Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Kesäkuu 2018

kesäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet4

Jälleen kerran on aika käydä kuukauden loppuneet kosmetiikkatuotteet läpi. Tässä kuussa pyrin käyttämään laatikoiden pohjalta tuotteita joita siellä on lojunut jo pidemmän aikaa sekä uusia käytössä olleita tuotteita loppuun asti. Joukosta löytyy paljon hyviä kosmetiikkatuotteita sekä tietenkin myös niitä mitä en välttämättä enään ostaisi uudelleen. Katotaan millaisia tuotteita loppui kesäkuussa.

kesäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet1

Formula 10.0.6 Be Berry Ready Daily Foaming Cleanser

Formula 10.0.6 karhunvatukkaa ja kookosmaitoa sisältävä Be Berry Ready Daily Foaming on vaahtoava puhdistustuote joka poistaa kasvoilta epäpuhtaudet sekä kosteuttaa ihoa. Puhdistusvaahdon sisältämä kookosmaito rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Be Berry Ready voidemainen puhdistusvaahto oli mulla päivittäisessä käytössä ja se puhdistaa ihon tehokkaasti, jättämättä ihoa kuivan tuntuiseksi. Voidemaisesta puhdistusvaahdosta tekee vielä paremman sen ihana tuoksu. Edullisen hintansa sekä tehokkuuden ansiosta tuote oli sellainen minkä voisinostaa ehdottomasti uudetaankin. Voit lukea tuotteesta lisää täältä. 

Mossa Micellar Water

Mossan misellivesi sisältää vadelman vitamiineja sekä hyaluronihappoa jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti. Tämä monitoimituote poistaa meikin, puhdistaa ihon sekä toimii kasvovetenä. Sen sisältämät misellit vetävät puoleensa epäpuhtauksia sekä likaa. Hankin Mossan miselliveden sillä moni oli sitä kehunut. Käytin tuotetta päivittäisessä ihonhoito rutiinissani kasvovetenä, mutta meikinpoistossa tämä ei ole mun ykkösvalinta. Mossan misellivesi ajoi asiansa kasvovetenä todella hyvin, mutta en välttämättäkoe tarvetta hankkia tuotetta uudestaan.

Lumene Lähde Bi-Phase Micellar Water

Lumenen kaksifaasisella puhdistusvedellä poistat meikit sekä epäpuhtaudet tehokkaasti. Lumenen kaksifaasinen puhdistusvesiyhdistää öljyn ja miselliveden tehokkaaksi puhdistustuotteeksi jolla poistat jopa vedenkestävänkin meikin. Sen koostumus sopii kuivalle sekä normaalille iholle loistavasti. Bette Boksin mukana tullut Lumenen kaksifaasinen puhdistusvesi vaikutti aluksi mitään sanomattomalta, mutta hetken aikaa käytettyä aloin tykkäämään siitä. Puhdistusvesi oli loisto tuote meikinpuhdistuksessa ennen puhdistustuotetta sekä sillä lähti myös hyvin kevyempi silmämeikki. Voisin joskus ostaa jopa isompana kokona!

kesäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet2

The Body Shop Rose Dewy Glow Face Mist

The Body Shopin vegaanisen kasvosuihkeen vadelmauute, kirsikkavesi ja ruusu-uute kosteuttaa ihoa yhdessä rauhoittavan ja kosteuttavan aloe veran kanssa. Kasvosuihke sisältää nimensä mukaisesti myös pieniä heijastavia hiukkasia, jotka tekevät meikistä hehkuvan kauniin. The Body Shopin kosteuttavan ruususuihkeen käytin ennätys vauhtia loppuun, sillä se toimii todella hyvin kosteusvoiteen tilalla ennen meikkiä. Kasvosuihke toimii loistavasti myös meikin viimeistelyyn sillä se antaa nimensä mukaisesti ihanan hehkun kasvoille.

Loreal Infallible Fixing Mist

L’Oréal Parisin Infallible Fixing Mist viimeistelysuihke auttaa meikkiä pysymään kauniina kokopäivän. Viimeistelysuihkeen sekaan sekoitettu puuteria joka tekee sen koostumuksesta ainutlaatuisen. Infallible viimeistelysuihke todellakin auttaa meikkiä pysymään kasvoilla koko päivän jättäen iholle pehmeän ja samettisen tunteen. Viimeistelysuihke on silti melko kuivan tuntuinen kasvoilla, joten se soveltuu ehdottomasti paremmin rasvoittuvalle iholle. Tuote oli kuitenkin hyvä mikäli halusi meikin pysyvän virheettömänä pidemmän aikaa!

MAC Bronzing Powder

Mattainen aurinkopuuteri joka toimii loistavasti myös ihon sävyn korjaamiseen. Macin aurinkopuuteri antaa kasvoille luonnollisen sävyn. Alunperin hankin tämän kyseisen aurinkopuuterin korostuksien tekemiseen sillä monien muiden brändien varjostus tuotteet tuntuivat liian tummilta. Ajan mittaan tuote tuntui kuitenkin hieman lämpimän sävyiseltä joten aloin käyttään sitä aurinkopuuterina. Mikäli haluaa kestävän aurinkopuuterin joka ei tunnu loppuvan edes kuluttamalla, kannattaa kääntyä tämän puoleen! Tuote kesti mulla ainakin 2 vuotta ja pannutuksen jälkeen vielä varmaan yli puolivuotta. Onnekseni tälle kyseiselle purkille kävi pikku äksidentti ja pääsin luopumaan siitä.

Loreal Paradise Extatic Mascara

Paradise Extatic mascara lupaa antaa ripsille pituutta sekä täyteläistä volyymia. Sen äärimmäisen pehmeä harja takaa hienovaraisen levityksen ja voidemainen, helposti levittyvä koostumus antaa ripsille volyymia. Tämä Paradise Extatic ripsiväri on yksi parhaimmista marketti ripsiväreistä Essencen jälkeen mitä olen käyttänyt. Ripsiväri todella antaa täyteläistä volyymia! Ehdottomasti jatkoon.

kesäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet3

Herbina Gloss&Shine shampoo

Herbinan Gloss&Shine shampoo pesee hiukset tehokkaasti, mutta hellävaraisesti antaen hiuksille kiiltoa ja elouisuutta. Ensimmäisen kerran tutustuin tähän kyseiseen shampooseen, kun se tuli Bette Boksin mukana. Perus shampoo joka pesee hiukset moitteettomasti. Enemmän kuitenkin taisin tykästyä shampoon tuoksuun joka on taivaallinen!

Garnier Respons Coconut Water & Aloe Vera Gel Conditioner

Garnier Respons Coconut Water & Aloe Vera Gel kosteuttava hoitoaine sisältää kookosvettä ja aloe vera -geeliä. Miedolta kookokselta tuoksuva voidemainen hoitoaine ajaa asiansa eikä sisällä silikonia. Tuote ei kuitenkaan yllä tehokkuudeltaan Garnier Respons Maple Remedy hoitoaineen tasolle josta pääset lukemaan tästä.

Garnier Respons Argan Richness Conditioner

Erittäin ravitseva hoitoaine todella kuiville sekä vaikeasti hallittaville hiuksille. Tuote sisältää arganöljyä joka ravitsee hiuksia sekä mantelikermaa joka antaa tuotteelle täyteläisyyttä. Tykkäsin tästä kyseisestä hoitoaineesta enemmän kuin yllä mainitusta. Hoitoaineen täyteläinen koostumus jätti hiukset pehmeiksi, mutta tuntui silti liian perus hoitoaineelta.

kesäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon Body Wash

Doven kevyesti kosteuttava ja virkistävä suihkusaippua. Tuote tekee ihosta pehmeämmän puhdistuksen aikana. Ihanan tuoksuinen sekä voidemainen Doven suihkusaippua oli

The Body Shop Virgin Mojito Body Sorbet

The Body Shopin mojito sorbetti oli jo muutaman vuoden vanha sillä kyseessä on jopa vanha pakkauskin. Tuote oli jostain syystä jäänyt kaappiin lojumaan joten käytin viimeiset tilkat purkista loppuun. TBS:n mojito tuoksu kuuluu ehdottomasti kesään, eikä se pettänyt tälläkään kertaa. The Body Shopin vartalo sorbetit on lopetettu joten kyseistä tuotetta ei enään saa. Mojito tuoksu on kuitenkin tällä hetkellä edelleen kesän ajan myynnissä The Body Shopilla!

Dermosil Mosho Hair&Body Wash

Mosho Oy on suomalainen yritys, Dermoshop Oy:n tytäryhtiö. He tarjoavat laadukkaita ihon puhdistus- ja hoitotuotteita, joita myymällä seura, joukkue tai luokka voi toteuttaa varainhankintaa toimintaansa varten. Lahjaksi saamani suihkugeeli jonka loppuun käyttäminen oli työn takana. Tuoksu oli ihan kiva, mutta jostain syystä suihkugeeli jäi muiden suihkugeelien varjoon.

kesäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet5

Kesäkuussa loppui myös muutama näytepussukka. Lumenen Smooth Sugar Glow Scrub saapui viime kuun bette boksissa ja pääsi käyttöön heti. Tuote oli ihan todella hyvä kuorinta ja jopa mietin sen hankkimista täysikokoisena. Mizon Hyaluronic Acid on vanha tuttu ja edelleen todella hyvä hyaluronihappoa sisältävä kasvoseerumi. Ziaja Cucuacu Shower Balm suihkun yhteydessä käytettävä kosteusvoide oli jo tuoksunsa puolesta älyttömän ihana. Suihkussa odotteelekin sarjan suihkugeeli, joten ei tästä sarjasta voi kun tykätä!

Oliko kesäkuun loppuneissa kosmetiikkatuotteissa tuttuja?


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Toukokuu 2018

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Huhtikuu 2018

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Maaliskuu 2018

12 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Kivat kuvat ja hyvät arvostelut 🙂 oli mukava lukea! Ostin itsekin tuon L´orealin paradise mascaran, saa nähdä mitä siitä tykkään 🙂

 2. SariBP kirjoitti:

  Garnier Respons hiustuotteet on mun kestosuosikkkeja, eikä sarjalla niin väliä, vaikka eniten olen käyttänyt Marvellous Nectar -tuotteita. Moshon suihkugeelit olen antanut ukkelin käyttöön ja hän tykkäsi tuoksusta erityisesti. Lorealin meikinkiinnityssuihke on oikeastaan ainoa, joka toimii mulla, enkä ole kokenut sitä mitenkään liian mattaavaksi kuivalle iholle. Pitää ainakin t-alueen kuosissa;)

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Garnier Respons sarjan hiustuotteet on kyllä hyviä, mutta nämä kaksi ei kuitenkaan päässyt parhaimmistoon! Tuntuu, että Lorealin kiinnityssuihke toimii kaikilla! Tykkäsin siitä itsekkin vaikka aina välillä tuntui hieman kiristelevältä kasvoilla 🙂

 3. Linda kirjoitti:

  Mä tykkään käyttää tota Mossan misellivettä ihonpuhdistuksen viimeistelyssä, meikinpoistossa se ei munkaan mielestä toimi 🙂 Toi Lumenen misellivesi sen sijaan poisti meikitkin tosi kivasti! Ziajan Cupuacu -sarja on jotain niin ihanaa, en varmaan ikinä kyllästy siihen tuoksuun<3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kasvovetenä tykkäsin, mutta jotenkin en palavasti ihastunut siihen! Lumenella lähti hyvin kyllä kaikki meikit. Cucuacun tuoksu on taivaallinen ja en kyllä itsekkään kyllästy siihen varmaan hetkeen!

 4. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  The Body Shopin kasvosuihkeissakin taisi olla mattaisuutta lupaava versio, mutta tämä Loreal on mun suosikki ja olen käyttänyt sitä lukuisia pulloja. Onneksi hinta on halpa, koska puteli tyhjenee mulla nopsaan 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   The Body Shopin minttu kasvosuihke on mattaava ja sen tuoksu on ihana! Lorealian kiinnityssuihke on kyllä huippu vaikka vähän välillä tuntuu kuivalta omilla kasvoilla!

 5. Niina kirjoitti:

  Tuo Garnierin kookos hoitoaine mun yksiä lemppareita <3 Sopii tosi hyvin mun hiuksille 🙂 Oli kiva lukea sun loppuneita tuotteita! Mielenkiintoinen tuo TBS:n kasvosuihke 🙂

 6. Inka Monola kirjoitti:

  Tosi paljon oot saanut loppumaan kosmetiikkaa kesäkuussa. Formulan tuotteet kiinnostaa ja olisi hauska kokeilla niitä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.