Hae
Paletilla

Bearel.fi – Korealaista kosmetiikkaa

Tilasin hetki sitten Bearel nimisestä verkkokaupasta kokeiluun muutamia kiinnostavia kosmetiikka juttuja. Bearel myy korealaista kosmetiikka sekä muita oheistuotteita, erittäin kilpailukykyiseen hintaan omasta mielestäni. Bearelilta löytyy kauneustuotteita aasian tunnetuimmilta brändeiltä. Nettikauppaan pääset tästä.
Korealaista ihon hoitoa on paljon kehuttu sekä hehkutettu. Korealaisessa ihon hoidossa käytetään paljon erilaisia kosmetiikka tuotteita yhden tuotteen sijasta. Siinä missä suomalainen hoitaa ihoaan pelkästään puhdistustuotteella sekä kasvovoiteella, korealainen lisää siihen triplasti enemmän tuotteita ja mikä parasta jokaiselle vaiheelle on oma tarkoituksensa ja tehtävänsä.
 Olen kuullut jopa että korelaisessa ihon hoidossa saattaa olla 10 vaihetta. Kuinka monta vaihetta itse teet joka päiväisessä ihon hoito rutiinissasi? Itselläni vaiheita on kolme, joskus neljä tai viisi mutta että 10?!
Koreasta ovat esimerkiksi rantautuneet cushion meikkivoiteet sekä etanavoiteet. Ehkä näistä jompi kumpi on nimeltään edes tuttu sinulle?
Korealainen kosmetiikka tai voidaan jopa puhua aasialaisesta kosmetiikasta, ei ole itsellenikään entuudesta kauhean tuttu. Itseasiassa tiedän ainostaan aasiassakin todella suositut rakeettomat kuorinnat, joiden koostumus muuttuu iholla pieniksi rakeiksi, jotka keräävät mukaansa kuolleen ihosolukon sekä muut liat ja epäpuhtaudet iholta.
Valitsin Mizonin hyaluronihappoa sisältävän seerumin ja voiteen, sillä niissä on hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa löytyy ihmiskehosta jo luonnostaankin, mutta iän myötä tuotanto vähenee, jolloin iho menettää kimmoisuuttaan. Kasvovoiteissa hyaluronihappo on ylivoimainen kosteuttaja. 1 gramma hyaluronihappoa voi sitoa itseensä noin seitsemän lirtaa vettä. Se tekee kuivasta ihosta hetkessä täyteläisemmän ja sileämmän.

Mizon | Hyaluronic Acid 100ml 22,00€ ,  Mizon | Hyaluronic Acid Ultra Suboon Cream 11,90€

Holika Holikan, Aloe-geelin. Tuote sisältää Aloe Veraa joka on tunnettu lääkekasvi ja sitä käytetään runsaasti kosmetiikassa. Aloe Vera auttaa moniin iho-ongelmiin kuten ihottumiin ja kutiavaan ihoon. Se on erinomainen apu mm. auringon polttamalle iholle, lieviin palovammoihin sekä hyönteisten pistoksiin. Juuri tämän takia valitsin kyseisen tuotteen. Saatan välillä saada huomaamattani esimerkiksi lieviä allergisia reaktioita sekä olen allerginen melkein jokaiselle pistävälle hyönteiselle, joten tämä on apu siihen jäätävään kutinaan. Otin tuotteet matkakokoisena juuri siksi, se mahtuu laukkuun ja on nopea apu, mikäli sitä tarvitaan.

Kyseistä tuotetta löytyy myös 250ml 9,90€

Holika Holika | Aloe 99% Soothing Gel 55ml 3,95€

Sheet maskit eli kangasnaamiot/liinanaamiot. Niitä löytyy paljon erilaisiin tarpeisiin. Sheet maskeja voidaan käyttää joko kerran päivässä tai silloin tällöin tuomassa sitä pientä luksusta normaaliin ihonhoito rutiiniin. Naamioita pidetään 10-30min kasvoilla, otetaan naamio pois ja lopuksi ylimääräiset voiteet voidaan antaa imeytä ihoon. Itse kiinnostuin tuotteista lähinnä huumorilla. Kuinka hienoa on pitää pieni hemmottelu hetki arjen keskellä bulldog naamio kasvoilla?

Holika Holika | Baby Pet Magic Mask Sheet (Soothing Cat) 3,95€

Holika Holika | Pure Essence Mask Sheet Strawberry 1.99€

Holika Holika  Baby Pet Magic Mask Sheet (Anti-wrinkle Pug) 3.95€

Kaikki tuotteet ovat kyllä mainitsemisen arvoisia. Erityisesti Mizonin hyaluronihappo seerumi jäi mun päivittäiseen ihon hoito rutiiniin. Muut tuotteet oli tosi kivoja lisiä siihen omaan kasvohoito rutiiniin.

Paketin mukana tuli muutama näyte ja niistä jäi mieleen tämä tuote, joka kosteutti ihon täydellisesti! Heti kun olen saanut käytettyä muut kasvovoiteet, tulen varmasti tilaamaan tämän tuotteen!

Montako vaihetta sun joka päiväisessä ihonhoito rutiinissasi on?

2 kommenttia

  1. inka nitta kirjoitti:

    Mulla löytyy tosta Holika Holikan Aloe voiteesta näyte ja tykkäsin ihan älyttömästi. Pitäisi varmaan tilata tuo matkakokoinen purkki, kun ulkonäkökin on niin nätti! 😀

  2. Viivi kirjoitti:

    Se on kyllä ihan super, jos oot tällänen herkkis niinkun minä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.