Hae
Paletilla

Kauneusbloggaajien joulukalenteri + infoa joulukuun arvonnoista

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2019

Jouluu kolkuttelee jo ovella joten on aika kertoa, että kauneusbloggaajien joulukalenteri tulee tänäkin vuonna! Olen itse kauneusbloggaajien joulukalenterissa nyt ensimmäistä kertaa mukana! Mukana on 23 kosmetiikkabloggaajaa jotka julkaisevat heille arvottuna päivänä oman postauksensa. Postauksista tulee myös löytymään linkit edellisen päivän sekä seuraavan päivän luukkuihin, jotta teidän lukijoiden on helpompi löytää ne. Mietin kyllä hetken uskallanko lähteä kalenteriin mukaan sillä olen kertonut monesti, että joulukuun on itselleni aina vuoden kiireisintä aikaa. Onneksi kuitenkin lähdin ja en malta odottaa millaisia postauksia muut tulevat julkaisemaan.

1. Gingerbiscuit 2.  Glitteri addikti 3. Charming Nails 4. Laura Loukola 5. Beauty by Ida M  6. Meikkiholisti

7. Blinger shimmer 8. Keyword: Love 9. Virve Fredman 10. Miten niin liikaa? 11. Strokes of Color

12. Paletilla 13. Dioriina 14. Viilankantolupa 15. Glitz & Glam 16. Rouva Kameleontti 17. Nena Sofia’s

18. Maria Glow  19. Miss Aria 20. hannamaria  21. Purkkisirkus 22. Huulipunamania 23. Kerroksia

24. Yhteinen luukku

Arvontoja joulukuussa

Eikä siinä vielä kaikki joulukuussa on luvassa arvontoja! Kauneusbloggaajien joulukalenteri ei ole ainoa asia mitä blogissa tulee tapahtumaan joulukuussa sillä tulen julkaisemaan blogin sekä instagramin puolella 1.12, 8.12 , 15.12 ja 22.12 kosmetiikka aiheisia arvontoja lukijoille, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Odotatko jo itse joulua? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

VIIME HETKEN KOSMETIIKKA LAHJAVINKIT

3 TEHOKASTA HOPEASHAMPOOTA

MINUN IHONHOITORUTIINI

2 kommenttia

  1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

    Mä odottelen innolla mitä kaikkea ihanaa teidän kalenteripostaukset tulevat sisältämään<3 Ehkä mäkin ens vuonna jo uskaltaudun lähtemään mukaan! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.