Hae
Paletilla

Meikkisuosituksia – Lokakuu 2017

Ajattelin joka kuukausi julkaista meikkisuosituksia tuotteista mitkä ovat yllättäneet mut positiivisesti ja ovat mielestäni kokeilemisen arvoisia.

Meikkisuositukset tulee sisältämää uusia tuotteita sekä käytössä olleita meikkituotteina sen kuun aikana.

Tässä kuussa joukosta löytyy kaksi ihan uutta tuttavuutta sekä kaksi vanhempaa, mitkä ovat jääneet mun suosikeiksi!

Estée Lauder – Double Wear Stay-In-Place meikkivoide

Estée Lauderin Double Wearin meikkivoide on öljytön meikkivoide, joka luo pitkäkestoisen meikkipohjan jonka pitäisi kestää jopa 15h. Double Wear on koostumukseltaan kevyt, puolipeittävä ja mattaisen pinnan jättävä. Sopii kaikille ihotyypeille, se on hajusteeton ja omaa SPF 10 suojakertoimen.

Sain suosituksen kyseisestä meikkivoiteesta, kun tuskailin ääneen ystävälleni huonoista meikkivoide ostoksista. Olin kyllä kuullut tuotteesta pelkkää positiivista, mutta pakko myöntää että Double Wear vei mut mennessään samantien!

Koostumus on todellakin kevyt, mutta tarpeeksi peittävä. Itse en juurikaan kerrostusta tämän meikkivoiteen kanssa tarvitse. Se pysyy koko päivän kasvoilla siistinä ja ei hapetu eli muuta väriään. Positiivisesti myös yllätti kun kärsin nuoresta iästä huolimatta nasolabiaali juonteista eli huulen ympärys juonteista, todella pienessä määrin mutta yleensä kaikki muut meikkivoiteet kertyy siihen päivän mittaan, tämä ei!

Tämä meikkivoide on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, mikäli olet miettinyt kokeilemista. Tää tulee varmasti olemaan mun suosikki meikkivoide ja voittaa kaikki mennen tullen.

Hinta vaihtelee 40-50€ välillä, mutta mielelläni käytän hieman enemmän rahaa oikeasti hyvään tuotteeseen ja varsinkin kun kyse on meikkivoiteesta joka on koko meikin ydin.

Laura Mercier – Loose Setting Powder

Laura Mercierin irtopuuteri on vuosia kaikkien meikki gurujen käytössä ja vihdoin pääsin testaamaan sitä! Sen sanotaan olevan erittäin kevyt ja valoa kauniisti heijastava puuteri, jonka translucent-sävy sopii kaikille ihotyypeille.

Laura Mercierin irtopuuteria ei ole saanut suomesta ostettua vaan se on pitänyt hankkia matkoilta. Nykyään sitä onneksi saa cocopandalta. Tuote on hintava ja halvemmallakin saa kyllä saman tasoisia irtopuutereita.

Koostumus on Laura Mercierin irtopuuterissa todella samettisen kevyt se jättää iholle miellyttävän tunteen. Itse en tuotteessa juurikaan tuota valoaheijastavaa pigmenttiä huomaa.

Tykkäsin älyttömän paljon irtopuuterin samettisen kevyestä koostumuksesta. Mun iho ei itsessään juuri rasvotu päivän mittaan, joten meikki pysyi koko päivän kauniina.

The Body Shop – Matte Lip Liquid

The Body Shopin Matte Lip Liquidit eli huulilakat on jo jonkin aikaa sitten tullut myyntiin. Tällä hetkellä löytyy 16 eri sävyistä huulilakkaa. Tuote on todella korkeapigmenttinen, samettisen pehmeä sekä se kuivuu nimensä mukaan mataksi huulilla. The Body Shopin huulilakat kestävät huulilla syömiset sekä juomiset.

Nämä kyseiset tuotteet on mulla joka päiväisessä käytössä ja en voisi olla tyytyväisempi! Väri vaihtoehtoja löytyy todella laajasti sekä nämä vetää vertoja paljon tyyriimmille merkeille. Tässä jos jossain on hyvä tuote pihistää. Tuotteen hinta on 10€

Anastasia Beverly Hills – Dipbrow Pomade

Anastasian Dipbrow pomade ei juurikaan enään esittelyitä kaipaa. Tämän tuotteen kanssa on käynyt juuri niin, kuin aikaisemmin sanoin. Ensiksi uusiin tuotteisiin suhtautuu todella varauksella sekä ajatusmaailmalla, että ei toi voi olla niin hyvä mitä kaikki sanoo! No kyllä vaan oli!

Anastasian Dipbrow pomade on vedenkestävä, helposti levitettävissä ja häivytettävissä. Tuotteella  saa tehtyä todella arkiset kulmakarvat tai näyttävämmät. Mulla Dipbrow pomade on ollut päivittäisessä käytössä siitä lähtien kun ekan kerran tuotetta kokeilin. Olen myös saanut ystävä piirissäni muutaman ihastumaan myös kyseiseen tuotteeseen. Hinta vaihtelee 18-23€ riippuen mistä tuotteen ostaa tai tilaa.

Mitkä ovat sinun suosikki meikkituotteet jotka päätyvät meikkipussiisi aina uudelleen?

10 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Dipbrow Pomade on ihan huipputuote, mutta jostain syystä oon viime aikoina käyttänyt sen sijaan lähes päivittäin ABH:n Brow Wiziä ja Brow Powder Duoa 😀 Joka tapauksessa ABH:n kulmatuotteet on parhaita mitä tiedän!

 2. Viivi kirjoitti:

  Ei oo kyllä ABH:n Dipbrownin voittanutta!Mä olin ennen tätä ihan kulmakynä ihminen, mutta nykyään en oo voinut sietää niitä. Oon kans halunnut kokeilla ABH Brow Wiziä, mutta on jäänyt hankkimatta kun en yleensäkkään noista automaatti kynistä tykkää 😀

 3. inka nitta kirjoitti:

  Oon jo kauan himoinnu tota Anastasian dipbrownia, mutta se hinta vähän hirvittää 😀

 4. Viivi kirjoitti:

  Se on kyllä joka sentin arvoinen ja kestää ikuisuuden. Mulla toikin purkki on kestänyt yli puolivuotta ja siellä on puolet ainakin vielä jäljellä! Ja mulla menee sitä hukkaakin kun oon tällänen suurkuluttaja 😀

 5. Anniina kirjoitti:

  Oo, kiitos huulilakkavinkistä! Noita vois mennä tutkailemaan. Itse asiassa ton sun edellisen postauksen jälkeen on tehnyt mieli käydä The Body Shopissa pitkästä aikaa 😀

 6. hannamaria kirjoitti:

  Double Wearia ja Laura Mercierin puuteria mielellään kokeilisin, sillä kumpaakaan en ole vielä testaillut ja olen kuitenkin lukenut niistä paljon hyvää!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 7. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Double wear ja Lauran puuteri on mulla myös testauslistalla, kiva kuulla että oot tykännyt niistä 🙂 Yksi TBS huulilakka multa löytyy myös ja täytyykin muistaa kaivaa se käyttöön! Dipbrow on ihana 🙂

 8. Viivi kirjoitti:

  Kannattaa ehdottomasti kokeilla! 🙂

 9. Viivi kirjoitti:

  Ne on ihan huippuja, suosittelen kyllä tutustumaan 🙂 Haha, sinne sitten ihastelemaan vaan!

 10. Viivi kirjoitti:

  Suosittelen kyllä ehdottomasti testaan ainakin tota Double wearia! Laura Mercierin puuteri on ihanan kevyt, mutta niin kuin sanoin halvemmallakin varmasti löytyy samantasoisia puutereita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *