Hae
Paletilla

Jeffree Star Jawbreaker luomiväripaletti

Kaikki Jeffreen meikkejä rakastavat varmaan tietääkin jo, että Jeffree Star julkaisi juhannuksena uuden kesäkokoelman. Suoraan sanottuna rakastan Jeffree Starin meikkejä, etenkin luomiväripaletteja sekä nestemäisiä huulipunia joten olin itse aika innoissani kyseisestä lanseerauksesta. Jeffreen uusin kesäkokoelma julkaistiin juhannuksena ja sisältää Jawbreaker ja Mini Breaker- luomiväripaletit, kuusi highlighter sävyä sisältävän paletin  yksittäisiä highlightereita, huulikuorintoja ja tietenkin huulipunia.

Jeffree Star Jawbreaker

Olen himoinnut kaikkia Jeffree Starin luomiväripaletteja, mutta jostain syystä en ole koskaan hommannut itselleni kuin Androgyny- luomiväripaletin. Olen jokaisen uuden luomiväripaletti lanseerauksen kohdalla keksinyt hyvän syyn miksi en jostain syystä tarvitsisi uutta luomiväripalettia, mutta tämän Jawbreaker luomiväripaletin kohdalla en enää keksinyt yhtäkään hyvää syytä joten se oli pakko kotiuttaa juhannus yönä! Huomasin juhannusyönä sen jälkeen, kun olin tilannnut Jawbreaker paletin, että Oletkaunis.fi myi myös bundlea josta olisi löytynyt molemmat paletit. Hieman ehkä harmitti sillä olisin halunnut myös pienemmän paletin, mutta muutaman drinkin nauttineena keskellä mettää tökkivällä netillä ei tullut ensimmäisenä mieleen, että myynnissä olisi ollut bundlekin!

Jeffree Star Jawbreaker

Jeffree Star Jawbreaker luomiväripaletti

Jawbreaker- luomiväripaletti on isompi kuin yksikään Jeffreen paletti aikaisemmin sillä se sisältää 24 erilaista sateenkaarenväristä luomivärisävyä. Paletista löytyy metallinhohtoisia-,helmiäis- sekä mattasävyjä ja ne ovat tunnetusti todella pigmenttisiä! Kaikki paletin 24 sävyä ovat todella kirkkaita ja värikkäitä joten se antaa myös rajattomat mahdollisuudet erilaisten lookkien tekemiseen. Paletin sävyt olivat isoin syy miksi kyseisen paletin halusin itselleni hankkia. Paletin ulkonäkö on söpö, mutta sävyt ovat paletissa todella oudossa järjestyksessä. Onneksi sävyjen outo järjestys ei käytössä haittaa sillä paletti on todella Jeffree Starin taattua laatua.

Jeffree Star Jawbreaker

Jeffree Star Jawbreaker luomiväripaletin sävyt ovat todella pigmenttisiä ja ne ovat myös todella helposti häivytettävissä. Jotkut sävyt ovat todella jauhoisia ja shimmeriset sävyt  taas kannattaa laittaa yhdessä meikinkiinnityssuihkeen kanssa jolloin niiden hohto tulee kaikista eniten esiin. Shimmeriset sävyt ovat kyllä pigmenttisiä yksinäänkin käytettynä, mutta vaativat pakkausta luomelle. Nämä kaksi ”ongelmaa” jota en edes itse sanoisi ongelmaksi on todella yleisiä kaikissa paleteissa. Syy miksi rakastan Jeffreen paletteja on juuri se, että sävyt ovat todella pigmenttisiä ja ne häivyttyvät kuin unelma.

Untitled
Untitled

Jeffree Star Jawbreaker luomiväripaletissa on niin yksinään kuin yhdessä käytettynä todella upeita sävyjä. Pitkästä aikaa oon todella inspiroitunut meikkailemaan erilaisia silmämeikkejä sillä Jawbreaker antaa todella paljon mahdollisuuksia erilaisten silmämeikkien tekoon. Vaikka paletti näyttää siltä, että sieltä löytyy ainoastaan kirkkaita ja räiskyviä värejä niin yllättävän hyvin tällä paletilla pärjää arjessakin mikäli vain uskaltaa laittaa luomille edes vähän väriä! Palettia myy Oletkaunis.fi hintaan 60,90€, mutta paletin saa hankittua myös Sokokselta! Käy kurkkaamassa myös Mini breaker paletti jos tämä Jawbreaker tuntuu liian isolta. Suosittelen ehdottomasti Jawbreaker palettia kaikille jotka kaipaa todella pigmenttisiä ja värikkäitä sävyjä itselleen. Ylempi silmämeikki on esimerkiksi toteutettu niin, että arvoin paletista eri sävyjä ja lopputuloksest tuli yllättävän kiva! Käy kurkkaamassa Viivinka Youtube- kanavalta miten syntyi meikki joka on arvottu Jawbreaker paletista!

Oletko kokeillut Jeffreen luomiväripaletteja?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

JEFFREE STAR MAGIC STAR PEITEAINE & IRTOPUUTERI

IHON HYVINVOINNISSA MUKANA SODASTREAM + ARVONTA

UUSI KOREALAINEN KOSMETIIKKA BRÄNDI EYENLIP

4 kommenttia

 1. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Tää on ihana<3 Ja mäkin yllätyin siitä, että tällä saa oikeesti tosi kivoja meikkejä ihan arkeenkin! Tosi kauniit noi molemmat meikit mitä oot tehnyt 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Niin on! Ei kyllä olis uskonu, että näin värikäs paletti sopii arkeen! Kiitos Linda <3 Sulla oli myös kivoja lookkeja tehtynä tällä paletilla 😉

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Ihania meikkejä ja ihana paletti <3 mulla on se Mini Breaker ja se oli hyvä ostos kyllä, kerran vasta tosin meikannut sillä!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos Taina <3 Mini Breaker paletin haluisin myös itelleni, mutta sit taas toisaalta siinä on samoja sävyjä kuin tässä Jawbreakerissa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.