Hae
Paletilla

Bette Box Elokuu 2018

Elokuun Bette Box

Jälleen on aika kurkistaa elokuun Bette Boksiin joka onkin jakanut jälleen kerran paljon mielipiteitä. Ehdin jo ennen oman boksin hakua spoilaantumaan sen sisällöstä ja en yhtään ihmetellyt ihmisten mielipiteitä elokuun Bettestä! Mitä boksista sitten paljastuikaan?

Elokuun Bette Box

Love Beauty And Planet Volume & Bouynty

Shampoo & Hoitoaine

Boksin mielenkiintoisimmat tuotteet olivat Love Beauty & Planet merkin shampoo sekä hoitoaine. Merkin tuotteet ovat vegaanisertifioituja ja niiden pullot ovat valmistettu kierrätysmateriaalista. Tuotteet sisältävät luonnollista kookosvettä sekä mimosan kukkaa. Tuoksu on melko mielenkiintoinen sillä kookoksen tuoksu tulee vahvasti esille, mutta mimosan kukasta saatava tuoksu tekee siitä raikkaan. Näin kookos vihaajana tuoksu ei ollut mielestäni paha. Mimosan kukka sekä kookosvesi kosteuttaa hiuksia tehden ne myös tuuheiksi. Tykkään itse kokeilla paljon erilaisia hiustenhoitotuotteita, mutta näistä pienistä matkakokoisista hiustuotteista ei itselleni ole juurikaan hyötyä, sillä tuote tulee loppumaan noin kahden pesun jälkeen. Enkä yleensä osaa sanoa muutaman pesun jälkeen oliko tuote hyvä vai ei. 400ml pulloja on saatavilla K-Citymarketeista, Sokokselta, Prismoista ja Hehku myymälöistä hintaan 9,90€

Elokuun Bette Box

Dove Replenishing Ritual Vartalovoide

Doven mangon tuoksuinen vartalovoide oli boksin ainoa täysikokoinen tuote, eikä sekään hirveitä riemun kiljahduksia aiheuttanut. Vartalovoiteessa on ihana mangon tuoksu ja se sisältääkin mangovoita sekä marulaöljyä jotka yhdessä takaavat kosteutetun ja pehmeän ihon. Vartalovoide on kevyt koostumukseltaan, mutta jättää ihon nahean tuntuiseksi moneksi tunniksi. Inhoan vartalovoiteita jotka eivät imeydy heti. Ainoat ihanat asiat tässä vartalovoiteessa on sen mangoinen tuoksu ja edullinen alle 4€ hinta.

Untitled

Hohde Tehovoide

Hohde on kotimainen luonnonkosmetiikka sarja jonka tehovoide auttaa ihoa kiinteytymään. Voide sisältää ravinteita, vitamiineja ja antioksidantteja jotka kiinteyttävät ja antavat iholle hohtoa. Merkki kuulosti kiinnostavalta, mutta ensimmäisenä silmiin pisti purkissa oleva teksi ”Ilmaisnäyte”. Mielenkiinto lopahti tuotteesta teksin luettuani. 40ml purkin hinta 44,90€ joten toisaalta ymmärrän, että tuote on pelkkä näyte, mutta nämä Hohde sarjan tuotteet tuntuivat ainoastaan boksin täyteeltä.

Hohde Puhdistusemulsio

Samaiselta merkiltä ilmaisnäyte tekstillä varustettu puhdistusemulsio sopii kaikille ihotyypeille, myös herkemmille. Puhdistusemulsion ainesosat rauhoittavat sekä auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Molemmissa Hohde tuotteissa on voimakas, luonnonkosmetiikkamainen tuoksu.

Untitled

Ibero meikkisienet

Boksin isoin pettymys oli Iberon meikkisienet. Vaikka nämä itselläni pääsee käyttöön maskeerauksia sekä kynsiä tehdessä, mutta kuka näitä vielä oikeasti meikkaamisessa käyttää? Markkinoilla on sata kertaa parempia vaihtoehtoja meikkipohjan tekemiseen?

Untitled

Lanvin Eclat D’arpege Eau De Parfum

Jälleen kerran myös boksista ilmestyi tuoksunäyte. Lanvinin tuoksut ovat kukkaisen tyttömäisiä jotka sopivat kaikille naisille iästä riippumatta. Tuoksu on kukkainen, mutta toisaalta hieman makeahko. Tämä tuoksunäyte ei ollut yhtään hullumpi.

Elokuun Bette Boksi oli aika pettymys sillä se sisälsi ainoastaan yhden täysikokoisen tuotteet meikkisienien lisäksi. Boksin tuotteiden yhteen laskettu on todella alhainen ja Hohde ilmaisnäytteiden hinnaksi tulisi 9€ kappaleelta, mutta todellisuudessa ne eivät sen arvoisia varmastikkaan ole. Boksi sisälsi myös Glamlinin etukoodin jonka arvo on 30€ mutta itselläni sille ei ole mitään käyttöä. Vaikka boksissa oli mielenkiintoisia tuotteita eise kuitenkaan ilahduttanut niin paljoa kuin yleensä!

Mitä mieltä olitte Elokuun Bette Boksista?


Nämä voisivat myös kiinnostaa:

Bette Box Heinäkuu 2018

Bette Box Kesäkuu 2018

Bette Box Toukokuu 2018

6 kommenttia

  1. Linda kirjoitti:

    Samoilla linjoilla oon sun kanssa. Mä en myöskään tunne ketään, joka käyttäisi vielä meikkaamiseen noita vanhanaikaisia meikkisieniä, mutta toisaalta jos ne oli ”bestseller” tuotteiksi leimattu niin kai joku sitten oikeesti vielä käyttää noita 😀 Mä en ikinä voisi edes kuvitella levittäväni meikkivoidetta tollasen kanssa, mutta makujahan on monia ja varmaan jotkut sitten tykkää noista!

    Tosi kauniita kuvia jälleen kerran ♥

    • Viivi Nurminen kirjoitti:

      Ne on varmaan ollut bestseller vuosikausia, mutta veikkaan ettei niitä kauhean moni enää nykypäivänä käytä.. tai mistä sitä tietää! Mä en kans voisi kuvitellakkaan levittäväni meikkivoidetta noilla kauhistuksilla 😀 Kiitos Linda <3

  2. Ansku kirjoitti:

    Apua noi meikkisienet on ihan kauheita 😀 Yläasteella tuli käytettyä.

  3. Inka Monola kirjoitti:

    No ompas nyt sit boksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *