Hae
Paletilla

Huhtikuun kosmetiikkasuosikit 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Kosmetiikkasuosikkeja

Huhtikuu on pikku hiljaa taputeltu ja on aika käydä läpi kuukauden kosmetiikkasuosikit. Huhtikuun suosikkeihin olisi voinut valita kaikki samat tuotteet mitä löytyi jo maaliskuun suosikeista sillä samaiset tuotteet ovat edelleen kovassa käytössä. Koska kuitenkin haluan joka kuukausi tuoda vähän eri tuotteita esille niin huhtikuun suosikkien valitseminen oli tällä kertaa erityisen hankalaa! Kuukauden kosmetiikkasuosikit koostuvat aina sellaisista tuotteista mitkä ovat ihastuttaneet sen kuukauden aikana.

kosmetiikkasuosikkeja

LUMENE CC COLOR CORRECTING MEIKKIVOIDE

Ihan ensimmäisenä haluan esitellä tuotteen josta kirjoitin juuri muutama päivä sitten oman postauksen, mutta en voi olla hehkuttamatta tätä *Lumenen Color Correcting meikkivoidetta! Pitkästä aikaa olen löytänyt meikkivoiteen josta oikeasti pidän todella paljon. Lumenen CC Color Correcting meikkivoide on puolipeittävä, kuulaan ja kevyen tuntuinen meikkivoide joka on kesää kohden ihan loistava. Meikkivoide on ollut mulla päivittäisessä käytössä sen ostosta lähtien. Pääset lukemaan lisää meikkivoiteesta täältä!

kosmetiikkasuosikkeja

THE BODY SHOP GINGER SHOWER GEL

*The Body Shopin uutuus kausisarja inkiväärin tuoksussa on ehdottomasti tämän kesän oma suosikki tuoksu! Sen kirpsakassa tuoksussa yhdistyy sitrus sekä inkivääri joten tuoksu on todella raikas, Tuoksu muistuttaa jotakin nallekarkkia joten tuoksu on jo itsessään todella hauska! Olen yleensä makeiden tuoksujen ystävä, mutta tämä inkiväärin ihana tuoksu yllätti jopa itsenikin. Käy osallistumassa täällä arvontaan jossa voit voittaa itsellesi kaikki The Body Shopin tämän kesän kausisarjojen suihkugeelit itsellesi!

kosmetiikkasuosikkeja

NATURADO KARITE PERUSVOIDE

Naturadon Karitevoita sisältävä vartalovoide on koostumukseltaan todella kevyt ja sisältää karitevoin lisäksi paljon muitakin hyviä raaka-aineita kuten, kaakaovoita, mustaherukanlehtiuutetta, auringonkukka, risiini ja viinirypälesiemenöljyä jotka kosteuttavan ihoa tehokkaasti. Kärsin atooppisesta ihosta ja se pääsee valloilleen etenkin talvella. Koska kuitenkin olen laiska rasvaaja niin tätä voidetta on ollut mieluisa käyttää sillä koostumus on todella kevyt vaikka se sisältää kosteuttavia ainesosia. Se imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta iholle lainkaan. Plussaa vielä siitä, että voide ei sisällä parabeeneja, synteettisiä hajusteita, säilöntä -tai väriaineita. 100% raaka-aineista on luonnollista alkuperää.

kosmetiikkasuosikit

ANASTASIA RIVIERA PALETTI

*Anastasia Riviera luomiväripaletti on ollut itselläni todella kovassa käytössä siitä asti, kun sen hommasin itselleni. Vaikka Riviera paletti tarvitsee rinnalleen lähes aina jonkun toisen paletin niin sieltä löytyy usein sellainen sävy mikä on ollut sillä hetkellä mielessä! Sanoin postauksessa jossa esittelin tämän paletin ettei tämä ole mikään arkinen paletti, mutta yllättävän monesti olen tarttunut palettiin arkenakin. Paletti on taattua Anastasia laatua sillä luomivärit häivyttyvät melkeimpä itsestään.

kosmetiikkasuosikkeja

Physicians Formula Spotlight Illuminating Primer

Physicians Formulan Butter Bronzer- aurinkopuuterihan on pitkä aikainen suosikkini ja on ollut kiva löytää myös toinen aivan mahtava tuote kyseiseltä merkiltä! Kyseessä on pohjustusvoide jonka tarkoituksena on tasoittaa ihohuokosia, juonteita ja antaa upeaa hehkua kasvoille. Käytän kyseistä pohjustustuotetta lähes päivittäin meikin alla tuomassa kuultoa ja hehkua kasvoille.

Kosmetiikkasuosikkeja

Essence You Better Work Mascara

Essencen ripsivärit ovat olleet pitkään omia suosikkejani ja tämä uusi vedenkestävä You Better Work ripsiväri on lyönyt vanhan suosikkini Get Bigin! You Better Work ripsiväri ei leviä itkunaurun yhteydessä, ei varise eikä sotke luomia päivän aikana.

MUISTAKAA KÄYDÄ OSALLISTUMASSA ARVONTAAN TÄÄLLÄ!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

THE BODY SHOP KESÄN 2019 KAUSISARJAT + ARVONTA

MAALISKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT 2019

JOLIE BOX – HUHTIKUU 2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *