Hae
Paletilla

Zental hampaiden ledivalo valkaisu

Zental hampaidenvalkaisu on tutkitusti tehokkain ja turvallisin ledivalo valkaisumenetelmä. Zentalin hampaidenvalkaisumenetelmä poikkeaa perinteisistä hampaidenvalkaisumenetelmistä, sillä Zentalin valkaisugeeli ei sisällä peroksidia. Zentalin hampaidenvalkaisumenetelmä siis perustuu kylmän  LED-valon ja valkaisugeelin yhdistelmä hoitoon, joka mahdollistaa hampaiden hellävaraisen ja täysin kivuttoman valkaisun. Zentalin hellävaraisen hampaidenvalkaisumenelmän ansioista se soveltuu myös kiillehäiriöisten hampaiden valkaisuun. Zentalin hampaidenvalkaisu on hampaiden kevyt valkaisu, eikä se ole verrattavissa esimerkiksi hammaslääkäreissä tehtävään hampaiden valkaisuun. Kuten yleensäkin hampaidenvalkaisussa niin myös Zentalissa hampaiden vaalenemiseen sekä pysyvyyteen vaikuttaa esimerkiksi geenit sekä hampaiden rakenne. Mutta periaatteessa mitä tummemmat hampaat sitä paremmin ne vaalenee. Ennen hampaidenvalkaisu on suotavaa käydä hammaslääkärissä poistattamassa hammaskivi sekä toteamassa että kaikki on kunnossa, sillä hampaidenvalkaisu tehdään vain terveeseen suuhun.

Zental hampaidenvalkaisu

Mun hampaat ei koskaan ole olleet kauhean keltaiset taikka tummat ja hammaslääkärinikin mielestä ne ovat olleet vaaleat, mutta olen pitkään jo haaveillut silti valkaisusta. Ensimmäiseksi hampaat putsataan ja katsotaan mistä sävystä aletaan vaalentamaan. Suuhun laitetaan ns. kuolaimet jotka pitävät huulet poissa hampaiden edestä. Zentalin hampaidenvalkaisussa hampaisiin laitetaan valkaisugeeli kahdeksaan näkyvimpään hampaaseen 15 minuuttiksi LED-valon alle ja tämä toistetaan kolme kertaa. Itse toimenpide on kivuton ja loppuenlopuksi aikakin kului todella nopeasti. Nämä ihanat kuolaimet toki tuntuu hieman häröltä, mutta ei tarvitse miettiä ainakaan pysyykö suu auki. Ensimmäisen kahden tunnin aikana toimenpiteen jälkeen tulee välttää syömistä sekä juomista.  

Zental hampaidenvalkaisu

Zental hampaidenvalkaisu

Zental hampaidenvalkaisu hoidon jälkeen tuote jatkaa vaalennus prosessia itse toimenpiteen jälkeen ja valkaisutuloksen ylläpitämiseksi suositellaan Zentalin hampaiden valkaisuun tarkoitettuja oheistuotteita. Zentalin valkaisuun tarkoitetut oheistuotteet löydät Zentalin omilta sivuilta. Valkaisun jälkeen suositellaan välttämään esimerkiksi tupakointia, kahvin ja punaviinin juomista sekä värjäävien mausteiden käyttöä. Valkaisun jälkeen suositellaan hankkimaan hampaiden valkaisua tukeva hammastahna joka samalla hoitaa sekä valkaisee. Hampaidenvalkaisu suositellaan tehdä noin kaksi kertaa vuodessa valkaisun ylläpitämiseksi.

Zental hampaidenvalkaisu

Olin hoitotuolista noustessani jo tyytyväinen hampaidenvalkaisun lopputulokseen, sillä vaalenemista oli heti havaittavissa. Olin skeptinen aluksi sitä kohtaan, että hampaat vielä tulisi vaalenemaan toimenpiteen jälkeen, mutta nyt katsoessani kuvaa mikä on otettu viikko valkaisun jälkeen en voi todeta muuta kuin, että kyllä ne vaan valkaistui vielä lisää! Zentalin ledivalo valkaisu on suunnattu siis juuri niille joiden hampaat kaipaavat kevyttä valkaisua. Zentalin sivuilta löydät oman paikkakuntasi tekijän, mikäli kiinnostuit hampaiden ledivalo valkaisusta.

2 kommenttia

  1. inka nitta kirjoitti:

    Ihan uus juttu mulle, mut vaikuttaa kyllä kokeilemisen arvoselta 🙂

  2. Viivi kirjoitti:

    Suosittelen kyllä kokeilemaan mikäli hampaidenvalkaisu on käynyt mielessä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *