Hae
Paletilla

MITEN SUJUU MEIDÄN VAUVA-ARKI?

Melkoinen vuosi on kohta takana päin ja tämä vuosi huipentui kohta kolme viikkoa sitten siihen kun neiti saapui maailmaan. Kolme viikkoa on mennyt ihan hurjaa vauhtia ja tähän vauva arkeen on lähes uppoutunut. Täällä me ollaan opeteltu elämään uutta elämää pikkuisen kanssa ja yritetty saada arkea rullaamaan mahdollisimman sujuvasti. Miten meidän vauva-arki on sitten lähtenyt sujumaan?

Nyt kolme viikkoa käynnissä ollut vauva-arki on mielestäni sujunut odotettua paremmin, mutta koska mitään tiettyä rytmiä meillä ei vielä ole niin on ollut hankalaa löytää aikaa millekään muulle. Ensimmäisen viikko meni lähinnä siihen, että itse valvoi hengittäkö vauva, mutta nyt onneksi vauvan nukkuessa on pystynyt käyttämään aikaa kodin siisteyden ylläpitämiseen tai ihan vaan rentoutumaan itse sohvan nurkassa. Alussa meillä oli tarkka kolmen tunnin rytmi syömisien takia, mutta nyt kun tuosta on päästy niin haetaan sitä meille sopivaa arki rytmiä. Mikä toki varmasti tulee vielä vaihtumaan moneen otteeseen!

vauva-arki

Mun raskausaikahan oli ihan älyttömän helppo ja nautin raskaana olemisesta ihan täysillä. Sanoin jopa muutamaa viikkoa ennen synnytystä, että voisin olla kokoajan vaan raskaana. Ainoa asia mikä koko raskausaikana varjosti sitä niin oli omat pelot. Kokoajan sitä miettii onko vauvalla kaikki hyvin ja huomaanko jos asiat ei ookkaan ihan normaalisti. Luulin pääseväni tuosta pelosta irti kun vauva syntyy, mutta tilalle kyllä tulee uusia stressin aiheita. Mutta tämä kuuluu asiaan ja tästähän tää lopun elämän huoli vasta alkaa!

Milloin oot maailmaan onnellisin tuosta pienestä ihmisestä ja toisena hetkenä valuu taas kyyneleet silmistä kun ajattelet kuinka nopeesti se kasvaakaan.

Mä oon muutenkin aika tunteellinen ihminen, mutta herranjestas kuinka pahasti voi iskeä se kuuluisa baby blues päälle! Nämä kolme viikkoa on ollut varmaan rankimmat omalle pääkopalle, sillä tunteiden vuoristoradalta ei ole voinut välttyä! Milloin itkettää se, että vauva on söpö ja milloin itket kolme tuntia putkeen kun saat kukkalähetyksen. Milloin oot maailmaan onnellisin tuosta pienestä ihmisestä ja toisena hetkenä valuu taas kyyneleet silmistä kun ajattelet kuinka nopeesti se kasvaakaan.

vauva-arki

Nyt kolmen viikon jälkeen täällä jaksetaan tehdä hieman muutakin kuin vain syödä ja nukkua. Joten täällä vielä opetellaan uusia rytmejä, mutta halusin tulla kertomaan teille meidän pikaiset kuulumiset ja kertoa myös, että täällä ollaan vaikka postaustahti on ollutkin heikko. Yritän kaikkeni päästä taas kirjoittelemaan tänne, mutta kuten arvata saattaa niin vauva rytmittää tällä hetkellä paljon meidän tekemisiä. Tällä hetkellä kuitenkin nautitaan parhaamme mukaan tästä vauva-arjesta ja palataan tänne pikku hiljaa!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

ERILAINEN MUISTO RASKAUDESTA: RASKAUSVATSAN MAALAUS

KORONAN EI PITÄNYT KOSKETTAA ITSEÄNI

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Kiva kun tulit kertomaan teidän kuulumisia ja ihana kuulla, että teillä menee hyvin! Voi vitsit miten itsekin jo odotan tota aikaa, kun toivottavasti joskus saan vielä sen oman vauvan<3 :')

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Ihana Linda <3 Mä toivon, että saat kokea vielä kans tämän kaiken <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.