Hae
Paletilla

Ammattilaistason tehokas, mutta hellävarainen MicellAIR meikinpoisto sarja

Kirjoitin maaliskuun alussa postauksen jossa kerroin, että kävin yhdessä tapahtumassa tutustumassa Nivean uutuus tuotteisiin. Kyseessä on siis kaupan hyllyilläkin katseen kääntävät musta pinkit Nivean MicellAIR meikinpuhdistus tuotteet jotka ovat suunniteltu hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen meikinpoistoon. Tuotteet sisältävät Micellair complex teknologian joka vetää iholta likaa puoleensa kuin magneetti ja näin ollen se poistaa paksun, pitkäkestoisen sekä vedenkestävänkin meikin vaivattomasti. Lupasin kirjoitella näistä uusista Nivean meikinpuhdistus tuotteista enemmän sitten, kun olen päässyt kokeilemaan niitä kunnolla. Nyt kun olen käyttänyt näistä kolmesta tuotteesta kaksi melkein puoleen väliin ajattelin, että olisi ajankohtaista kertoa niistä.

NIVEA MICELLAIR EXPERT EYE MAKE UP REMOVER

Olen vasta tässä noin vuoden sisällä oppinut käyttämään silmämeikin puhdistukseen omaa tuotetta. Sitä ennen putsasin aina kasvoille tarkoitetuilla tuotteilla myös silmämeikin. Ehdottomia suosikkejani ovat olleet öljypohjaiset ja kaksifaasiset silmämeikinpoistoaineet siitä syystä, että niillä lähtee silmämeikki helposti ilman ylimääräistä hankaamista. Tämä Nivean silmämeikinpoistoaine on kaksifaasinen ja sitä tarvitseekin ravistaa ennen käyttöä jotta nämä kaksi faasia sekoittuvat keskenään. Nivean kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine sisältää vihreän teen- uutetta joka sen antioksidanttipitoisuuden ansiosta poistaa myös turvotusta silmänympärysiholta. Turvotuksen poiston lisäksi se lupaa poistaa tehokkaasti jopa vedenkestävänkin silmämeikin.

Nivea MicellAIR Expert Eye Make Up Remover pääsi heti tapahtuman jälkeen testiin, sillä olin tehnyt tapahtumaa varten tumman smoky eye meikin. Ensivaikutelma tästä silmämeikinpoistoaineesta oli enemmän kuin hyvä ja sain jopa instagramissa viestejä siitä, että miten sait noin tumman meikin pois noin helposti! Ihmettelin itsekkin samaa ja totesin vain, että tuote taitaa oikeasti toimia todella hyvin. Olen kuitenkin sen jälkeen vaihdellut mielipidettäni tiuhaan tahtiin tämän kyseisen silmämeikinpoistoaineen kanssa. Olen kuitenkin tottunut öljypohjaisiin silmämeikinpoistoaineisiin joten tämän ei öljymäinen koostumus tuntuu välillä häiritsevän itseäni. Tuotteella lähtee kyllä meikki kuin meikki pois silmistä, mutta sen vesimäinen pohja ei ole oma suosikkini. Niille jotka ei taas tykkää öljymäisistä tuotteista, mutta haluavat että meikki irtoaa helposti niin Nivean Micellair silmämeikinpoistoaine on siinä vaiheessa loistava valinta! Hintaa tältä tuotteelta löytyy 7,10€

NIVEA MICELLAIR MAKEUP REMOVER

Nivean MicellAIR sarja sisältää myös kasvoille suunnatun meikinpoistoaineen jota ei tarvitse huuhdella tai hangata pois. Vaikka tuote kulkeekin nimellä meikinpoistoaine niin se soveltuu myös käytettäväksi silmämeikinpoistoon. Tuotteen koostumus sopii herkälle silmänympärysiholle kuin kaikille ihotyypeillekin. Meikinpoistoaine sisältää musta tee- uutetta niin kuin kaikki nämä MicellAIR tuotteet.

Kaksifaasinen meikinpoistoaine oli ja on edelleen itselleni hieman vieras tuote itselleni, sillä käytän aina kasvojen meikinpuhdistukseen kaksoispuhdistusta tai esimerkiksi voidemaista tuotetta. Nivean MicellAIR meikinpoistoainehan on loistava tuote esimerkiksi niille jotka matkustelee paljon sillä tuote poistaa meikkipohjan sekä silmömeikin. Itse kuitenkaan kotikäytössä en koe tuotetta kauhean tarpeelliseksi ja tämä pääseekin itselläni ajamaan enemmän kasvoveden virkaa kuin puhdistustuotteen. Kokeilin kuitenkin mielenkiinnolla kuinka hyvin tällä tuotteella lähtee paksumpi meikkipohja. Siihen meni kolmen vanulapun verran tuotetta ja sen jälkeen kasvoilta ei irronnut enää mitää! Tuotetta on saatavilla kahdessa koossa ja  7,40€-9,50€ pullon koosta riippuen.

NIVEA MICELLAIR EXPERT MAKE UP REMOVER WIPES

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä tulee Nivea MicellAIR sarjan viimeinen tuote eli puhdistusliinat. Puhdistusliinat on omasta mielestäni ehkä maailman kätevin keksintö vaikka niihin ei kannata turvautua joka kerta, kun meikit pitäisi pestä pois. Puhdistusliinat sopivat jopa vedenkestävänkin meikinpoistoon.

Käytän itse lähes joka kerta puhdistusliinoja sen jälkeen kun olen pessyt kasvot puhdistustuotteella. Tällä tekniikalla varmistan, että kaikki meikin jäämät varmasti lähtevät pois iholta. Nämä Nivean puhdistusliinat ovat sen verran tehokkaat, että ne poistavat kaikki meikit kasvoilta pois ilman kasvojenpuhdistustakin. Itseäni näissä hieman häiritsee todella parfyymimainen tuoksu mikä jakaa varmasti mielipiteitä. Hintaa puhdistusliinoilta löytyy 4,50€

Haluaisin vielä myös kertoa, että perustettiin Inkan kanssa vuoden miettinnän jälkeen yhteinen Youtube- kanava! Meidän Viivinka kanavan sisältönä tulee olemaan paljon yhdessäoloa, meikkausta, kosmetiikkaa, kauneutta ja muotia sekä tietenkin kaikkea muutakin. Tullaan julkaisemaan ainakin vähintään kerran viikossa yksi video ja pääset katsomaan nyt millainen oli Nivean tapahtuma jossa käytiin helmikuussa! Oltaisiin todella kiitollisia ja onnellisia jos kävisitte katsomassa meidän kaksi ensimmäistä videota sekä tilaisitte meidän kanavan! Aion jatkossa tehdä erilaisia meikki juttujakin tälle kanavalle joten kannattaa pysyä kuulolla!


Nämä voisivat kiinnostaa:

OGX BONDING ’PLEX, RAKENNEPAIKKAAVA HIUSTENHOITOSARJA

ESSENCEN UUTUUDET KEVÄT-KESÄ 2019

NIVEA MICELLAIR TAPAHTUMA KULTTUURIKESKUS KORJAAMOLLA

2 kommenttia

  1. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

    Minäkään en käyttäisi pelkästään misellivettä meikinpoistoon, koska tosiaan vanulappuja menee aina useampi ja silti minusta jää tunne että tekisi mieli käyttää vielä jotain ”kunnon” puhdistustuotetta 😀

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Mulla on toi sama fiilis, että tuntuu ettei kasvot puhdistu pelkällä puhdistustuotteella jossa on misellejä 😀 Siks toi meikinpuhdistustuote jää mulla kasvoveden virkaa ajavaks !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.