkin olen tässä viimeisen kuukauden aikana tarttunut tuttuun tapaan Anastasian Dipbrow Pomadeen. Mulla on sävy Taupe ja se on sopinut vaaleille hiuksilleni, vaaleammille ruskeille ja nyt näille tummille hiuksille! Puuterimaista kulmatuotetta käytän edelleen kulman sisänurkassa ja Dipbrow pääsee kulman ulkonurkkaan. Kyseessä on sellainen kulmatuote mikä varmaan tulee löytymään omasta meikkipussistani niin kauan kunnes korvaava tuote löytyy!

Top 5 meikkisuosikkia

The Balm Mary-Lou Manizer

The Balmin Mary-Lou Manizer on myös tuote joka on löytynyt meikkipussistani vuosia! Kyseessä on The Balmin kulttimaisin highlighter jonka jokainen varmasti tietää! Sävy on täydellinen vaaleille ja kyseessä on sellainen highlighter jota käytän lähes päivittäin. Mary-Lou menee arjessa tai juhlassa ja se on vaan itseni mielestä paras korostustuote koskaan! Mulla on monia korostustuotteita, mutta mihinkään en ole ihastunut niin paljoa kuin tähän Mary-Lou Manizeriin.

Untitled

Nestemäiset huulipunat

Tänä vuonna olen käyttänyt huulipunia ja etenkin nestemäisiä sellaisia enemmän kuin koskaan. Nestemäiset huulipunat ovat itseni suosikkeja sillä ne pysyvät paikallaan melkein koko päivän. Ne kestää yleensä syömiset, juomiset ja pusut joten niitä ei tarvitse olla korjailemassa kokoajan! Vuoden nestemäinen huulipuna on ehdottomasti Kat Von D Lovesick. Sävy on ollut niin mieleinen, että haluaisin laittaa Lovesickin joka päivä huulille välittämättä siitä millainen silmämeikki sinä päivänä on. Välillä jopa tuntuu ettei mikään muu sävy sovi itselleni.

Mitkä ovat sinun Top 5 meikkisuosikkia? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TÄRKEIMMÄT SIVELTIMET SILMÄMEIKIN TEKOON

TARTE SHAPE TAPE HYDRATING FOUNDATION

ANASTASIA BEVERLY HILLS SUBCULTURE

9 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Oi miten kiva postaus! Mary-Lou on ihan superkaunis, yksi munkin suosikeista<3 Nestemäiset punat taas on jääneet mulla tänä vuonna aika vähälle käytölle, tai ainakin selkeesti vähemmälle kuin vaikkapa viime vuonna 🙂 Ihanalta näyttää toi sun Kat Von D:n puna!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiva että tykkäsit! 🙂 Mary-Lou on kyllä upea ja suosittelen sitä ihan kaikille. Mä en oikein koskaan ole osannut käyttää tavallista huulipunaa, mutta nestemäiset on sellaisia mitä osaan käyttää!

 2. SariBP kirjoitti:

  Tyylikkäitä laatutuotteita<3
  Estee Lauderin Double Wear -meikkivoide on mun bucket listillä;) Ehkä saan sen joku päivä otettua työn alle:)
  Kivoja välipäiviä Viivi 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Suosittelen kyllä kokeilemaan Double Wear meikkivoidetta. Se on niin hyvä mitä sen sanotaankin olevan!

   Kiitos Sari ja ihania välipäiviä myös sinulle <3

 3. Salla kirjoitti:

  Itsellä hiukan hankala suhde tuohon Double Weariin. Jos iho on superhyvin kosteutettu, vaikkapa naamion käytön jälkeen, lopputulos on tosi upea ja kestävä. Mutta vähänkään pintakuivuutta ja pohja ei edes suostu levittymään kunnolla. Mutta ehkä sitte kesää kohden – tai enemmän niitä naamioita 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Moni kuivaihoinen on sanonut ettei pysty käyttämään Double Wearia, mutta mulla on ihan erilaiset kokemukset! Mulla on kuivaiho eikä tämä näytä yhtään kuivalta omilla kasvoillani! Alle laitan aina kosteusvoiteen ja lopputulos on aina hyvä 🙂 Mutta kaikille ei vaan kaikki sovi ja monet tuotteet reagoi eri ihmisillä erilailla.

 4. Rose kirjoitti:

  Mary-Lou Manizer on ihana tuote ja minulla on sellainen palettipakkaus missä on 3 eri sävyä ja käytän sitä melkein joka päivä vaikka olisi paljon muitakin ! Double Wearin olen testannut mutta tulee aivan liian peittävä ja tunkkainen lopputulos josta en tykkää. Tätä tuotetta kehutaan paljon mutta en ymmärrä miksi pitäisi peittää lähes virheettömän ihonsa tällä kuin kevyempikin riittäisi kuten käyttämäni Lumenen melko uuden geelimeikkivoiteen joka antaa raikkaan lopputuloksen !

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Mary-Lou on varmasti monen muunkin suosikki vaikka vaihtoehtoisesti olisi tarjolla muitakin hyviä tuotteita. Mulla on itselläni lähes virheetön iho enkä käytä Double Wearia vaan sen takia, että se on peittävä vaan myös sen takia, että sen pysyvyys on ihan eri luokkaa muiden meikkivoiteiden! Myös näyttävät silmämeikit näyttävät luonnollisen meikkipohjan kanssa todella yksinäisiltä joten niiden kanssa laitan aina paksumman ja peittävämään meikkipohjan. Itse tykkään siis enemmän paksuista ja peittävistä meikkivoiteista vaikka peitettävää ei juurikaan olisi 🙂 Nämä on aina makuasioita, että mitä kukakin tykkää käyttää!

 5. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Kaikki on tuttuja, Monsieur Big ripsaria lukuunottamatta. Sitä haluan kyllä päästä testaamaan vielä :). Double wear on mulla vielä melko uusi, oon muutamia kertoja käyttänyt, mutta en vielä oikein tiedä, että tykkäänkö vai en :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.