Hae
Paletilla

Toukokuun kosmetiikkasuosikit 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesä tekee tuloaan hitaasti, mutta varmasti. Itse huomaan, että kuukauden käytetyimmät tuotteet vaihtuvat huomattavasti kevyemmiksi ja joukkoon päätyy paljon uusia tuotteita. Paksummat, peittävämmät ja hoitavammat tuotteet voi vaihtaa kesän tullen huomattavasti kevyempiin. Kuukauden kosmetiikkasuosikit koostuvat aina sellaisista tuotteista mitkä ovat ihastuttaneet sen kuukauden aikana joten eiköhän kurkata mitkä tuotteet päättyivät toukokuun kosmetiikkasuosikeiksi.

kosmetiikkasuosikit

Evolve Nourishing Hair Elixir

*Evolve Nourishing Hair Elixir on ollut käytössäni maaliskuusta lähtien ja tämän kohdalla ei vaan miellytä pakkauksen ulkonäkö vaan myös sen tehokkuus ja ennen kaikkea tuoksu! Evolven hiuseliksiiri on 100% luonnollinen eikä se sisällä silikoonia. Hiuseliksiirin sisältämä Marokkolainen arganöljy, baobaböljy sekä Tahitin monoiöljy auttaa hiusten karheuteen sekä niiden sähköistymiseen. Itse rakastan erilaisia hiusöljyjä ja tämä Evolven fazerin fazeriinalta tuoksuva hiusöljy on aivan ihana! Öljy jättää hiukset pehmeiksi, helposti selvitettäviksi ja kiiltäviksi.

kosmetiikkasuosikit

Ted Baker Sweet Treats Polly EdT

Ted Baker Sweet Treats tuoksukokoelman Polly on ehdottomasti tämän kesän suosikki tuoksuni! Polly on tuoksultaan makea, mutta pehmeä ja siinä yhdistyy kaikki itselleni mieluiset tuoksut. Pollysta pääset lukemaan lisää tästä. 

kosmetiikkasuosikit

Isadora Sculpting Lipliner

*Isadora Sculpting Lipliner sävyssä 55 Classy Nude on täydellisen värinen huultenrajauskynä joka sopii täydellisesti arkeen. Sävyltään tämä huultenrajauskynä tekee efektin ” My lips but better ” ja siksi on ollut itselläni kovassa käytössä! Isadoran rajauskynät on vedenkestäviä ja ne toimii rajauksena, huulipunan kiinnittäjänä tai jopa mattahuulipunana!

kosmetiikkasuosikit

Fenty Beauty Gloss Bomb Fu$$y

Fenty Beauty Gloss Bomb huulikiiltoja on kehuttu todella paljon joten pyysin siskoani tuomaan sephorasta itselleni suhteellisen uuden sävyn Fu$$y. Enkä kyllä yhtään ihmettele miks kaikki kehuu Fentyn huulikiiltoja sillä tämäkin on itselläni lähes päivittäisessä käytössä. Huulikiilto ei tunnu huulilla inhottavalta vaan mukailee huulia kivasti ja tuoksuu taivaallisesta! Suosittelen ehdottomasti hankkimaan mikäli tämän saa käsiinsä.

kosmetiikkasuosikit

The Body Shop Universal Bronzing Balm

*The Body Shopin Universal Bronzing Balm on tämän kuukauden uusin löytö sillä kyseessä on tuote johon en olisi uskonut ihastuvani. Bronzing Balm on sävyttävä voide joka toimii joko yksin käytettynä tai meikkivoiteen kanssa. Joillekin tämä sävy voi toimia korostustuotteena, mutta itselläni tämä on ajanut aurinkopuuterin virkaa. Bronzing Balm antaa kasvoille ihanaa hehkua ja sekä luonnollista sävyä. Kesällä toimii meikittömillä kasvoilla antamassa luonnollisen näköistä rusketusta.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TED BAKER TED SWEET TREATS TUOKSUKOKOELMA – POLLY

BEAUTYBLENDER UUTUUDET / BOUNCE- MEIKKIVOIDE

HUHTIKUUN KOSMETIIKKASUOSIKIT 2019

4 kommenttia

 1. Ansku- Glitteri addikti kirjoitti:

  Kivoja tuotteita. Hiusöljy kuulostaa ihanalta ja olen myös viime aikoina itsekin alkanut ahkerasti käyttää hiusöljyjä. Ja huomaa kyllä että hiukset on paremmassa kunnossa!

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Kivoja suosikkeja! Polly tuoksuu kyllä ihan superhyvältä! Oon nyt taas käyttänyt tosi paljon mun pannuprojektissa olevaa Escadan hajuvettä, mutta tän sun postauksen myötä lähtee toi Pollykin taas käyttöön 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Suosittelen ehdottomasti kaivaan Pollyn taas käyttöön. Mulla on ollut kanssa käytössä Escadan se kesätuoksu, mutta tää Polly on kyllä nyt ihan ehdoton suosikki <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *