Hae
Paletilla

4 tehohoito tuotetta silmänympärysiholle

**Tuote on saatu

silmänympärysvoide

Silmänympärysiho on huomattavasti ohuempi kuin muualla kasvoissa. Näin ollen ne myös kuivuvat helpommin ja tätä kautta tarvitsevat myös huolenpitoa enemmän. Kuiva silmänympärysiho on yleensä punakka, hilseilee helposti ja joissakin tapauksissa myös kutisee. Silmänympärysihon hoitoon kannattaa panostaa ympäri vuoden. Kesällä luomille kannattaa levittää suojakertoimellista voidetta sillä ohut iho palaa helpommin ja talvella taas kosteutus on erittäin tärkeää.

Silmänympärysvoiteet kuuluvat varmasti monen ihonhoitorutiiniin ja jotkut taas käyttävät tavallista kosteusvoidetta myös silmänympärysiholla kuten allekirjoittanut usein kesäisin. Nyt kuitenkin talvella kannattaa valita todella kosteuttava ja hoitava silmänympärysvoide erikseen käytettäväksi. Itselläni ainakin silmänympärysiho on ollut tänä talvena erityisen herkällä päällä ja kuivuus on näkynyt pieninä viiltomaisina haavoina silmänympärysiholla etenkin yläluomilla. Olen joutunut siis turvautumaan tavallisen silmämympärysvoiteen lisäksi muihin tehohoitoihin.

Untitled

Kosteuttava siLmänympärysvoide

Silmänympärysvoideen käyttöön tarvitsee tottua samanlailla kun esimerkiksi kasvoveden tai hoitoveden käyttöön. Silmänympärysvoide on kuitenkin yhtä tärkeä tuote ihonhoidossa samanlailla kun vaikka kosteusvoide. Silmänympärysiho on huomattavasti ohuempi kuin kasvojen iho niin kuin mainitsin jo ensimmäisissä lauseissa. Ohuen ihon takia talineritys vähäistä ja kosteuden haihtuminen ihon pinnalta on runsasta silmänympärysiholta.

**Mizon Snail Repair Eye Cream on etanaseerumia sisältävä silmänympärysvoide joka kosteuttaa sekä auttaa vähetämään kevyitä juonteita silmän ympärillä. Etanaseerumi, toiselta nimeltään etanan lima ei suinkaan ole uusi ainesosa kosmetiikkatuotteissa vaan sen voimaan on luotettu jo vuosi kymmeniä! Etanaseerumi korjaa, uudistaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Etanaseerumi sopii kaikille eri ihotyypeille kuivasta ikääntyvään ihoon. Mizon Snail Repair Eye Cream sisältää 80% etanaseerumia jonka lisäksi siinä on valkohilpan siemenöljyä joka on täynnä antioksidantteja. Etanaseerumin ja valkohilpan siemenöljyn lisäksi Mizonin silmänympärysvoide sisältää niasiiniamidia eli B3- vitamiinia joka tasoittaa ihon sävyä sekä auttaa tummiin silmänalusiin. Niasiiniamidi suojaa ihoa myös auringon UV-säteilyilyä. Mizonin silmänympärysvoide on ollut tänä talvena suuri apu kuivien silmänympäryksien hoidossa.

Untitled

Silmänympärysnaamio

Mistäs muustakaan kuin korealaisesta kosmetiikasta inspiraationsa saaneet silmänympärysnaamiot ovat alkaneet rantautua suomeen. Korealaisessa kosmetiikassa nähdään paljon hydrogeelistä valmistettuja silmänympäryslappuja, mutta silmänympärysnaamioita löytyy myös voidemaisissa versioissa. Olen itse ihastunut voidemaisiin tai geelimäisiin silmänympärysnaamioihin toden teolla ja yksi niistä jonka haluan mainita on Clarinsin silmänympärysnaamio.

**Clarins Moisturizing Reviving Eye Mask silmänympärysnaamio auttaa häivyttämään silmänalusten tummuutta ja turvotusta sekä ihon kuivuudesta johtuvia hentoja juonteita. Voidegeelimäisen koostumuksensa ansiosta Clarinsin silmänympärysnaamio tuntuu iholla viileältä ja näin ollen virkistää sekä poistaa väsymyksen merkkejä. Clarinsin silmänympärysnaamio sisältää luomu-itulehtiuutetta ja kvinoauutetta jotka kosteuttavat silmänympärysihoa tehokkaasti. Näiden lisäksi tuote sisältää hevoskastanjauutetta joka auttaa taistelemaan silmänalusten tummuutta vastaan sekä sammaluutetta joka pehmittää ja rauhoittaa ihoa. Silmänympärysnaamiota voi käyttää kahdella tavalla. Yön yli jätettävänä tehohoitona tai 10 minuutin vaikutusajalla. Koostumus on voidemainen, mutta se tuntuu iholla geelimäiseltä jonka koostumus kiinnittyy ihoon eikä valu silmiin. Clarinsin silmänympärysnaamio on ollut mun kuivan ja halkeilevan silmänympärysihon pelastaja! Naamio kosteuttaa silmänymärysihoa tehokkaasti jo 10 minuutin vaikutusajalla, mutta kun sen jättää yön yli vaikuttelemaan ei ole aamulla tietoakaan kuivasta silmänympärysihosta!

Untitled

The Body Shopin Drops Of Youth Bouncy Eye Mask on myös mainitsemisen arvoinen tuote joka sopii loistavasti kuivan silmänympärysihon hoitoon! The Body Shopin silmänympärysnaamio sisältää 3 kasvin kantasolu-uutetta, alppitähden kantasolu-uutetta joka suojaa ihoa, meripiikkiputken kantasolu-uutetta joka kiinteyttää ja merifenkolin kantasolu-uutetta joka uudistaa ihoa.  Kantasolu-uutteiden lisäksi naamio sisältää luomubabassuöljyä joka kosteuttaa silmänympärysihoa tehokkaasti!

The Body Shopin Drops Of Youth- sarjan silmänympärysnaamiota voi käyttää myös monella tavalla. 10 minuutin tehohoitona, silmänympärysvoiteena sekä yön yli jätettävänä tehohoitona. Olen käyttänyt tätä silmänympärystuotetta kaikilla yllämainituilla tavoilla, mutta parhaimmaksi olen sen todennut ihan silmänympärysvoiteena sekä yön yli jätettävänä tehohoitona. Geelimäisen koostumuksensa ansiosta se tuntuu virkistävältä sekä iho tuntuu kosteutetun pehmeältä aina tuotteen laiton jälkeen.

Untitled

Tehohoito

Välillä ollaan siinä pisteessä ettei kuivaan silmänympärysihoon auta enään silmänympärysvoiteet- tai naamiot niin kuvioihin astuu todellinen monitoimituote. Purple Tree Miracle Balmit ovat luonnonmukaisita raaka-aineista valmistettu ja  sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotteita voi käyttää kuiville jaloille, huulille, käsille ja kynsinauhoille sekä myös silmänympärysiholle. Paksun koostumuksen ansiosta Purple Tree Miracle Balm toimii kuivalla silmänympärysiholla todellisena tehohoitona. Vähän niin kuin Bepathen!

Mikä on sun suosikki tuote silmänympärysiholle? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

MITEN PÄÄDYIN KOSMETOLOGIKSI JA MILLAISTA ON TYÖSKENNELLÄ KAUNEUDENHOITOALALLA?

KOUKUTTAVA K-BEAUTY – SHEET MASK

NÄILLÄ VINKEILLÄ TAISTELET KUIVAA IHOA VASTAAN TALVEN SAAPUESSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.