Hae
Paletilla

Kesän TOP meikkituotteet

*Sisältää mainoslinkkejä

Tänä kesänä olen huomannut, että tavoittelen meikin suhteen tietynlaista no makeup- meikkiä. Mitä vähemmän meikkiä kuluu ja mitä vähemmän se omalla iholla näkyy niin sen parempi. Rutiinini jopa kiteytyy muutamaan sanaan ja ne ovat mahdollisimman kevyt ja luonnollinen. Siksipä ajattelin jakaa muutaman tuotteen jotka ovat olleet itselläni kovassa käytössä tänä kesänä kun kasvoille ei ole tehnyt mieli laittaa juurikaan mitään tuotetta. Kotona huomaan viihtyväni todella paljon ilman meikkiä, mutta ulos mennessä näillä hellekeleillä on kasvojen iho jopa parempi suojata meikin avulla kuin olla kokonaan ilman. Koska meikkirutiinini on hyvinkin erilainen kuin normaalisti niin ajattelin listata omat kesän TOP meikkituotteet yhdeksi kokonaisuudeksi.

Kesän TOP meikkituotteet

kevyt peiteaine

Peiteaineella pääsee jo pitkälle eikä kasvoille välttämättä aina tarvitse laittaa meikkivoidetta vaan pelkkä peiteaine usein riittää. Nyt kannattaa unohtaa koko sielun peittävät peiteaineet, sillä yleensä tummat silmänaluset ja ihon pienet virheet voi peittää kevyelläkin peiteaineella. Olen usein sipaissut silmien alle Bohon puikkomaista peiteainetta sävyssä Yellow 06 joka on sävyltään keltainen. Tämä Bohon peiteaine sävyssä Jaune 06 peittää violettiin taittavat tummat silmänaluset, mutta se käy myös kasvojen korostamiseen. Pieni määrä silmien alle, otsaan ja leukaan tekee ilmeestä muutamassa sekunnissa paljon freshimmän! Jos silmienaluset ovat tummat niin niiden peittämiseen Bohon peiteaine sävyssä Orange 07 on parempi.

Tuotesuositus:

*Boho peitevoide sävy Yellow 06

*Boho Peiteaine sävy Orange 07 

Kesän TOP meikkituotteet

Suojakertoimellinen kevyt meikkivoide

Olen jättänyt meikkivoiteet lähes kokonaan meikkilaatikkoon näin kesällä, mutta esimerkiksi työpäivinä haluan laittaa kasvoille mahdollisimman kevyen meikkipohjan. Erilaiset suojakertoimelliset ja kosteuttavat meikkivoiteet ovat nousseet ehdottomasti omaan suosiooni nyt tänä kesänä. Olen todella huono käyttämään erikseen meikkipohjassa aurinkovoidetta joten jos sellainen löytyy meikkivoiteesta itsessään niin se on ihan loistava juttu! The Body Shopin Fresh Nude BB-voide on ollut tässä lähiaikoina oma suosikkini, sillä se sisältää SPF 30 suojakertoimen, kosteuttaa sekä mukautuu oman ihonsävyn mukaan.

Tuotesuositus:

*Fresh Nude Tinted Beauty Balm SPF 30 PA+++

 Kesän TOP meikkituotteet
 Kesän TOP meikkituotteet

aurinkopuuteri, poskipuna ja korostus

Ja etenkin voidemaiset sellaiset, mutta myös puuteriset ovat loistava vaihtoehto. Itse tykkään kostean näköisestä meikkipohjasta joten siksi voidemaiset ovat omia suosikkejani. Jos teen meikin kesällä niin siitä löytyy silti jokainen kerta aurinkopuuteri, poskipuna ja korostus. Aurinkopuuteri luo tietynlaisen illuusion hieman päivittyneestä ihosta, poskipuna antaa taas kasvoille ihanaa väriä ja korostus luonnollista kuulautta. Tästä kolmikosta on moneksi muuksikin, sillä ne käyvät myös esimerkiksi luomilla loistavasti.

Tuotesuositus:

*Lumene Invisible Illumination Nordic Glow on korostuspaletti (Voidemainen poskipuna & korostus)

*The Body Shop Honey Bronze Universal Bronzing Balm (Voidemainen, Limited Edition, katso myymäläkohtainen saatavuus)

Physicians Formula Butter Bronzer 

*Isadora Bronzing Powder

MAKETHEMAKE

kulmatuote

Vaikka kesällä usein menenkin lähes meikittä niin kulmat on sellainen asia mihin saatan silti sipaista jotakin kulmatuotetta. Usein se on vain värillinen kulmageeli, mutta joskus saatan laittaa myös kulmakynää sen lisäksi. Jos teen taas kevyenkin meikkipohjan niin teen myös kulmat. Näin kesällä vedenkestävät kulmatuotteet ovat parhaita, sillä ne kestävät hikoilua ja pientä rasitustakin.

Tuotesuositus:

*MAKETHEMAKE Peptide Building Brows

*MAKETHEMAKE Vitamin B Brow/Eye Marker 

*Nyx Tinted Brow

*Nyx Micro Brow Pencil 

Untitled

Käytännössä kaikki Kesän TOP meikkituotteet- listalta löytyvät tuotteet ovat huomattavasti kevyempiä eikä tässäkään postauksessa mainitsemiani tuotteita tarvitse todellakaan käyttää kaikkia kerralla. Meikkipohja on huomattavasti kevyempi kuin normaalisti ja usein menen jopa ilman mitään meikkivoidetta. Tuo mainitsemani Bohon peiteaine kaksikko on ihan loistava yksinäänkin käytettynä! Luomivärit ovat tippuneet näin kesällä itsestäni kelkasta ensimmäisenä, mutta aurinkopuuterilla ja korostustuotteella saa luotua myös kivan näköiset luomet mikäli haluaa laittaa jotain. Ripsiväriä tulee käytettyä vaihtelevasti ja se on aina ehdottomasti vedenkestävä. Parhaiten itselläni toimii Lumenen Berry Curl- ripsiväri.  Kesällä ainakin itse menen enemmän mukavuus kuin ulkonäkö edellä!

Seuraa Instagramissa paletillaviivi


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

APUA AURINKOIHOTTUMAAN

UUSI WET N WILD PHOTO FOCUS DEWY MEIKKIVOIDE

MAYBEAUTY HIUSTENHOITOTUOTTEET, OLEN RAKASTUNUT!

4 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Ihanan kevyt meikki! Tuo TBS meikkivoide oli tosi hyvä, käytin sen viime kesänä pois. Nyt mulla ei ole mitään kevyempää joten käytän ihan meikkivoidetta. Haluan kuitenkin tasoittaa ihon kun se on jotenkin niin ärsyttävän kirjava 😀 nuo neutraloijat on ihan parhaita, samaten aurinkopuuteria kuluu reippaasti kesällä 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos! Olen itsekin tykästynyt tähän kevyempään meikkiin nyt viime aikoina 🙂 Ymmärrän, että haluat käyttää meikkivoidetta jotta ihon värierot peittyisivät. Sen takia itsekin tykkäsin ennen käyttää huomattavasti paksumpia meikkivoiteita 😀

 2. miranda kirjoitti:

  Tuo meikkivoiteen suojakerroin ei kyllä riitä jos on yhtään enempää auringossa, tuskin laitat meikkivoidetta niin paljon, että suojakerroin oikeasti toteutuisi? Itse käytän meikkipohjana Alga Mariksen sävytettyä aurinkovoidetta kasvoille, joka kuivuu himmeäksi ja jonka päälle on kätevä meikata. Myös meikin alle soveltuvia aurinkovoiteita löytyy, esim. La Roche Posaylta ja Acolta. Sisällä nyt ei tietysti ole niin väliä, mutta silloin suojakerrointa nyt ei muutenkaan tarvitse.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Eihän tuo suojakerroin meikkivoiteessa todellakaan riitä mikäli viihtyy auringossa pidempäänkin, mutta kuten mainitsin postauksessakin niin olen todella huono lisäämään meikkipohjan alle erikseen minkään näköistä aurinkosuojaa. Joten siinä tapauksessa se, että meikkivoiteesta jo itsessään löytyy suoja on parempi asia kuin se ettei käytä mitään suojaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.