Hae
Paletilla

Wet n Wild Megaglo Contouring Palette

Untitled

Wet n Wild Megaglo Contouring paletti on ollut mulla käytössä todella pitkään, mutta jostain syystä se ei ole koskaan päässyt blogin puolelle. Wet n Wildin Megaglo Contourin paletista löytyy kaksi sävyä. Vaalea sävy sopii erittäin hyvin valon tuomiseen kasvoille ja tummempi taas varjostuksien tekemiseen. Jostain syystä tätä palettia myydään nimellä korostuspaletti, mutta itse puhuisin enemmän varjostuspaletista vaikka vaalea sävy sopiikin kasvojen korostukseen.

Untitled

Wet n Wildin varjostuspaletin tummempi sävy on täydellinen sävy varjostuksien tekemiseen varsinkin vaalealle iholle. Ne jotka omistaa todella vaalean ihon niin tietää, että täydellisen varjostus sävyn löytäminen on todella vaikeaa sillä se ei saa olla liian kylmä tai liian lämmin. Paletti löytyy multa sävyssä Dulce De Leche, mutta siitä löytyy myös toinenkin sävy Caramel Toffee. Caramel Toffee on huomattavasti lämpimämpi ja tummempi kuin Dulce De Leche. Sanoisin, että tummempi versio sopii täydellisesti myös aurinkopuuteriksi. Molemmat näistä paleteista taitavat olla matta versioita joten hohtavaa highlight sävyä näistä ei löydy.

Untitled

Megaglo paletin vaalea sävy toimii todella hyvin valon tuomiseen kasvoille ja käytänkin sitä silmien alla, leukaperillä ja otsalla. Tässä vaaleammassa Dulce De Leche paletissa vaalea sävy on hieman vaaleanpunaiseen taittava kun taas tummemmassa se on enemmän banaanipuuterin kaltainen. Koostumus tässä paletissa on todella puuterimaista jonka takia sitä nappaa helposti siveltimeen vähän liikaakin. Voin myös kertoa, että juuri näiden kuvien ottamisen jälkeen paletti tippui lattialle ja tuo vaaleampi sävy räjähti palasiksi. Just niin mun tuuria, sillä se vaalea sävy täydellinen valon tuoja kasvoilla!

Untitled

Hinnallahan tätä palettia ei myöskään ole pilattu, sillä sen hinta on joka paikassa alle kymmenen euroa! Nyt esimerkiksi Black Friday tarjouksena paletti löytyy Cocopandalta hintaan 6,70€! Paletti on myös todella hyvä niille jotka ovat halunneet opetella varjostuksien tekemistä sillä pigmenttiä tästä kyllä löytyy, mutta ei niin paljoa että tarvisi pelätä ruskeita viivoja poskilla. Wet n Wildin Megaglo Contouring palettilla saa tehtyä kevyet varjostukset jotka sopivat arkiseenkin meikkiin.

Mikä on suosikki tuotteesi kasvojen varjostamiseen?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

Oliko Wet n Wild Photo Focus kaiken hehkutuksen arvoinen?

Wet n Wild Megalast Liquid Catsuit Matte Lipstick

Määritteleekö ikäsi sen mitä kosmetiikkatuotteita voit käyttää?

4 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Tää on kyllä nätti mutta mulle ihan liian lämmin, mulla on just tää Dulce De Leche. Minusta tuo vaaleampi sävy on just hyvä banaanisävy, näen sen itse kellertävänä ;D

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Liian lämmin! Nyt kyllä järkytyin 😀 Mulle yleensä kaikki on liian lämpimiä, mut tää on just hyvä! Mun mielestä toi vaaleampi on kyllä enemmän hailu vaaleanpunainen kun keltainen. Noh, oli mikä oli niin hyvä sävy sekin 😉

 2. SariBP kirjoitti:

  Mä olen käyttänyt jo pari-kolme kappaletta sitä Caramel Toffee -versiota lähinnä sen banaanipuuterin takia. Hyvin on toiminut, mutta on tosiaankin aika jauhoista, että pitää varoa, ettei tule otettua siveltimeen liikaa. Less is more;)

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Se näyttää kyllä just passelilta banaanipuuteri sävyltä mikä siitä Caramel Toffeesta löytyy 🙂 Vois olla vaan mulle liian tumma. Jauhoisia nää kyllä on ja varsinkin just toi vaaleampi sävy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.