Hae
Paletilla

I Love me messufiilikset 2019

Untitled

Ennen kuin palataan normaalien postauksien pariin niin puhutaan hetki viime viikonloppuna olleista I Love me- messuista. Olen joka vuosi tehnyt I Love me messufiilikset postauksen joten on aika tehdä sellainen myös tänä vuonna. Me suunnattiin tänä vuonna I Love me- messuille jo perjantaina sillä ajateltiin ettei silloin olisi niin paljon väkeä messuilemassa. Olen yleensä ollut messuilla aina lauantaisin ja vuosi vuodelta kävijamäärät vain lisääntyvät. Se tietenkin kertoo siitä, että I Love me- messut vetävät kävijöitä vuosittain vain lisää ja lisää!

I Love me messufiilikset

Saavuttiin Helsingin messukeskukseen noin 11 aikaan ja yllätykseksi messuhallissa riitti vilinää jo silloin. Messukävijät olivat selkeästi huikeiden messutarjouksien kimpussa ja pakko myöntää, että I Love me- messut ovat aina olleet sellaiset mistä saa hankittua omia suosikki tuotteita huikeaan hintaan,  mutta tänä vuonna en kuitenkaan ostanut itselleni messuilta mitään. En kokenut tarpeelliseksi täydentää jo täysiä kosmetiikka varastoja.

I Love me messufiilikset

Messuilla näkyi tänäkin vuonna vahvasti korealainen kosmetiikka sekä luonnonkosmetiikka. Näytteileasettajat olivat kuitenkin lähes samat kuin viime vuonna vaikka joukosta löytyi muutamia uusiakin kuten Lidl ja Lumene. Itseäni joka vuosi jää hieman harmittamaan, että pisteet ovat jotenkin hassusti aseteltu messuhalliin, että yli puolet kiinnostavista brändeistä jää näkemättä.

Untitled

Nämä oli itselleni seitsemännet I Love me- messut ja tänä vuonna tuli myös kierrettyä enemmän muoti sekä hyvinvointi puolella. Viime vuonna harmittelin sitä, että muoti ja hyvinvointi puoli kasvaa vuosittain isommaksi ja näin ollen taas kauneuspuoli pienenee, mutta tänä vuonna kiinnostukseni oli jopa ehkä enemmän juuri tuolla muoti ja hyvinvointi puolella. Oli kiva päästä tutustumaan erilaisiin vaate brändeihin ja kävin katsomassa ekaa kerta jopa muotinäytöstäkin josta pidin kovasti.

I Love me messufiilikset

YHTEENVETO I LOVE ME MESSUISTA

Kaiken kaikkiaan messut olivat mielestäni todella kivat ja joka vuosi sinne vaan tulee lähdettyä. Tänä vuonna kuitenkin oma motivaatio oli kiertelyn suhteen todella nollassa joten paljon näi näkemättä ja kokematta vain siksi ettei itse oikein jaksanut kierrellä. Messuista jäi käteen mielenkiintoisia brändejä sekä yhteistyökumppaneiden tapaamisia. Eiköhän messuilemaan lähdetä kuitenkin ensi vuonna uudestaan!

Millaiset fiilikset sinulle jäi I Love me- messuista?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

I LOVE ME MESSUFIILIKSET 2019

GLOSSYBOX LOKAKUU 2019

O’KEEFFE’S TEHOKKAITA IHONHOITOTUOTTEITA KOKO PERHEELLE

6 kommenttia

 1. Lavis kirjoitti:

  Kenen / minkä merkin noi ihanat pinnit on, wow??

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Mulla jäi taas se muoti- ja hyvinvointipuoli lähes täysin näkemättä, kun kaikki aika meni siellä kauneuspuolella kiertelyyn 😀 Vaatisi melkeen sen toisenkin messupäivän, jos haluaisi kauttaaltaan kiertää messut ajan kanssa. Mutta niitä kauneusjuttuja lähdinkin itse tonne katsomaan eli ei sinänsä harmita, että se muu jäi nyt kokematta 🙂 Ehkä ensi vuonna!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Ymmärrän kyllä hyvin, että suurinosa messukävijöistä varmasti painottu tuonne kauneuspuolelle 🙂 Itse kun on niin monta vuotta käynyt I Love me- messuilla niin oli kivaa vaihtelua tutustua melkeimpä ainoastaan vain muoti ja hyvinvointi puoleen. Messuilla todella tarvisi olla kaksi päivää, jotta kaikki näkisi varmasti 😀

 3. Lavis kirjoitti:

  Jes, kiitos, oli pakko tilata ?

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Hei mahtava kuulla, että tilasit itsellesi noi 🙂 Ne on kyllä upeat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *