Hae
Paletilla

Ontic Minerals – Värikosmetiikkaa

Onticminerals8

Kerroinkin viime kuussa päässeeni tutustumaan Ontic Minerals mineraalimeikki sarjaan. Ontic Minerals todisti minulle, että myös mineraalimeikit kaikessa yksinkertaisuudessaan voi ylettyä laadukkuudellaan ja pigmenttisyydellään samalle tasolle kuin monet muut käyttämäni meikki sarjat. Viime kuussa tutustuttiin Ontic Minerals sarjaan sekä heidän mineraalimeikkipohjiin, joten jos kiinnostaa mistä Ontic Minerals tulee, mihin se perustuu tai millaisia mineraalimeikkipohja tuotteita heillä on pääset tutustumaan niihin tästä linkistä. Kun mineraalimeikkipohjat ovat tuttuja voidaan siirtyä heidän värikosmetiikkaan kuten huulipuniin ja luomiväreihin. Pohjustukseksi vielä ennen kuin siirrytään katsomaan millaista värikosmetiikkaa Ontic Mineralsilla on, että Ontic Minerals on tosiaan Virolainen mineraalimeikkisarja, jonka tuotteet koostuvat luonnossa esiintyvistä mineraaleista. Mineraalien lisäksi tuotteet sisältävät luonnollisia raaka-aineita joiden tarkoitus on suojata sekä hoitaa ihoa.
Onticminerals7Onticminerals8
Ontic Minerals mineraaliluomivärit on 100% pigmenttiä ja sen lisäksi luomivärit sisältävät E-vitamiinia ja jojobaöljyä jonka ansiosta ne myös hoitavat, suojaavat ja pehmentävät ihoa. Mineraaliluomivärien silkkisen jauhemaista koostumusta voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Kun luomiväriä käyttää kostetulla siveltimellä pigmentistä saadaan voimakkaampi, peittävämpi ja pitkäkestoisempi. Ontic Minerals luomivärit ovat jo itsessään todella pigmenttisiä, eikä sen kostuttaminen välttämättä ole mielestäni tarpeellista. Kosmetologikauppa.fi valitsi minulle neljä erilaista sävyä ja paketista paljastuikin sävyt One niqht in ibiza joka on siniharmaa sävy, jossa on mukana shimmeriä. Toinen sävy oli Golden member ja sen sävyä voisi kuvailla keltaisen kultaiseksi jossa on mukana myös shimmeriä. Kolmas sävy on Best friends forever joka on aivan upea vaalea sävy joka hohtaa kultaisena valon osuessa siihen. Sävyä voisi kuvailla hieman metallin hohtoiseksi. Viimeisenä muttei vähäisempänä on vaaleanpunainen sävy Dare to shine! Ontic Mineralsin mineraaliluomivärit on todella pigmenttisiä ja sinertävän harmaa tumma sävykin häivyttyi luomella todella kauniisti ja vaivattomasti. Hohtava vaalea Best friends forever sävy on upea myös highligterina kun taas kultainen Golden member sävy on upea luomilla jo yksinäänkin.
Onticminerals6
Onticminerals9
Ontic Mineralsilta löytyy myös kosteuttavia huulipunia joista pääsin kokeilemaan kolmea erilaista sävyä. Ontic Minerals Hydrating Cream Lipstick on myös nimensä mukaisesti kermainen koostumukseltaa, jossa on todella voimakas pigmentti. Huulipunat sisältävät moringaöljyä jossa on 18 amonihappoa, klorofyllia, omega 3-rasvahappoja. Näiden lisäksi huulipunassa on granaattiomena uutetta jotka edistää solujen ja E-vitamiinia joka kosteuttaa huulia tehden niistä pehmeät. Todella pehmeän voidemainen koostumus levittyy huulille kauniisti ja vaivattomasti. Sain kokeiluun kolme sävyä: Vaalean violetin My olivia sävyn, upean kirkkaan punaisen sävyn Coral grace sekä oikein luumun sävyisen huulipunan nimeltä The wow. Tästä kolmikosta suosikiksini nousi upea kirkkaan punainen sävy Coral grace ja ylemmässä kuvassa oleva vaalean violetti sävy My olivia. Ontic Minerals kosteuttavien huulipunien hylsyt kultaisilla yksityiskohdilla ovat ajattomat ja ihan älyttömän kauniit. Huulipunien koostumus oli positiivinen yllätys ja mukavaa vaihtelua mattapunien rinnalle!

6 kommenttia

 1. SariBP kirjoitti:

  Onpas nättejä tuotteita:) Merkki on kyllä aivan tuikituntematon, mutta eiköhän siitä ala kuulua enemmän jatkossa:)

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Ontic Mineralsin tuotteiden pakkaukset on ihan älyttömän kauniita! Varmasti merkkiä tullaan jatkossa näkemään ja kuulemaan enemmän

 2. Niina kirjoitti:

  Mullekkin aivan uusi merkki! 🙂 Todella hyvän oloisia tuotteita, tuo sun tekemä meikki on upee :)<3

 3. Linda kirjoitti:

  Huulipunien sävyt on hurjan upeita<3 Ja toi sun loihtima silmämeikki on ihan älyttömän kaunis! Mä voitin arvonnassa Ontic Mineralsin highlighterin ja oon tykännyt siitä tosi paljon 🙂 Ehdottomasti haluan jossain vaiheessa testata enemmänkin brändin meikkejä, joten oli tosi kiva lukea sun postaus näistä 🙂

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Kiitos Linda! <3 Se highlighter on ihan super kaunis, joten en yhtään ihmettele miksi oot tykästynyt siihen. Suosittelen tutustumaan merkkiin paremmin, sillä ainakin mulle Ontic Minerals on ollut vaan positiivinen yllätys!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.