Hae
Paletilla

Essencen uutuudet kevät-kesä 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

*POSTAUKSEN TUOTTEET OVAT SAATU PR-LAHJANA.Essence uutuudet 2019

Essence on lanseerannut tämän kevään sekä kesän uutuudet joista löytyy toinen toistaankin mielenkiintoisempia tuotteita. Isoimpana uudistuksen on kokenut Essencen kynsilakat jotka ovatkin uudistuneet niin pakkaukseltaan kuin väreiltäänkin. Kynsilakkojen lisäksi Essence on lanseerannut uuden You Better Work- tuoteperheen joista löytyy tuotteita aktiiviseen elämäntyyliin. Näiden lisäksi valikoimaan on saapunut erilaisia paletteja jotka ovat saaneet inspiraationsa eri kaupungeista. Olen kertonut joskus, että ensimmäinen kosketukseni Essenceen on tapahtunut jo vuonna 2010 Saksassa jolloin merkkiä ei edes myyty Suomessa. Muistan kuinka innoissani olin Essencen saapumisesta Suomeen sillä kuka voisi kieltäytyä edullisista meikeistä jotka ovat kuitenkin hintaansa nähden laadukkaita? Viime syksyn uutuus tuotteista pääset lukemaan tästä, mutta kurkistetaampa millaisia tuotteita Essence on tuonut markkinoille nyt keväällä 2019!

Essence uutuudet 2019

Kaupungeista inspiraationsa saaneet luomiväripaletit

Essencen uudet luomiväripaletit ovat saaneet inspiraationsa maailman muotikaupungeista ja sain neljästä paletista kaksi itse testattavaksi. G’Day Sydney pitää sisällään suhteellisen neutraaleja sävyjä, mutta paletista löytyy myös kolme räväkämpää sävyä. Sydney paletti on näistä kahdesta ehdottomasti enemmän itseni näköinen sillä Hello New York- paletti sisältää hyvinkin erilaisia sävyjä mitä normaalisti käytän. Hello New York- paletin harmaan sinertävä värimaailma on itselleni hyvin vieras, mutta silti todella houkutteleva. Saa nähdä millaisia lookkeja tällä saisi tehtyä vain annanko paletin suosiolla eteenpäin!

Essence uutuudet 2019
Essence uutuudet 2019

Näiden kahden paletin lisäksi valikoimasta löytyy vielä kaksi muutakin vaihtoehtoa ja ne ovat Salut Paris joka pitää sisällään ruusukultaisia luomivärisävyjä sekä Ola Rio joka sisältää metallisia sävyjä jotka ovat saaneet inspiraationsa Brasilian auringonlaskuista. Essencen luomiväripalettien pigmenttisyys ei ole maailman paras, mutta hyvällä pohjustuksella sävyt saa paremmin esille.

Paketin mukana tuli myös aivan ihana Hey Cheeks- kasvopaletti josta löytyy poskipunia, bronzereita ja tietenkin yksi highlighter sävykin! Tykkään todella paljon tästä kyseisestä kasvopaletista sillä sen sisältämät poskipuna sävyt on todella houkuttelevia eikä highlighter sävystäkään hohtoa puutu! Bronzer sävyt puolestaan on taas itselleni hieman liian lämpimän sävyisiä.

Essence uutuudet 2019

You Better work sarja aktiiviseen elämäntyyliin

You Better Work- sarjan primer tuli myyntiin jo viime vuonna, mutta nyt primer on saanut kaverikseen kokonaisen tuotesarjan. You Better Work sarjan sanotaan olevan kuntosalin kestäviä mikä on toisaalta ihan mahtava juttu, kun itsekkin aina sinne suuntaan työpäivän jälkeen eikä ole aikaa pestä meikkejä siinä välissä pois. Salin jälkeen tulee usein käytyä vielä kaupassa joten ois suotavaa näyttää vielä ihmiseltä treenin jälkeen. Sain testattavaksi sävytetyn päivävoiteen, meikinkiinnityssuihkeen, ripsivärin ja silmämeikinpohjustajan.

Essence uutuudet 2019

Sävytetyt päivävoiteet ei ole omia suosikkeja kun pidän paksummasta meikkipohjasta, mutta tämä on varmasti ihan mahtava tuote kesällä, kun ei halua laittaa juuri paksua meikkivoidetta kasvoille. Sävy on hieman liian tumma itselleni vaikka onkin vaalein mitä sarjasta löytyy. Meikinkiinnityssuihkeita tarvitaan aina ja tämä Essencen Setting Spray on toiminut ihan loistavasti. Essencen ripsivärit ovat myös omia suosikkejani eikä tämä uusi vedenkestävä ripsiväri tehnyt poikkeusta. Käytän lähes aina alaripsissä vedenkestävää ripsiväriä ja tämä on pysynyt hyvin siellä paikoillaan. Näistä neljästä You Better Work sarjan tuotteista yksi nousi kuitenkin ehdottomasti omaksi suosikki tuotteeksi ja se oli vedenkestävä silmämeikinpohjustaja! You Better Work- tuote perheestä löytyy näiden tuotteiden lisäksi vielä puuteri, peiteainepaletti ja toinen ripsiväri.

essence uutuudet 2019

uudet Shine last & go kynsilakat

Essencen vanhat The Gel Nail Polish kynsilakat saivat kokea isoimman uudistuksen ja nykyään kynsilakat kulkevat nimellä Shine Last & Go! Vanhat Essencen kynsilakat ovat olleet takuu varma valinta mikäli on kaivannut suhteellisen kestäviä, mutta edullisia kynsilakkoja. Valikoimaa on ollut mielin määrin ja Essencen hyllyiltä on lähes aina löytynyt hyvän sävyinen kynsilakka mikäli uudelle sävylle on ollut tarvetta! Essencen kynsilakkojen leveä suti on ihan huippu ja sillä saa takuu varmasti siistin lakkauksen tehtyä!

essence uutuudet 2019

#Instaperfect

Viime syksynä tutuksi tullut #instaperfect sarjan meikkivoide on saanut kaverikseen nestemäisen highlighterin. Olen pikku hiljaa lämmennyt nestemäisille highlightereille ja aina välillä lisännyt muutaman tipan meikkivoiteen sekaan mikäli olen kaivannut meikkipohjaan hieman kuultoa. Ainakin saamani sävy 10 #gold addiction vaikuttaa todella upealta sävyltä josta ei kyllä kiiltoa puutu!

Sain myös testattavaksi Essencen vedenkestävän The Dip Eyelinerin josta olen kuullut pelkkää hyvää! En ole vain vielä päässyt yhteisymmärrykseen tämän eyelinerin sisältämän kärjen kanssa sillä pidän itse enemmän ohuista siveltimissä eyelinerissa. Olen kuitenkin pikku hiljaa oppinut käyttämään taas tussimaisia eyelinereita joten eiköhän tämänkin kanssa päästä ihan sopuun muutaman harjoittelu kerran jälkeen. Eyeliner saa kuitenkin heti kättelyssä pisteet sen vedenkestävyydestä!

Untitled

Uusi huulien hoitorituaali

Essencelle on nyt uudistuksen myötä tullut täysin oma sarja myös huulille. Sarjasta löytyy niin huultenkuorintaa, naamiota, huulten pohjustajaa sekä kolme erilaista huulirasvaa. Näissä kolmessa huulirasvassa on ihanan pehmeä koostumus sekä tuoksu. Kaikilla kolmella huulirasvalla on oma tehtävänsä joten vihreällä tekstillä varustettu versio uudistaa huulten pintaa sekä auttaa huulia pysymään pehmeinä. Harmaata tekstiä sisältävä huulivoide sisältää riisiöljyä joka ravitsee ja kosteuttaa huulia. Vaaleanpunaisella tekstillä varustettu huulirasva sisältää E-vitamiinia joka kosteuttaa tehokkaasti huulia.

Essencen uutuudet 2019

Essencen uutuudet 2019

Essencen kevään ja kesän uutuudet vuonna 2019 ovat jälleen kerran omasta mielestäni todella onnistuneita ja plussaa ehdottomasti siitä, että Essence pyrkii kokoajan pysymään ajan hermolla. Nämä uutuudet palvelevat älyttömän hyvin kuluttajia ja varsinkin luomiväripaletit on saaneet monet meikkaajat innostumaan! Essencen uutuudet ihastuttaa ainakin joka kerta itseäni sillä merkki soveltuu täydellisesti meikkaamista aloitteleville sekä sellaisille jotka eivät halua lyödä meikkeihin hirveästi rahaa kiinni, mutta haluavat silti hyviä tuotteita. Essencen uutuuksien löytäminen voi olla useasti hankalaa sillä monesti Essencen hyllyt huutavat tyhjyyttään. Haluan kuitenkin vinkata, että *Tokmannilla on verkkokauppa josta saa tilattua Essencen tuotteita kotiin! En ollut itsekkään tajunnut, että tokmannilta voisi tilata postitse tuotteita kotiin vaan aina harmitellut Essencen hyllyjen tyhjyyttä myymälässä. Tokmannin verkkokaupasta löytyy aika laaja valikoima Essencen tuotteita joten kannattaa kurkata olisiko siellä myynnissä omia Essence suosikkeja!


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

ANASTASIA RIVIERA LUOMIVÄRIPALETTI

ESSENCE FRESH & FIT AWAKE MAKE UP MEIKKIVOIDE

MAAILMAN PARAS AURINKOPUUTERI PHYSICIANS FORMULA BUTTER BRONZER

6 kommenttia

 1. SariB kirjoitti:

  Kasvopaletti on todella upea näköinen. Itse suhtaudun suurella varaukselle Essencen luomiväreihin. Niissä harvoin on loistoyksilöitä, valitettavasti!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Essencen luomiväripalettien pigmenttisyys ei ole kaikista paras, mutta taas yksittäiset napit on huomattavasti pigmenttisiä. Hyvällä pohjustajalla onneksi saa näistäkin paleteista enemmän irti 🙂

 2. Noora ( https://prettyawesomeblog1.blogspot.com/) kirjoitti:

  Monen monta suosikkia löytyi kyllä näistä uutuuksista 🙂 Samaa mieltä eyeprimer on ihan loistava. Itselläni on raskaat ja nopeasti rasvoittuvat luomet, joten vaadin primerilta paljon. Kynsilakat ovat ihan huippuja ja kestävyydeltään päihittivät jopa Opit, mitä normaalisti käytän. Ja niissä hinta oli 1,99, kun Tokmannilla vilkaisin 😀 Ihania uutuuksia kaikenkaikkiaan!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Essencen tuotteet on kyllä hinta-laatu suhteeltaan loistavia ja kaikista parasta on se, että se pyrkii kokoajan pysymään ajan hermoilla. Eyeprimer on ollu kyllä tosi hyvä vaikka mulla luomivärit pysyy hyvin paikoillaan ilman erillisiä tuotteita. Mä en koskaan oikein oo halunnut maksaa paljoa kynsilakoista joten Essencen kynsilakkojen hinta on oikein jees 😀

 3. Maija / Kivipuuteri-blogi kirjoitti:

  Tuo poskipunapaletti pitää tsekata, jos tulisi vastaan jossain. Se onkin aina yllätys mistä kaupasta löytää uutuuksia ja missä on tyhjät hyllyt 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Suosittelen kyllä kokeilemaan mikäli vaan kaupasta löytyy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.