Hae
Paletilla

Wet n Wild Megalast Liquid Catsuit Matte Lipstick

Huulituotteissa pitkäaikaisia sekä ehdottomia suosikkejani ovat matta huulilakat sekä huulipunat. Olen kokeillut lukuisia erilaisia matta huulipunia eri merkeiltä ja joiden hinnat ovat vaihdelleet ääripäästä ääripäähän. Olin ohimennen kuullut Wet n Wildin Megalast nestemäisistä matta huulipunista, mutta en ollut kiinnittänyt niihin juurikaan huomiota. Tutustuessani Wet n Wildiin merkkinä uudestaan klikkailin mielenkiinnosta ostoskoriin pari alle kahdeksan euroa maksavaa nestemäistä huulipunaa, jotka yllätti mut aivan täysin!

Wet n Wildin nestemäiset matta huulipunat ovat maailmalla super suosittuja ja nyt ymmärrän miksi. Huulipunassa on ohut koostumus, joka ei kuivata huulia. Se on todella pigmenttinen ja mukavan tuntuinen huulilla. Ja mikä parasta nämä pysyy ihan törkeen hyvin huulilla kulumatta mihinkään! Tuotteen kanssa voi siis huoletta syödä, juoda ja vaihtaa pusuja, eikä sitä tarvitse olla ekana korjaamassa. Suomessa näiden hinta on 7,90€ ja sävyjä löytyy seitsemän erilaista, mutta muualta tilattaessa hinta on 4,99$ ja sävyistä löytyy esimerkiksi sininen ja musta.

Yllätyin todella positiivisesti tästä alle kahdeksan euron huulituotteesta. Tuote pysyy huulilla todella kauniina pitkään. Wet n Wildin mattaisen huulipunan aplikaattorilla on helppo levittää tuotetta huulille ja pigmenttisen koostumuksen ansiosta huulet saa tehtyä kerta vedolla. Olen tarttunut nyt viikon verran tarttunut näihin kahteen huuli tuotteeseen aamuisin muiden sijasta. Nämä nestemäiset huulipunat ovat Allure best of beauty 2017 voittajia.

Sävy Nudist Pech osottautui ihanan persikkaiseksi nude sävyksi. Vaikka sävy on persikkaiseen tapaan hieman oranssiin taittava, mutta ei kuitenkaan liian kirkkaan oranssi. Tämä sävy tuo mukavaa vaihtelua rusehtaville nudemaisille sävyille ja on älyttömän kauniin näköinen kun päälle laittaa huulikiillon. Toisena sävynä valitsin Give Me Mocha joka on jo huomattavasti tummempi sävy. Give Me Mochaa olen tykännyt käyttää todella luonnollisen silmämeikin kaverina. Rusehtavan punaisella sävyllä saa luotua kasvoille kivaa kontrastia muuten todella luonnollisen lookin kanssa. Näitä kyseisiä nestemäisiä matta huulipunia saa tilattua Thebos.fi tai makeupshop.fi verkkokaupoista.

Onko Wet n Wildin nestemäiset matta huulipunat tuttuja?

6 kommenttia

 1. SariBP kirjoitti:

  Olen katsellut WnW:n nestemäisiä mattapunia kaiholla monta kertaa, mutta koska en loppujen lopuksi tykkää nestemäisistä punista, niin ovat jääneet hankkimatta. Olen lukenut, että ne eivät ole kuivattavan mattaisia, joten sen puoleen ne kävisivät, mutta nestemäisiä en kuitenkaan saa käytettyä. Olen kai vanhanaikainen ja käytän mieluiten puikkopunia. Wet n Wildin meikkejä mulla on muuten aika paljon, koska suurin osa on aivan loistavia varsinkin hintaansa nähden.

 2. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi kirjoitti:

  Olen lukenut näistä paljon hyvää, joten kirjoitin huulipunat ostoslistalle muistiin. Persikkainen sävy olisi juuri mun mieleen, mutta pitääpä vilkaista muutkin värit 🙂

 3. Viivi kirjoitti:

  Mä en taas oikeen osaa käyttäö huulipunaa. Sitä täytyy kokoajan varoa sekä lisätä. Sen takia olen rakastunut näihin nestemäisiin matta huulipunaan kun ne kestää ja kestää! Mulla on nuorempana ollut Wet n Wildin meikkejä ja silloin piiiiitkäaikainen suosikkini oli heidän nestemäinen rajausväri.

 4. Viivi kirjoitti:

  Nämä on super hyviä ja varmasti hyvä hankinta 🙂 Sävy valikoimasta löytyy muitakin upeita sävyjä!

 5. Mira kirjoitti:

  Oon lukenut myös näistä tosi paljon positiivisia kokemuksia, mutta oon jotenkin turhautunut siihen, että mattapunien kanssa tulee tosi usein hutiostoksia. Mun huulet kuivuu tosi helposti ja sen vuoksi monet kehutut mattapunat onkin jääneet vaan laatikon pohjalle pölyttymään kun ne on niin epämiellyttävän tuntuisia huulilla. 😀 Mattaiset punat näyttävät kaikilla muilla niiiiin kauniilta, mutta mulla huulet vaan kuivuu ihan superkuiviksi korpuiksi niin, että se on kaukana kauniin näköisestä 😀 Täydellisen mattahuulipunan metsästys siis jatkukoon 😀 Nuo Wet n Wildin punat eivät kuitenkaan ihan hirveästi maksa, joten ehkä niille voisin vielä antaa mahdollisuuden koska ainakin sävyvalikoima heillä näyttää oikein ihanalta. 🙂

 6. Viivi kirjoitti:

  Matta punien käyttäjän toinen paras kaveri on huulirasva. Suosittelen laittamaan huulirasvaa meikkauksen ajaksi ja pyyhkiä sen pois ennen kuin laittaa mattaista huulipunaa. Mä en juurikaan ole huomannut, että mattaiset huulipunat olisivat kuivattaneet mun huulia entisestään.
  Näiden Wet n Wildin matta huulipunien koostumus on todella kevyttä, joten suosittelen kokeileen. Jos vaikka nämä sopisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.