Hae
Paletilla

Mitä minulle kuuluu? Kohti unelma työtä ja asuntoa

Se ois sitten kesäloman ensimmäinen viikko takana. Kesäloma on ehkä se syy miks istun just nyt tässä kirjottamassa tätä postausta. Niin kuin jotkut on voineet huomata, että oon viime aikoina saanut vain kaksi postausta viikossa ulos sen normaalin kolmen sijaan. Sillon, kun päätin palata blogimaailmaan päätin etten koskaan tuu enää ottaa stressiä postauksien julkaisu tahdista. Toisin kuitenkin kävi ja koen, että mun täytyy ja pitää saada tuotettua laadukasta sisältöä usein. Vaikka ajattelenkin, että mun pitäs saada aina tietty määrä postauksia ulos niin todellisuudessa teen vaikka sitten mielummin yhden hyvän postauksen viikossa kuin viisi huonoa. Laatu korvaa määrän.. tai niin ainakin itse ajattelen. Mitä minulle kuuluu kuitenkin loppupeleissä ja miksi kiire on vienyt suurimman ajan kaikesta muusta?

Untitled

Yleensä kuitenkin postauksien vähyys johtuu yksinkertaisesti siitä ettei aika vaan riitä kaikkeen. Vaikka ideoita olisi julkaisujen suhteen niin päivästä loppuu tunnit kesken jos pitäs kaikki saada tehtyä.  Mun työaika ei oo säännöllinen vaan teen joka viikko aamu tai iltavuoroa sekaisin joten tiettyä rytmiä ei pääse koskaan syntymään. Ne muutamat vapaa päivät mitä viikossa on osuu usein keskelle viikkoa ja ne on ne päivät jolloin hoidan blogin, nään ystäviä tai esimerkiksi kuvaan videoita. Myös sesonki aikaan mun työt tuplaantuu joten se myös vie aikaa kaikelta muulta.

Työ/ura MAHDOLLISUUDET

Vaikka oon vieläkin sitä mieltä etten ois voinu opiskella itselleni osuvampaa ammattia niin oon aina ollut valmis kokeilemaan kaikkee muutakin. Rakastan mun tän hetkistä työtä sillä siinä pääsen auttamaan muita jakamaan omaa tietotaitoutta eteenpäin. Mitä työhön tulee niin oon aina halunnu edetä uralla, mutta mun alalla siihen ei oikeastaan koskaan oo mahdollisuutta. Voit olla joko myymäläpäälikkö joka tekee käytännössä samoja asioita mitä teen tälläkin hetkellä pienellä vastuu lisällä tai alkaa yrittäjäksi. Tällä hetkellä myös joudun elään epätietoisuudessa, että lähteekö multa työpaikka yt- neuvotteluiden takia joten siks tällä hetkellä on mielessä paljon uraan liittyvät asiat.

Untitled

sata rautaa tulessa

Ura mahdollisuuksiahan on monia. Oon aina tykännyt tehdä käsillä töitä, mutta blogin myötä oon kiinnostunut paljon markkinointiin liittyvistä työmahdollisuuksista. Olen kuitenkin luonteeltani todella harkitsevainen ja punnitsen vaihtoehtoja todella kauan ennenkö olen sata varma minkä liikkeen teen seuraavaksi. Vaikka itsellänikin on sata rautaa tulessa kokoajan niin täytyy kuitenkin välillä olla kiitollinen siitä mitä on jo saavuttanut. Joskus täytyy elää reunalla jotta elämässä pääsee kohti tavotteita. Jossittelevan luonteen takia joudun joskus itsekin sanomaan itselleni, että jos vaan jossittelee niin ei koskaan voi saavuttaa unelmiaan.

Muutenhan kieltämättä menee aika hyvin varsinkin jos päiviin sais muutaman tunnin lisää. Ajanpuutteen, epätietoisuuden ja sen innon lisäks tehdä jotain uutta niin pitäs löytää vielä uus asuntokin. Jouduttiin muuttaan vuokralle 2018 loppuvuodesta sillä asunto jossa asuttiin meni tutun välittäjän kautta aika yht’ äkkiä kaupaksi. Uuden oman asunnon löytyminen on osoittautunut luultua vaikeammaksi ja edellisen asunnon myymisestä on mennyt kuitenkin jo yli puoli vuotta. Vaikka asunnon suhteen ei olla mitenkään liian vaativia niin mikään ”on tää ihan kiva” – ei oo vaihtoehto. Kodin täytyy tuntua kodilta ja jos se ei siltä molemmista tunnu niin etsitään niin kauan sitten sitä ”täydellistä”.

mitä minulle kuuluu

Mitä minulle kuuluu?

Luojan kiitos en stressaa asioista vaan annan asioiden mennä eteenpäin omalla painollaan. Välillä kun pysähtyy miettiin niin joku vois olla näistä asioista todella stressaantunut, mutta onneksi elämä kantaa siitä huolimatta. Vaikka kaikki onkin hyvin niin tän postauksen tarkotus oli lähinnä purkaa omia ajatuksia omasta elämästä näiden kaikkien kosmetiikka purkkien takaa! Nyt aioin nauttia tästä lämpimästä säästä vaikka sainkin hirveen flunssas heti loman alkajaisiksi. Onneksi on viikko vielä lomaa jonka jälkeen palaan muutamaksi viikoksi töihin ja jään lomalle taas sen jälkeen.

Stressaatko sinä helposti muuttuvista tilanteista?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MUST HAVE-TUOTE KESÄFESTAREILLE – ELINAK

5 TÄRPPI TUOTETTA KESÄÄN

25 KYSYMYSTÄ IHONHOIDOSTA

4 kommenttia

 1. Noora/ prettyawesome.fi kirjoitti:

  Kyllä stressaan! Olen oikein kuuluisa siitä, että stressaan omia ja muidenkin asioita! 😀 Välillä juuri sellainen epävarmuus tulevasta jännittää. Olen itse aivan uuden äärellä nyt syksyllä, kun ensimmäistä kertaa elämässä ryhdyn yrittäjäksi. Opiskelen vielä, mutta siihen rinnalle sopii tälläinen kevytyrittäjyys mukavasti. Kieltämättä on aika kuumottavaa vaikkakin odotan luottavaisin mielin tulevaa. Huh!

  Aurinkoista alkavaa viikkoa 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Et varmasti ole ainoa joka stressaa helposti. Olen itse ollut pitkään jo kevytyrittäjä ja se on helppo tapa tutustua yrittäjyyteen 🙂 Tsemppia sullekin tulevaan ja uskon kuitenkin, että asiat menee juuri niin kuin pitääkin <3

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Kiva kun kirjoittelit sun kuulumisia 🙂 Toivottavasti teille löytyy pian uusi asunto, joka on just eikä melkeen sellanen kuin haluutte! <3

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Toivon myös, että uus koti löytyis pian mut onneks tässä ei kuitenkaan mikään kiire ole 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *