Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Jolie Box Maaliskuu 2019

Kaupallinen yhteistyö: Jolie
*Sisältää mainoslinkkejä

Jolie Box

Kirjoittelen tätä postausta aika innoissani sillä tämä maaliskuun alku on ollut melkoisen kauneusboksi rikas ja sain vielä ihan mahtavan mahdollisuuden tutustua itselleni täysin uuteen kauneusboxiin. Valehtelisin jos väittäisin, etten muka ole tiennyt boksin olemassa olosta aikaisemmin, mutta koska kyseessä on luonnonkosmetiikkaa sisältävä kauneusboksi niin en ole harkinnut sen tilaamista itse aikaisemmin. Mikäli otsikko ei vielä kertonut mikä boksi on kyseessä niin viimeistään moni taisi arvata mistä boksista on kyse, kun paljastin sen sisältävän ainostaan luonnonkosmetiikkaa. Kyseessä on siis *Jolie Box! Olin aika innoissani mahdollisuudesta päästä tilaamaan luonnonkosmetiikkaa sisältävän kauneusboksin sillä koko luonnonkosmetiikka on itselleni lähes tuntematon aihe alue. Omistan kyllä muutamia luonnonkosmetiikkatuotteita, mutta niiden tuotteiden kohdalla ostopäätös on syntynyt muista syistä kuin siitä, että se on nimenomaan luonnonkosmetiikkaa.

Toinen syy miksi olin myös todella innoissani tästä mahdollisuudesta päästä tustumaan Jolie Boxiin oli se, että boksin ideana on juuri tutustua luonnonkosmetiikan maailmaan! Joten vaikka et ymmärtäisi juurikaan luonnonkosmetiikata mitään ennen boksin tilaamista niin pääset tustumaan siihen boksin avulla. Jolie Box siis tosiaan sisältää aina 4-6 laadukasta luonnonkosmetiikka tuotetta jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Jolie Box sisältää aina vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta jonka lisäksi boksista löytyy matka- tai näytekokoja, satunnaisesti ihania yllätyslahjoja ja boksin arvo on aina vähintään kaksi kertaa hintansa arvoinen. Eikö kuulostakkin aika lupaavalta? Maaliskuun Jolie Boxin teemana on ihonhoidon superfoodit jonka tarkoituksena on saada samea talvi-iho hehkumaan kevättä kohti, joten eiköhän jo kurkata mitä maaliskuun Jolie Box oikein sisälsikään!

Jolie Box maaliskuu

Evolve Nourishing Hair Elixir

Evolven tuotteiden pakkaus tyyli iskee itseeni ihan täysillä joten en voinut vastustaa sen ihmettelemistä boksista ensimmäisenä. Kyseessä on 100% luonnollinen ja silikoniton *Evolven hiuseliksiiri joka auttaa hiuksia pysymään kosteutettuina, kiiltävinä sekä helposti käsiteltävinä. Hiuseliksiirin sisältämä Marokkolainen arganöljy, baobaböljy sekä Tahitin monoiöljy lupaa auttaa hiusten karheuteen sekä niiden sähköistymiseen. Seerumi sopii ohuille ja paksuille hiuksille sekä kaikille hiuslaaduille. Tuote on vielä kaiken lisäksi täysin vegaaninen ja sisältää antioksidantteja jotka suojaavat hiuksia ilman saasteilta sekä ennen kaikkea kosteuttaa hiuksia tehokkaasti.

Evolven hiuseliksiiri tuli kuin tilauksesta sillä juuri vaalennetut hiukseni todella kaipaavat tällä hetkellä kosteutusta ja huolenpitoa! Ehdinkin jo eilen illalla kokeilla tätä hiuseliksiiriä ja pakko sanoa, että olen ihan myyty jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Tuote ensinnäkin tuoksuu taivaallisen hyvältä ja tuoksusta tulee mieleen ihan fazerina suklaa! Tuoksun lisäksi koostumus on ihanan kevyttä eikä se jätä hiuksia inhottavan öljyiseksi. Evolven hiuseliksiirin hinta on 19,90€.

Jolie Box maaliskuu

Patyka intensive Hydra-Soothing moisturizer

Patyka on juuri lanseerannut kolme uutta edullista tuotelinjaa ja maaliskuun Jolie Boxista löytyikin yksi heidän uutuus tuotteistaan. Kyseessä *Hydra- linjan täyteläisempi kasvovoide joka soveltuu parhainten normaalille ja kuivalle iholle. Voide sisältää mineraalirikasta vettä, kasviperäistä keramidia, mangovoita ja bisabololia. Nämä ainesosat yhdessä kosteuttavat, rauhoittavat ja vahvistavat ihoa tehokkaasti.

Tämäkin voide saapui kuin tilauksesta sillä edelliset kosteusvoiteeni vetää viimeisiään ja kuiva ihoni on hieman ottanut itseensä näistä lämpötilan vaihteluista. Ehdinkin jo kokeilemaan Patykan voidetta ja tuotteessa on aivan ihana hedelmäinen tuoksu joka vie mennessään. Vaikka voiteen sanotaan olevan sarjan täyteläisempi versio niin se soveltui hyvin käytettäväksi aamulla meikin alla. Tämän voiteen pidempi aikaista kokeilua odotan kyllä innolla! Voiteelta löytyy hintaa 29,70€

Jolie Box maaliskuu

Madara Brightening AHA peel mask

Maaliskuun Jolie Boxista löytyi yksi itselleni jo entuudestaan tuttu tuote nimittäin *Madaran hedelmähappokuorinta. Tuotteen sisältämät hedelmähapot kuorivat ihoa tehden sameasta ihosta kirkkaamman. Hedelmähapot kuorivat ihoa tehokkaasti joten ne eivät sovellu käytettäväksi kauhean herkälle iholle. Madaran hedelmähappokuorinnan tuote selosteessa lukee, että se voi kihelmöidä hieman iholla tuotteen levityksen jälkeen sekä iho voi punoittaa tuotteen käytön jälkeen. Olen itse tykännyt tästä kyseisestä Madaran hedelmähappokuorinnasta ja tämä oli hyvä muistutus siitä, että se pitääkin kaivaa taas kaapin pohjalta käyttöön. Tuotteen hinta 26,90€.

Jolie Box maaliskuu

Antipodes Worship Skin Defence Antioxidant serum

Maaliskuun Jolie Boxista löytyi itselleni täysin tuntemattoman brändin seerumi joka sisältää uusiseelantilaisia superhedelmiä! Tuotteen sisältämät superhedelmät sisältävät ikääntymistä ehkäiseviä antioksidantteja. Boxista löytyvä seerumi aiheutti hieman riemun kiljahduksia sillä seerumit jotka on pakattu pipettipulloon on heikkouteni!

Seerumi on kuitenkin tarkoitettu ehkä hieman ”aikuisemmalle” iholle ja tuotteen luonnonkosmetiikkamainen tuoksu tökkii hieman itselläni. Koska kuitenkin olen utelias uusien tuotteiden suhteen niin ehdinkin jo hieman kokeilemaan tätä kyseistä seerumia ja se vaikutti oikein pätevält! Uskon kuitenkin, että sen sisältämät superhedelmät tekevät ihan hyvää vähän nuoremmallekin iholle!

Jolie Box maaliskuu

Ekopharma Vadelma kasvonaamio

Ekopharmaa! Olen todella pitkään halunnut päästä kokeilemaan Ekopharman tuotteita ja nyt onneksi pääsen kokeilemaan Vadelma sarjan kosteuttavaa kasvonaamiota! Kyseessä on siis Suomalainen tuote jossa yhdistyy aloe vera, keramidi, hyaluronihappo sekä Suomalainen vadelma ja tupasvillauute. Nämä ainesosat kirkastavat ja kosteuttavat kosteusköyhää ihoa tehokkaasti.

Jolie Box maaliskuu

Jolie Box Maaliskuu 2019

Ensimmäinen *Jolie Box on nyt avattu ja fiilikset boksin suhteen ovat todella hyvät ja kuten varmaan huomasitte niin olin aika fiiliksissä kaikista boksin sisältämistä tuotteista! Maaliskuun boksin sisältö oli omasta mielestäni todella onnistunut ja sisälsi todella mielenkiintoisia tuotteita mitä lähden testailemaan innolla. Eniten ihastuin tuotteiden sisältämiin ainesosiin jotka olivat enemmän kuin mielenkiintoisia! Ja hei, olenko ainoa jonka mielestä luonnonkosmetiikka tuotteiden pakkaukset on ihan todella upeita! Näitä purkkeja ainakin kehtaa pitää esillä!

Jolie Box

*Jolie Box on tilattavissa kolmen tai kuuden kuukauden jaksoissa joten mikäli haluat ilahduttaa itseäsi, ystävää tai puolisoa joka kuukausi saapuvalla lkauneus boksilla niin pääset tilaamaan sen *tästä itsellesi. Muistakaa, että boksin tarkoitus on tutustua luonnonkosmetiikan ihmeelliseen maailmaan joten sen tilaaminen kannattaa mikäli luonnonkosmetiikka kiinnostaa! Boksi pakataan ja lähetetään jokaisen kuukauden ensimmäisen viikon aikana ja se saapuu viimeistään kuukauden toisella viikolla.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

SKIN REGIMEN – 89,5% LUONNOLLISIA AINESOSIA SISÄLTÄVÄ PUHDISTUSTUOTE

FORMULA 10.0.6 PEEL-OFF KASVONAAMIOT

REVOLUTIONIN CONCEAL & DEFINE FULL COVERAGE MEIKKIVOIDE

 

Kaupallinen yhteistyö: Jolie

2 kommenttia

  1. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

    Aivan ihana sisältö! Jolie box tuntuu nykyään olevan ainoa boksi, jonka sisältö ilahduttaisi minua oikeasti 🙂

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Ihastuin itsekkin todella paljon Jolie Boxin sisältöön vaikka luonnonkosmetiikka onkin itselleni aika tuntematonta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.