Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Lokakuu 2017

Tresemme Colour Vibrance Protection Shampoo
Tresemmen värjätyille hiuksille tarkoitetussa shampoossa on vihreää teetä, rosmariinia ja auringonkukkaa, jotka puhdistavat ja hoitavat hiuksia hellävaraisesti, Näin hiusvärin pitäisi säilyä eloisana ja kestää pitkään. Tämä Tresemmen värjätyille hiuksille tarkoitettu shampoo on mulle tarttunut todennäköisesti matkaa mukaan kaupasta vain sen takia että shampoo oli loppu. Ihan kiva tuote ja ajaa asiansa.
Tresemme  Luxurious Moisture Conditioner
Tuotteessa on E-vitamiinia, jonka sanotaan palauttavan elinvoiman kuivin ja vaurioituneiseen hiuksiin tekemättä niistä raskaita. Hoitoaine antaa hiuksille kiiltoa sekä auttaa niitä näyttämään terveiltä. Mulla on itseasiassa aika usein  käytössä Tresemmen kosteuttavaa hoitoaine, koska oon ihan järkyttävä hoitoaineen kuluttaja ja sitä vauhtia kun multa kuluu yks 900ml shampoo pullo oon kerennyt käyttään kaks 900ml hoitoainetta. Suosin hiusten hoidossa hieman edullisempia hiustenhoito tuotteita, sillä tällä suur’ kulutuksella saisin meneen järkyttävän määrän rahaa kampaamo tuotteisiin. Parhaimpia on ne pakkaukset missä on shampoo ja hoitoaine samassa!
KC Professional Color Mask Shampoo sävyssä Pearl
Väriä ylläpitävä shampoo vaaleille hiuksille. Puhdistaa hellävaraisesti ja vahvista värikäsiteltyjä hiuksia lisäten niille kiiltoa. Shampoossa olevat väripigmentit antavat helmiäis hohtoa vaaleille hiuksille. Yllä pitää vaaleaa sävyä sekä taittaa hieman keltaisuutta.
Mainitsinin kyseisestä tuotteesta tässä postauksessa, jossa kerroin hieman vaaleille hiuksille soveltuvista tuotteista. Tämä oli mun yksi suosikki tuotteista todella vaaleilla hiuksillani, sillä tämä todellakin toi ihanaa helmiäis hohtoa hiuksille pienellä vaaleanpunaisella twistillä!
I Love… Minty Choc Chip Bath&Shower creme
Ostin tuotteen joskus kesällä ja se oli mun mielestä niin ihanan tuoksuinen. Mieleeni tuli ensimmäisenä tätä tuoksutellessa minttujäätelö tai jokin muu ihanan minttu suklaa sekoitus. Tuoksu oli niin ihana, mutta tiedättekö kun jossain vaiheessa vaan yksinkertasesti kyllästyy tuoksuun? Sen jälkeen kun kyllästyy tuoksuun, tuntuu että tuote ei ikinä lopu ja haluis vaan käyttää sen loppuun, heittää tyhjän pullon roskiin ja olla onnellinen että se vihdoin loppu!
Essence – Camouflage Full Coverage Concealer
Tuote on todella korkeapigmenttinen ja peittää hyvin alleen tummat silmänaluset sekä muut ihon pienet virheet. Essencen peiteaineessa on kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan. Kokeilemisen arvoinen tuote mikäli etsii edullista peiteainetta!
The Body Shop Make-Up Setting Spray
The Body Shopin Setting Spray on mun tän hetken meikinkiinnitys suihkeiden ehdoton ykkönen! Kiinnittivänä raaka-aineena tässä on vp/va copolymer, joka on kalvonmuodosta. Tämän lisäksi tuotteesta löytyy hoitavina ainesosina aloeveraa, e-vitamiinia, risiiniöljyä, panthenolia ja glyseriiniä. Jos on yhtään taipumista kuivaan ihoon tai meikki tuntuu puuterimaiselta kasvoilta suosittelen ehdottomasti kokeileen! Tää kosteuttaa kivasti ihoa ja meikki kestää hyvin koko päivän.
Löytyikö joukosta tuttuja tuotteita?

4 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  I Love…:lta löytyy hurjan ihania suihkugeelejä, mutta just noiden iso koko on mullekin ongelma, kun ehdin kyllästyä niihin tuoksuihin ennen kuin se tuote on loppunut. Okei, multa löytyy aina myös muita suihkugeelejä, joita käytän samaan aikaan, mutta silti joihinkin tulee kyllästyttyä ihan täysin 😀

 2. Viivi kirjoitti:

  Ne on kyllä kaikki ihanan tuoksusia! Mä kans kyllästyn helposti tuoksuihin, joten mulla on kans monta suihkugeeliä aina avattuna niin voi vaihdella fiiliksen mukaan 😀

 3. Niina kirjoitti:

  Mielenkiintoisia loppuneita tuotteita 🙂 Tuota Essencen Camouflage Full Coverage Concealeria pitää ehdottomasti kokeilla jossakin vaiheessa! Mullakin on ollut ikuisuuden käytössä I Love… suihkugeeli eikä se lopu edes kuluttamalla 😀

 4. Viivi kirjoitti:

  Kiva kuulla. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan essencen peiteainetta jo edullisen hinnan puolestakin 🙂 Mäkin jouduin ton ihan kuluttamalla kuluttaa loppuun ja käyttää kerralla hirveen suihkugeeliä , että se oikeasti loppuis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.