Hae
Paletilla

MAC Pro Longwear Peiteaine & Meikkivoide

0BCB02DD-523C-47E0-ACE5-FE63AC5B2DE4

MAC Pro Longwear Foundation

Kohdalleni on sattunu kaksi meikkivoidetta sekä peiteainetta joista voisin jo sanoa niiden olevan ”täydellisiä” matcheja ihoni kanssa. Ennen ihastumistani Estee Lauderin Double Wear meikkivoiteeseen kulutin monta pulloa MAC Pro Longwear meikkivoidetta ja vannoin sen olevan täydellisin meikkivoide. Kunnes jostain syystä lopetin MAC käytön ja kamppailin erilaisten meikkivoiteiden kanssa tovin kunnes löysin iki ihanan Double Wearin. Näin kesällä kuitenkin kaipasin huomattavasti kevyempää meikkivoidetta, mutta myös sen kaveriksi jotain todella peittävää sekä sellaisen tuotteen johon varmasti voisin luottaa. Double Wearin vetäessä viimeisiään muistui mieleeni MAC Pro Longwear meikkivoide joka lupaa 15h pysyvyyden kaikissa olosuhteissa ja on tarpeisiini tarpeeksi peittävä. Meikkivoiteessa on kaiken lisäksi aurinkosuoja ja sen pitäisi kestää kosteissakin olo suhteissa.

Ei mennyt kauaa kun kiikutin Pro Longwear meikkivoidetta tyytyväisenä kotiin päin, mutta mietin silti miksi olin lopettanut sen käytön? Oliko syynä sen silloinen korkea 35€ hinta joka on Double Weariin verrattuna edullinen vai olinko kyllästynyt lähtemää yhden meikkivoiteen takia kaupunkiin. MAC Pro Longwear meikkivoiteissa on todella hyvä sävyvalikoima ja sieltä löytyy sävy niin vaalealle kuin tummallekkin tai puna/keltapohjaiselle iholle. Mutta pienenä miinuksena se, että meikkivoiteen sävy NC15 on huomattavasti tummempi kuin peiteaineen samainen sävy ja näin ollen kaikille muille löytyy varmasti täydellinen sävy paitsi todella vaalea ihoisille.

Mac Pro Longwear Peiteaine & Meikkivoide1

Käytettyäni meikkivoidetta hetken aikaa en huomannut moniakaan syitä miksi olin luopunut suosikki meikkivoiteestani edellis kerralla. MAC Pro Longwear meikkivoide on tarpeeksi peittävä makuuni sen ja vaalein sävy oli tarpeeksi vaalea siinä mielessä, että jonkun muiden merkkien vaaleimmatkin sävyt ovat aivan liian tummia. Huomaan kuitenkin, että meikkivoide joinain päivinä on täydellinen, mutta joskus se kieltämättä näyttää iholla järkyttävältä. Mutta tätä tapahtuu melkeimpä minkä vain meikkivoiteen kanssa. Meikkivoide on nykyään sopivan hintainen mielestäni enkä ole huomannut sen käytössä muita ongelmia kuin, että liika puuterointi tekee siitä helposti kakkumaisen ja kaikista mattaisinta kiinnityssuihketta sen kanssa ei kannata käyttää varsinkaan kuivaihoisena. Muuten se pysyy hyvännäköisenä koko päivän.

+ Kierteillä oleva pumppu

+ Paljon sävy vaihtoehtoja

+/- 35€ Hinta

–  Hieman kuivan oloinen kasvoilla

–  Vaalein sävy liian tumma todella vaaleille

C9431D75-0721-414F-A04F-8F1D49A405FA

MAC Pro Longwear Concealer

Pro Longwear sarjasta löytyy myös MAC kulttimaisin tuote nimittäin Pro Longwear Concealer. Tämä MAC varmasti tunnetuin tuote on löytynyt myös minun meikkipussistani pitkään, eikä sitä ole voittanut kuin yksi peiteaine nimittäin Tarten Shape Tape. Vaikka Shape Tape on täydellinen peiteaine ei tämä MAC Pro Longwear ole yhtään sen huonompi.

MAC Pro Longwear Concealer on kevyttä ja nestemäistä jolla saa aikaan puolipeittävän tai jopa peittävän lopputuloksen. Peiteaine toimii loistavasti peittämään tummat silmänaluset tai tasoittamaan ihon pienet virheet. Lopputuloksena jopa 15h mattaisena ja paikallaan pysyvä peiteaine. Jotkut käyttävät peiteainetta vain korjaamassa ihon pieniä väri eroja ilman meikkivoidetta.

MAC Pro Longwear Concealer pysyy kasvoilla koko päivän virheettömänä ja sen vaalean sävyn ansiosta se toimii silmien alla myös valoa tuomassa. Sen 25€  hinta on toisaalta peiteaineen hinnaksi melko kallis varsinkin sen epäkäytännöllisen purkin takia, mutta taas laadukkuuden puolesta sen maksaa mielellään. Tämä kyseinen peiteaine on yksi luotto tuotteistani ja tulee varmasti olemaan vielä pitkään.

+ Tarpeeksi vaalea sävy

+ Kestävä

+/- 25€ Hinta

–  Lasipurkki ilman auki kierrettävää korkkia

–  Pumppu annostelee paljon tuotetta kerralla

02397BBF-C298-49D7-B128-87E6E764DE21

MAC myy nykyään stockmannien lisäksi sokos, satunnaiset kicks myymälät sekä heidän verkkokauppa ja eleven.fi   Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Pro Longwear meikkivoiteeseen ja erityisesti peiteaineeseen. Mikäli hakusessa on oikeasti todella pysyvä ja vaalea peiteaine. Ostaessasi 6 MAC tuotetta ja palauttaessasi tyhjinä ne MAC pisteelle saat ilmaisen huulipunan.

Mac Pro Longwear Peiteaine & Meikkivoide

Käytätkö jotain MAC tuotetta?


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Bronx Colors Magnetic Urban meikkisiveltimet

Tarte Shape Tape Concealer

Oliko Wet n Wild Photo Focus kaiken hehkutuksen arvoinen?

 

6 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  MAC Studfio Fix Fluid oli yksi parhaimpia ellei paras meikkivoide, jota ikinä olin käyttänyt. Nykyään en MAC:n tuotteita enää osta, mutta sitä meikkivoidetta on kyllä ikävä. Toimi omalla ihollani loistavasti ja teki juuri sen, mitä meikkivoiteelta kaipasin 🙂 Mulla on ollut myös toi peiteaine ja sekin toimi tosi hyvin. Pullo olikin tossa ainut huono puoli!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Oon kuullut myös paljon kehuja tosta Fix Fluidista. On harmi, että joltain merkeiltä löytyy huipputuotteita mutta sitten ne joutuu jättämään pois 🙁 Toi peiteaine on kyllä huippu, mutta toi pullo sais kyllä muuttua!

 2. hanna kirjoitti:

  Tuo peiteaine on oma HQ -tuote! Tätä meikkivoidetta en ole vielä testannut, mutta on pakko kyllä kokeilla!

  hanna

  http://www.hannamariav.com

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Peiteaine on kyllä huippu! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos tykkää tuosta peiteaineestakin. Se on aika samanlainen 🙂

 3. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Käytin tuota peiteainetta aikanaan muutaman purkin ja se oli ihan rakkautta, kunnes ihastuin Urban Decayn Naked skin peiteaineeseen. Pitäisikin ostaa tuo taas kokeiluun muistin virkistämiseksi.

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Oon kuullut myös pelkkää hyvää tosta Naked Skin peiteaineesta ja tarvitseekin ehdottomasti hankkia se itsellekkin kokeiluun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.