Hae
Paletilla

Uusi verkkokauppakeskus Stoorla

Ensin oli kivijalkaliikkeet, sitten tuli kauppakeskukset jotka kokosivat myymälät yhden katon alle helpottamaan ostosten tekoa. Nykyään kuitenkin ihmiset ovat siirtyneet verkkoon ostamaan tuotteet verkkokaupoista sillä se on helppoa, nopeaa ja tuotteet tulee melkein koti ovelle. Ongelmana kuitenkin on, että netti on täynnä erilaisia verkkokauppoja. Vastaus tähän ongelmaan on Stoorla verkkokauppakeskus joka kokoaa yhden katon alle suomalaisa yrityksiä niin, että jatkossa Stoorlasta voi shoppailla kauneustuotteista kodinsisustukseen tai kodin elektroniikkaan yhden katon alta, yksillä postikuluilla ja yhdella maksutavalla.

Stoorla lanseeraasi kauneuskategoriansa eilen 25.5 ja sain valtavan PR- lähetyksen heiltä, jonka ansiosta pääsin tutustumaan heidän tuotteisiin hieman etukäteen. Stoorlan valikoimassa on todella kiinnostavia brändejä ja tuotevalikoimasta löytyy mm. luonnonkosmetiikkaa, korealaista kosmetiikka ja värikosmetiikkaa.

stoorlaverkkokauppakeskus2

Koodilla STOORLA25

saa -25% alennusta vielä tämän päivän ajan.

stoorlaverkkokauppakeskus

PR-lähetys oli mun ensimmäinen ja kieltämättä meinas lähteä jalat alta pakettia avatessa. Paketin sisältä paljastui aivan huikea määrä erilaisia kosmetiikkatuotteita. Tuotteista löytyi niin vanhoja tuttujakin sekä ihan uusiakin tuttavuuksia. Suurimman kiinnostuksen herätti Ogx-hiustenhoitotuotteet sekä korealainen kosmetiikka merkki The skin house. Formula 10.0.6 tuotteet olivat jo suurinosa ennestään tuttuja, mutta merkin mustapäälappujen kokeilua odotan innolla sillä niitä on kehuttu todella paljon. Formula 10.0.6 muihin tuotteisiin pääset tutustumaan tästä. 

stoorlaverkkokauppakeskus1

Tuttujen sekä kiinnostuksen herättäneiden kosmetiikkatuotteiden lisäksi Stoorlalla on myynnissä verkkokaupassaan esimerkiksi uusi 97% luonnollinen Noughty hiustenhoitosarja joka sopii vegaaneille, Femfresh intiimihygienia tuotteita, kaikille tuttuja Wella hiustenhoitotuotteita sekä suomessa kehitetty ja valmistettu Lemon juice & Glyserin sarja. Stoorlalla on myös kattava valikoima erilaisia värikosmetiikka brändejä kuten Physicians Formula jonka tuotteet ovat todella kehuttuja,  Ardell jonka irtoripset ovat todella laadukkaita sekä esimerkiksi edullinen meikkimerkki Wet N Wild joka on palannut takaisin markkinoille. Ja koska glitter on tällä hetkellä in löytyy valikoimasta Elina K sekä glittershopin glittereitä. Tai puhumattakaan Purple Treen monitoimivoiteista joista löytyy juttua täältä.

stoorlaverkkokauppakeskus3

Itse ainakin innolla lähden testailemaan paketin sisältä paljastuneita tuotteita ja käykää ihmeessä kurkkaamassa Stoorlan valikoima! Ja tosiaan koodilla STOORLA25 saatte vielä tänään -25% ostoksesta alekoodia käyttämällä. Super iso Stoorlalle näin mahtavasta PR-paketista!

*postauksen tuotteet on saatu.

Miltä kuulostaa uusi verkkokauppakeskus Stoorla? 

8 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Kuulostaa kyllä hyvältä tuo että on koottu monia eri yrityksiä saman katon alle! Lemon Juice&glycerinen käsirasva on taivaallinen

 2. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

  Tää on kyllä tosi hieno juttu! Täytyy ehdottomasti tutustua tarkemmin Stoorlaan ajan kanssa 🙂

 3. hannamariav kirjoitti:

  Kys paketti on meikällekin matkalla! Tykästyin kyllä tuohon Stoorlan ideaan, mutta pitää kyllä olla sen verran enemmän valikoimaa ja halvemmat hinnat yhdessä paikassa että vaihtaisin jälleen uuteen verkkokauppaan vanhojen tuttujen osilta 🙂

  hanna

  http://www.hannamariav.com

 4. Mira Rinne kirjoitti:

  Todella mahtava liikeidea, joka toivottavasti saa kannatusta! Täytyypä itsekin tutustua tähän tarkemmin 🙂

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.