Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Pai Skincare luonnonkosmetiikkasarja herkälle iholle

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic

Pai Skincare luonnonkosmetiikkasarja

Pääsin tutustumaan Lookfantastic x Pai Limited Edition kauneusboksin avulla itselleni ihan uuteen kosmetiikka brändiin. Kyseessä on Pai Skincare luonnonkosmetiikkasarja joka Sarah Brownin käsialaa. Sarah halusi luoda täysin puhtaan luonnonkosmetiikan tuotesarjan joka sopii erittäin herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Erittäin herkkä ja helposti reagoiva iho voi olla milla tahansa ihatyypillä joten sarja on siinä mielessä todella mielenkiintoinen sillä se sopii erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Pai Skincare tuotesarjan ainesosat ovat rauhoittavia sekä se ei sisllä ihoa ärsyttäviä kemikaaleja kuten esimerkiksi alkoholia.

Lähdin tutustumaan Pai Skincare luonnonkosmetiikka tuotesarjaan jännittynein sekä odottavin fiiliksin. Kuten moni tietää niin en ole mikään suurin luonnonkosmetiikka fani, mutta haluan silti antaa myös sille mahdollisuuden. Luonnonkosmetiikassa ei ole mielestäni mitään vikaa, mutta sen sisältämät tuoksut ovat itselleni yleensä sellaisia mitkä tökkivät. Arvostan, että tuotteissa on käytetty mahdollisimman puhtaita raaka-aineita, mutta silti suurinosa luonnonkosmetiikka tuotteista on sellaisia mistä en pidä. Jälleen kerran halusin antaa mahdollisuuden uudelle luonnonkosmetiikkasarjalle sillä se, että se on kehitelty juuri herkän ja helposti reagoivan ihon hoitoon niin on mielestäni ihan mahtava juttu. Niin moni kuitenkin meistä kärsii jonkinlaisista ihoreaktioista.

Pai Skincare luonnonkosmetiikkasarja

Pai Skincare Light Work Rosehip Cleansing Oil

Pai Skincare Ligh Work Rosehip Cleansing Oil sisältää ruusunmarjaöljyä, korkeita omega 3,-6-, 7- ja 9-rasvahappoja ja antioksidatiivisia karotenoideja joiden tarkoitus on tukea ihon uudistumista sekä suojata ympäristön haittavaikutuksilta. Näiden lisäksi puhdistusöljy sisältää basilikan, appelsiinin, kurjenpolven, limen ja jasmiinin eteerisiä öljyjä jotka ovat apuna meikin poistossa. Tuotteessa on kauniin oranssi sävy omaava joka tulee ruusunmarjaöljystä ja pullo on yleellisen tuntuinen sillä se on lasia. Avatessani Lookfantastic x Pai Limited Edition kauneusboksia, en voinut olla nappaamatta tätä puhdistusöljyä suorilta kokeiluun sillä rakastan erilaisia puhdistusöljyjä meikin poistossa. Olin pitkään elänyt ilman puhdistusöljyä ja voi, että kuinka kaipasinkaan sitä ihonhoitorutiinissani! Puhdistusöljy on koostumukseltaan samettisen pehmeää ja se poistaa meikin iholta vaivatta.

Pai Light Work Rosehip puhdistusöljy tuoksuu eteerisille öljyille ja vahvimpina esiin tulee erilaiset sitrus tuoksut. Luonnonkosmetiikassa on yleensä ominaisuustuoksu josta en pidä, mutta tämä puhdistusöljy tuoksuu mielestäni todella miellyttävälle ja jotenkin todella yleelliselle vaikka siinä onkin todella eteerinen tuoksu. En tiedä tekeekö yleellisen fiiliksen tuotteen kaunis lasinen ulkonäkö, mutta tykästyin puhdistusöljyyn todella paljon! Pai puhdistusöljy on ihanteellinen juuri herkälle ja vaativalle iholle

Pai Skincare luonnonkosmetiikkasarja
Pai Skincare Rosehip BioRegenerate Oil

Pai Rosehip Biogenerate öljy on siitä mielenkiintoinen tuote sillä se sopii kasvoille tai vartalolle. Tuote 100% ruusunmarjaöljystä valmistettu ja sen tarkoituksena on korjata erilaisia iho-ongelmia. Kuten kosteuttaa ihoa niin ettei kuivia ja hilseileviä alueita syntyisi, silottaa juonteita ja ryppyjä sekä vähentää arpia sillä se edistää ihon uusiutumista. Öljy on melkoinen tehotuote ihotyypistä riippumatta!

Pai Roseship Bioregenerate Oil tuoksuu ruusunmarjaöljylle ja se saa syvän oranssin värinsä beetakaroteenin korkeasta pitoisuudesta joka on peräisin ruusunmarjan, hedelmälihan ja siemenöljyn koostumuksesta. Öljy on myös voittanut Bazaar Beauty Awards tittelin vuonna 2011. Öljyn tuoksu on aika luonnonkosmetiikkamainen ja on siinä ja siinä, että pidänkö kyseisest tuoksusta. Olen kyllä käyttänyt samanlaisia öljyjä ennenkin joten itselläni on vahva luotto siihem, että tuote tulee käytettyä. Se vaikuttaa tehokkaalta ja öljyt on kuitenkin osa minun ihonhoitorutiinia näin talvella.

Untitled

PAI SKINCARE CHAMOMILE & ROSEHIP CALMING SKIN CREAM

Pai Chamomile & Rosehip Calming Skin Cream on tarkoitettu rauhoittamaan ärsyyntynyttä ihoa sekä vähentämään punoitusta. Voide sisältää antioksidantteja, omega 3-, 6-, 7- ja 9-rasvahappoja jotka kosteuttavat ihoa sekä saavat sen säteilemään. Sen lisäksi voide siältää  kamomillan CO2- uutetta joka rauhoittaa punoitusta sekä erilaisia ihoreaktioita, kun taas ruusunmarjan CO2- uute vahvistaa vaurioitunutta ihoa. Todella mielenkiintoinen voide sillä meillä monella Suomalaisella on aika punoittava iho ja kuulen usein työssäni, että siihen ongelmaan olisi kiva löytää apua.

Pai Chamomile & Rosehip Calming Skin voide on koostumukseltaan kevyt, mutta täyteläinen voide jossa on mieto luonnonkosmetiikkamainen tuoksu. Tuoksu kuitenkin hälvelee iholta voiteen imeytyessä. Aion itse ottaa voiteen nyt ehdottomasti päivittäiseen käyttöön sillä itsellänikin on helposti punoittava ja reagoiva iho. Sen takia odotankin innolla millaisia tuloksia tai fiiliksiä voide herättää pidemmän käytön jälkeen.

Untitled

Lookfantastic x Pai Limited Edition kauneusboksista paljastui myös Pai Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening kasvokuorinta jonka rakeet ovat peräisin jojobasta. Ehdin jo innostua kuorinnasta sillä kun luin sen sisältävän mikrokokoisia jojobarakeita niin ajattelin mielessäni todella tiheä rakeisen kuorinnan joista yleensä tykkään todella paljon. Kuorinta on kuitenkin koostumukseltaan todella paksua jossa rakeita on minimaalisen vähän. Kuorinta on todella hyvä juuri herkälle iholle mille se on tarkoitetukin, mutta itse hieman petyin koostumukseen. Kuorinnassa on kuitenkin todella paljon erilaisia öljyjä joten se ei vain kuori ihoa vaan myös hoitaa ihoa mistä tuote saa ehdottomasti plussaa. Hoitavia öljyjä ovat mm. auringonkukan siemenöljy, aprikoosinsiemenöljy sekä avocadoöljy.

Pai Copaiba Deep Cleanse AHA Mask  on puhdistava Hedelmähapponaamio joka auttaa vähentämään mustapäitä sekä epäpuhtauksia. Pai hedelmähappokuorinta sisältää mietoja hedelmähappoja sekä puhdistavien savien yhdistelmää jotka syväpuhdistavat ihoa. Itse pidän enemmän kasvokuorinnoista joissa on rakeita, mutta tiedän kuinka tehokkaita tälläiset hedelmahappokuorinnat yleensä ovat. Itselläni tuli mieleen tästä tuotteesta suosittu Madaran AHA hedelmähappokuorinta, mutta tämä Pain versio on koostumukseltaan hieman tuhdimpaa. Pai hedelmähappokuorinta on tarkoitettu enemmän sekaiholle sekä rasvoittuvalle iholle, mutta se sopii myös herkällekin iholle.

Untitled

Pai Skincare Echium & Argan Gentle Eye Cream

Pai Echium & Argan Gentle Eye Cream sisältää neidonkieltä jonka tarkoituksena on vähentää silmänympärysiholta pieniä juonteita sekä tietenkin siloittaa ihoa. Silmänympärysvoide sopii herkällekin sy- iholle. Pai silmänympärysvoide sisältää myös arganöljyä sekä sheavoita jotka kosteuttavat herkkää ja ohutta sy- ihoa tehokkaasti. Mielenkiintoinen tuote jota ehdottomasti testaan, kun edellinen silmänympärysvoide on kulutettu loppuun.

Pai Skjncare osoittautui oikein mielenkiintoiseksi luonnonkosmetiikan tuotesarjaksi. Nyt täytyy jopa sanoa, että nämä luonnonkosmetiikka tuotteet herätti mielenkiintoni vaikka tuoksut ovatkin vahvoja. Ehkä sitä on tässä vuosien aikana tottunut luonnonkosmetiikan tuoksuun ja nykyään pystyy antamaan ja tuotteille mahdollisuuden. Lookfantasticilla on menossa nyt Cyber weekend ja koodilla CYBER25 saa 25% alennusta. Tämän lisäksi tuotteita on 10-40% alennuksessa ja osa tuotteista on osta 3 maksa 2. Nyt kannattaakin suunnata joululahjaostoksille Lookfantastic verkkokauppaan!

Oletko kuullut Pai Skincare tuotesarjasta ennen? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – MARRASKUU 2019

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – LOKAKUU 2019

3 TEHOKASTA HOPEASHAMPOOTA

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.