Hae
Paletilla

Makeup Revolution Chocolate Rose Gold Luomiväripaletti

 

IMG_5375

Ruusukultaa ja suklaata! Nämä kaksi yhdistyvät Makeup Revolutionin I Heart Makeup Rose Gold luomiväripaletissa joka on pakattu suklaalevyn näköiseen koteloon, josta löytyy suuri peili sekä kaksipäinen sieniaplikaattori. Rose Gold suklaa paletti sisältää 16 toisiinsa sointuvaa sävyä ja joukosta löytyy mattaisia sekä shimmerisiä luomivärisävyjä. Jos paletti ei ole tarpeeksi herkullisen ja houkuttavan näköinen kaikkien ruusukultaisien yksityiskohtien lisäksi niin viimeistään sen suklainen tuoksu vie mennessään!

Untitled

Olin kuullut paljon hyvää Makeup Revolutionin luomiväripaleteista, mutta paletin pigmenttisyys yllätti jopa mut täysin! Shimmeriset luomivärisävyt ovat yleensä hankalia sillä niistä ei juurikaan yleensä lähde pigmenttiä halutulla tavalla. Mutta tämän Makeup Revolutionin luomiväripaletin shimmeriset sävyt on ihan toista maata. Olin valmistautunut ettei paletin shimmeriset sävyt tartu luomille ilman pohjustusta tai esimerkiksi kiinnityssuihkeeseen kastelua, mutta väärässä olin. Ne eivät välttämättä tarvitse alleen mitään vaan pigmenttiä riittää ihan yksinään käytettynäkin.

Untitled

Tätä ruusukultaista Makeup Revolutionin palettia kokeiltuani en todellakaan enään ihmettele miksi koko merkki on noussut meikkaajien suosioon! Tuntuu mahdottomalta, että noin 15€ paletti on näinkin laadukas pakkausta myöden! Mikäli hakusessa on edullinen luomiväripaletti mitä sisältää mattaisia sekä shimmerisiä sävyjä on tämä Makeup Revolutionin paletti nappi valinta! Itse ihastuin täysin tähän ruusukultaiseen versioon jossa on lämpimiä punaiseen ja kultaiseen taittavia sävyjä, mutta Cocopandalta löytyy myös tästä suklaa paletista muitakin versioita.

Untitled

Makeup Revolution tunnetaan hyvin edullisien ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi myös siitä, että se tekee dupeja huomattavasti tyyriimmistä tuotteista. Makeup Revolutionin Chocolate Rose Gold paletin sanotaan olevan kopio Hudan Rose Gold paletista vaikka se ei suoranaisesti täysin kopiolta näytä. Pakkaus on Hudan kanssa täysin erilainen, mutta taas täysi kopio Too Facedin suklaa paleteista. Sävyt ovat kyllä hyvin Hudan kanssa toisiaan. Makeup Revolution Rose Gold paletin hinta cocopandalla on normaalisti 15,50€ kun taas Hudan Rose Gold palettia myydään Cult Beautyssa 56 punnan hintaan. Mikäli olet haaveillut Hudan Rose Gold paletista, mutta hinta hirvittää, kannattaa siinä vaiheessa ehdottomasti hankkia tämä Makeup Revolutionin Rose Gold paletti!

Onko sulla kokemuksia Makeup Revolutionin luomiväreistä?

6 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Oi miten nätti, ihanat shimmersävyt! Etenkin tuo vaaleanpunainen kultaisella hohteella 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Tää paletti on kyllä super hieno jo ulkonäöllisestikkin! Toi vaaleanpunainen kultaisella hohteella oleva sävy on myös yksi mun suosikeista tässä paletissa 🙂

 2. Heli Heinonen kirjoitti:

  Kyseiseltä merkiltä on monta palettia hankittuna, ja yhtään sutta ja sekundaa ei joukossa ole.

  Tilaan tuotteita suoraan Englannista Revolution Beauty- verkkokaupasta, koska uutuuksia tulee usein, ja niitä ei useimpiakaan täältä suomesta saa, tai isolla viiveellä vähintäänkin.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Yllätyin kyllä paletin laadusta enkä todellakaan epäile, että merkillä huonoja paletteja olisikaan! Hei kiitos tosta verkkokauppa vinkistä. Täytyy itsekkin käydä tsekkailemassa! 🙂

 3. Niina kirjoitti:

  Onpas kaunis paletti! <3 Sekä tuo ulkokuori siinä on ihana 😀 Ei oo kyllä kovinkaan hintava tuote.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *