Hae
Paletilla

Loppuneet kosmetiikkatuotteet – Toukokuu 2018

Se olisi Toukokuun viimeinen päivä eli katsastus kuukauden loppuneisiin kosmetiikkatuotteisiin. Toukokuussa tuntui loppuvan pelkkiä näytteitä, mutta silti loppuneiden saldo yllätti täysin. Toukokuun loppuneissa kosmetiikatuotteissa on paljon uusia kosmetiikkatuotteita mitä tuli käytettyä loppuun ensimmäistä kertaa sekä muutama luotto kosmetiikkatuote. Toukokuun loppuneista kosmetiikkatuotteista moni ihastutti, eikä joukosta löytynyt yhtäkään huonoa tuotetta.

3B364AC8-9A3D-419A-999B-8239F0220B13

Formula 10.0.6 Be Berry Sassy Exfoliating Scrub

Syväpuhdistava ja heleyttävä kasvokuorinta joka sisältää karpaloa ja bambua. Formula 10.0.6 karpaloa ja bambua sisältävä kasvokuorinta on todella rouhea ja kuorii ihon tehokkaasti. Tykkäsin, mutta kaipailin tämän jälkeen kuorintaa jossa kuorivia ainesosia olisi ollut huomattavasti enemmän. Tässä Formulan 10.0.6 kuorinnassa ne kuorivat rakeet olivat todella harvassa vaikka tehokkaan tuntuinen tämäkin oli.

Filorga Optim Eyes Lotion

Kolmifaasinen silmämeikinpuhdistusaine joka poistaa jopa vedenkestävänkin meikin. Filorgan kolmifaasinen silmämeikinpoistoaine sisältää kaksiosaisen kosteuttajan lisäksi Tetra-Peptidi 5 joka poistaa nesteitä ja häivyttää tummia silmänalusia sekä punaista neilikkauutetta yhdessä Tetra-Peptidi 3 kanssa jotka yhdessä vahvistavat ripsiä sekä tukevat niiden kasvua. Syy miksi käytin kyseistä silmämeikinpoistoainetta oli juuri tuo ripsiä vahvistava vaikutus. Pakko myöntää, että tuotetta käyttäessä ripset olivat huomattavasti tuuheammat kuin ennen. Tämän lisäksi tuotteella sai puhdistettua meikin kuin meikin. Ehdottomasti tykkäsin ja aijon ostaa tuotetta lisää. Mikäli kiinnostuit voit lukea tuotteesta täältä lisää.

The Body Shop Chinese Gingseng & Rice Clarifying Polishing Powder Wash

Kuoriva pesujauhe joka sisältää kosteuttavaa ja kirkastavaa riisiuutetta, ihoa kuorivaa ja pehmentävää papaijauutetta sekä kosteuttavaa seesaminsiemenöljyä. Hellävaraisesti kuoriva pesujauhe kirkastaa, tasoittaa ja pehmentää ihoa.  Älyttömän riitoisa purkki vaikka onkin kooltaan todella pienen näköinen. Käytin välillä kuorinnan sijasta tätä ihanan tuoksuista jauhe muodossa olevaa kasvojenpesu tuotetta ja tämän jälkeen kasvot tuntuvat todellakin puhtailta ja raikkailta!

17146925-C58D-4907-90BB-613EA3E42FD3

Estee Lauder Double Wear

Pitkäaikainen suosikki meikkivoide. Estee Lauder Double Wear puolipeittävä meikkivoide pysyy kasvoilla jopa 15 tuntia virheettömänä. Ei hapetu kasvoilla, sopii kaikille ihotyypeille, sisältää SPF 10 ja on hajusteeton. Tähän meikkivoiteeseen tartun kun haluan pysyvyyttä sekä peittävyyttä. Tykkään ja aijon ostaa jatkossakin!

Catrice Nude Illusion Loose Powder

Catricen väritön puuteri lupaa olla pitkäkestoinen sekä mattaisen lopputuloksen jättävä. Sopii kaikille ihotyypeille. Catricen irtopuuteri oli perus hyvä irtopuuteri, mutta jostain syystä puuterit ei loppuvaiheessa suostunut tulemaan purkista ulos. Edullinen irtopuuteri, mutta en itse välttämättä ostaisi uudelleen.

 

A8DBEF97-CF41-4739-80A4-3245B47803D5

Garnier Respons Marvellous Nectar & Maple Remedy Conditioner

Tässä postauksessa puhuinkin tästä kaksikosta enemmän, mutta Marvellous Nectar- hoitoaine on suunnattu kuiville ja kiillottomille hiuksille kun taas Marble Remedy  erittäin kuluneille hiuksille. Molemmat hoitoaineet ovat hinta – laatusuhteeltaan aivan loistavia vaikka näistä suosikkini oli ehdottomasti  Maple Remedy jonka ansiosta hiukset pysyivät pehmeinä monta päivää!

Garnier Respons Avokado & Shea Butter Caring Mask

Garnier Respons hiusnaamio on tarkoitettu erittäin kuiville hiuksille ja se sisältää avokadoöljyä ja karitevoita. Myös naamiosta voi lukea lisää täältä , mutta lyhyesti sanottuna tämä hiusnaamio on tehokkain naamio mitä olen vähään aikaan testannut. Yhdessä Maple Remedy hoitoaineen kanssa tämä kaksikko on lyömätön ja hiukset varmasti tuntuvat hoidetuilta.

B981C06A-0BAD-457F-AC1B-0DE7631FFE1D

The Body Shop Thai Makrut Lime Firming Oil

Tämä The Body Shopin vartaloöljy virkistää aineenvaihduntaa, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Vartaloöljy toimii myös loistavasti hierontaan. Öljy on ihanan täyteläistä ja jättää ihon pehmeäksi ja kosteuteutetun tuntuiseksi takuu varmasti. Innostuin talvella vartaloöljyistä, mutta näin kesällä kevyemmät voiteet ovat enemmän mieleeni. Voisin ajatella ostavani The Body Shopin vartaloöljyä uudelleen talvella, sillä tämä öljy on myös hieman lämmittävä.

The Body Shop Hemp Hand Protector

Hamppu käsivoide on The Body Shopin suosituin ja tehokkain käsivoide, eikä suotta. Hamppu käsivoide on pelastanut myös minun kädet monia kertoja. Kuivat sekä halkeilevat sormienvälit ovat ainoa alue jossa atooppinen ihoni näkyy ja ne ärtyvät välillä niin pahasti, että hamppu käsivoide on kaikista tehokkain hoitamaan tätä ongelmaa.

7C3FBF39-48F4-4DEF-AB9C-AA81D15B6958

Simple Micellar Cleansing Wipes & Eye Make-Up Remover Pads

Kuinkakohan monetta kertaa nämä Simplen puhdistusliinat sekä silmämeikinpoistolaput ovat täällä kuukauden loppuneissa? Mutta mitä suotta hyvää vaihtamaa, sillä nämä simplen tuotteet ovat ihan törkeen hyviä. Nyt kuitenkin olen siirtynyt putsaamaan meikit ihan kasvojenpuhdistus tuotteella samoin kuin silmämeikitkin niille tarkoitetuilla tuotteilla.

3BD8F270-0CB4-4966-B940-0A79BD5AF2D9

Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Garnierin Moisture Bomb kangasnaamio on tarkoitettu tehokosteuttavaksi tuotteeksi kosteusköyhälle iholle ja sitä tämä todellakin on! Garnierin kangasnaamio on heittämällä yksi parhaimmista kangasnaamioista mitä olen kokeillut! Kangasnaamio pysyy paikallaan viimeiseen asti ja sisältää juuri sopivan verran seerumia, sillä tuote kerrankin imeytyi ihoon kokonaan. Ehdottomasti jatkoon!

It’s Skin Bamboo Kangasnaamio

It’s Skinin bambu kangasnaamio sisältää antioksidantteja, jotka vähentävät pieniä ryppyjä ja edistävät ihon terveyttä. Melkeimpä kaikki kokeilemani It’s Skinin kangasnaamiot sisältävät todella paljon seerumia ja kangasnaamio tuntuu jopa hieman liian märältä kasvoilla, mutta koska kyseessä on kangasnaamio niin ei niistä voi olla tykkäämättä!

845BA2F1-EC40-4B0A-ABE3-4A8C2BFB40E0

Origins Drink Up Overnight Mask to Quench Skin’s Thirst

Tehokkaasti ihoa syväkosteuttava yönaamio. Aprikoosi- ja avokado-öljyä sisältävä runsas voidenaamio auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon. Ensinnäkin tämä Origins yönaamio tuoksui taivaalliselta, mutta myös aamulla iho näytti ravitulta sekä kirkkaammalta. Harmittaa, että oli pelkkä näytekoko! Tätä Origins voidemainen yönaamio täytyy ehdottomasti hankkia joskus täysikokoisena.

Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask To Clear Pores

Aktiivihiiltä sisältävä, tehokkaasti ihohuokosia puhdistava naamio. Bambuhiiltä ja valkoista savea sisältävä naamio jättää ihon raikaan ja puhtaan tuntuiseksi. Origins aktiivihiiltä sisältävä kasvonaamio olo myös älyttömän ihana! Vaikka naamio sisältää savea, ei se jämähdä kasvoille hullun lailla. Kasvot tuntuivat puhtaita namion jälkeen ja myös tätä kuten yönaamiotakin on hankittava täysikokoisena!

Lumene Instat Glow Beauty Serum

Kevyt sävyseerumi joka auttaa saamaan kasvoille luonnollisen, mutta hehkuvan lopputuloksen. Tuotteessa on mahtava idea ja varmasti moni kaipaa näin kesällä kevyttä, mutta hehkuvaa meikkipohjaa. Omasta mielestäni tuote on kuitenkin liian seerumimainen ja aivan liian kevyt. Mitään tämä ei peitä on varmasti ihana tuote niille, jotka kaipaavat vain pientä ihon sävyn tasoitusta.

Lumene Instat Illuminizer

Lumenen valopisarat sävyssä Rosy Dawn antaa kasvoille upean roosaan taittavan hohteen. Tuote on aivan upeen sävyinen ja hohtaa niin hyvin, että en voinut olla ihastumatta. Ihastumisen syynä on varmasti valopisara idea johon olen tällä hetkellä täysin myyty!

Löytyikö Toukokuun loppuneista tuttuja tuotteita? 

4 kommenttia

  1. SariBP kirjoitti:

    Samaa mieltä Simplen tuotteista ja Garnierin kangasnaamiosta:)

    Filorgan silmämeikinpoistoaine kuulostaa aika upealta. Mulla on jatkuvasti tarvetta ripsiä vahvistaville ja tuuheuttaville aineille;) Laitan ton ylös!

  2. Charming Nails kirjoitti:

    On kyllä kokeiltava joskus tuota Estee Lauderin meikkivoidetta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *