Hae
Paletilla

Trendikäs Clarins Joli Blush poskipuna

*Sisältää mainoslinkkejä

*  Postauksen Clarins Joli Blush poskipuna saatu

Poskipuna on tehnyt vahvasti paluuta meikkeihin ja nyt se todellakin saa näkyä, jopa vähän överistikin. Tämän vuoden ja etenkin syksyn trendinä on ollut se, että poskipunaa saa nyt levittää poskiluulle reilusti, mutta samaan aikaan sama sävy saa näkyä myös huulilla sekä luomilla. Olen itse innoissani tästä trendistä sillä en todellakaan ole käyttänyt poskipunia ennen tai ajatellut niiden olevan mitenkään tärkeä osa meikkaamista. Voi kuinka väärässä olinkaan, sillä nykyään yhtäkään meikkiä ei synny ilman poskipunaa!

Clarins Joli Blush poskipuna

Clarins Joli Blush poskipuna

Clarinsin Joli Blush- poskipunista erityisen tekee se, että vaikka kyseessä on pigmenttinen poskipuna niin sen sävyt mukautuvat ihon sävyyn.  Joli Blush poskipunan kevyen koostumuksen ansiosta sitä voi sipaista poskipäille hennosti tai kerrostaa niin, että lopputulos on näyttävä. Poskipuna saa olla nyt överi, mutta myös pienikin sävy tekee kasvoille ihan erilaisen ilmeen. Sen lisäksi, että tuote on höyhenen kevyttä, mutta pigmenttistä niin se sisältää myös hasselpähkinäöljyä joka kosteuttaa ihoa. Poskipunasta löytyy myös Clarinsin Anti-Pollution Complex- yhdisteen jonka tarkoituksena on suojata ihoa ilmassa leijuvilta epäpuhtauksilta.

Clarins Joli Blush poskipuna

Kun vuosi sitten aloin ymmärtämään poskipunan tärkeyttä meikkaamisessa niin persikkaiset sekä hieman oranssin sävyiset poskipunat tuntuivat turvalliselta vaihtoehdolta aluksi. Persikkaisista poskipuna sävyistä uskalsin pikku hiljaa siirtyä pinkimpään ja näiden Joli Blushien avulla jopa aika tummiinkin sävyihin.  Joli Blush poskipunat mukautuvat ihoon täydellisesti niin, että lopputulos on tasaisen kaunis sävy poskipäällä. Ei enää ikinä siis tarvitse pelätä poskipuna rantuja kasvoille. Nämä poskipunat meinaan häivyttyvät ihoon melkeimpä huomaamatta!

Clarins Joli Blush poskipuna

Sain testattavaksi Clarins Joli Blush poskipunasävyjä kuusi erilaista:  *01 Cheeky Baby, kaunis vaaleanpunainen mattasävy joka on itselläni ehdottomasti näistä viidestä käytetyin. Todella vaalean sävynsä puolesta ei välttämättä sovi jokaiselle. *02 Cheeky Pink, mattainen murrettu pinkki sävy joka on todella luonnollinen ja varmasti monelle sopiva sävy. *03 Cheeky Rose, rusehtavampi versio edellisestä sävystä joka on kuitenkin myös todella luonnollinen ja kaikille sopiva sävy. *04 Cheeky Purple viininpunainen sävy joka näyttää tummalta, mutta on poskilla aivan upea kaikkineen vaaleanpunaisineen kimalluksineen. Toinen suosikki sävyistäni tästä viisikosta. *05 Cheeky Boum, hennon persikkainen sävy jossa on ihan mieletön kiilto. *06 Cheeky Peach, oranssi sävy joka näyttää myös hurjalta mutta on iholla todella luonnollisen persikkainen.

Clarins Joli Blush poskipuna

Nämä kaikki kuusi poskipunasävyä ovat jokainen omalla tavallaan todella kauniita poskipäillä tai miksei vaikka luomillakin! Annan poskipunille kuitenkin pienen miinuksen siitä, että aluksi tuntuu siltä ettei niistä irtoa sävyä kasvoille ollenkaan. Joli Blush- poskipunat sisältävät öljyä joka todennäköisesti tekee poskipunan pinnasta kalvomaisen jonka takia väriä ei siveltimeen ensimmäisillä kerroilla juuri tartu. Kannattaakin siis kuluttaa poskipunien pintaa ennen käyttöä! Tämä on harmillinen juttu, sillä moni voisi kokea arvokkaan poskipunan todella huonoksi tuotteeksi heti ensimmäisestä käyttökerran jälkeen.

Laadukas, kestävä ja kaunis poskipuna

Clarins Joli Blush poskipunien hinta vaihtelee ostopaikasta riippumatta, mutta hinta pyörii noin 30-40€ molemmin puolin. Poskipunissa on mielestäni myös todella upea pakkaus jota kehtaa pitää esilläkin. Jokaisesta poskipunasta löytyy myös oma sivellin, reilun kokoinen peili  sekä pakkaus on kestävän oloinen joten se on helppo sujauttaa myös laukkuun illan rientoja varten. Itse ainakin olen ihan tykästynyt Clarins Joli Blush poskipuniin todella paljon sillä niiden antava lopputulos on luonnollinen sekä kauniin kuulas!

Käytätkö poskipunaa?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

PAI SKINCARE LUONNONKOSMETIIKKASARJA HERKÄLLE IHOLLE

ESSENCEN SYKSYN UUTUUDET 2019

3 TEHOKASTA HOPEASHAMPOOTA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *