Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Helppoja ja nopeita arkimeikkejä

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Helppoja ja nopeita arkimeikkejä? – Kyllä kiitos! Jokainen meistä tietää sen fiiliksen kun aamulla tekisi mieli sipaista vähän meikkiä kasvoille ilmeen piristämiseksi, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikilla on varmasti käytössä ne omat luottotuotteet niihin aamuihin, mutta kaipaisitko ehkä jotain uutta? Tässä tulee neljä erilaista tuotetta joilla on helppo luoda nopea arkinen meikki!

helppoja ja nopeita arkimeikkejä

Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Fluid meikkivoide

Vihdoin ja viimein pääsin itsekin testaamaan paljon kehutun *Shiseidon Synchro Skin Glow meikkivoiteen ja voin sanoa, että se on täydellinen meikkivoide arkeen. Ja juuri nimenomaan arkeen sillä tämä meikkivoide on ihanan kevyt joka jättää upean kuulaan lopputuloksen kasvoille koko päiväksi, mutta on helppo ja nopea levittää kasvoille siveltimen avulla aamutuimaankin. Peittävyydeltään meikkivoide on selkeästi puolipeittävä sillä se paljastaa kyllä iholta jonkin verran virheitä mm. epäpuhtauksia, mutta tasoittaa ihon normaalit värierot loistavasti alleen. Shiseidon Synchro Skin Glow meikkivoiteessa on ihan mieletön kesto ja se pysyykin kasvoilla kauniina aamusta iltaan. Sävy Neutral 2 on varmasti monelle ihon sävylle sopiva, sillä Neutral 3 sävy on jo huomattavasti tummempi sekä punapohjaisempi.

*Shiseido Synchro Skin Glow meikkivoide 57,50 €

helppoja ja nopeita arkimeikkejä

Lumene Invisible Illumination Glow Liquid Bronzer

Arjessa meikin halutaan usein olevan juuri kuultava ja luonnollisen näköinen. Nestemäiset ja voidemaiset aurinkopuuterit ovat yksi hyvä vaihtoehto tuoda kasvoille lisää luonnollisuutta. Ne sulautuvat ihoon niin yleensä niin huomaamattomasti, että ne näyttävät iholla luonnolliselta. Lumenen aurinkopuuteri tipat ovat aloittelevalle voidemaisten ja nestemäisten tuotteiden käyttäjille loistava vaihtoehto. *Lumene Invisible Illumination Liquid Bronzer on koostumukseltaan todella kevyttä ja helposti levittyvää jolloin jolloin ei tarvitse pelätä, että tuotetta tulisi laitettua liikaa.
*Lumene Invisible Illumination Liquid Bronzer 29,90 €

Milani Cheek Kiss Blush Cream poskipunapaletti

Myös ihon kuivuudesta ja pintakuivuudesta kärsivien kannattaa suosia voidemaisten aurinkopuuterien lisäksi käytettäväksi voidemaisia tai nestemäisiä poskipunia. Jos iholle kerrostaa puuterin lisäksi puuterimaista aurinkopuuteria sekä poskipunaa saattaa lopputulos olla arvatenkin todella puuterimainen eikä tämä suosi yleensä ihon kuivuudesta kärsiviä. Milanilla on upea kolmen sävyn *voidemainen poskipunapaletti joista löytyy todella hyvin pigmenttiä, mutta ne ovat silti koostumukseltaan hieman läpikuultavia.

*Milani Cheek Kiss Blush Cream poskipunapaletti 20,90 €

helppoja ja nopeita arkimeikkejä

Lancome Hypnose Stylo Cream Eyeshadow Stick

Helppoja ja nopeita arkimeikkejä ei ole mitään ilman nopeita luomivärejä joten valitsinkin arkeen sopiviksi luomiväreiksi nestemäisen luomivärin sekä luomivärikynän. Ymmärrän ettei arjessa aina ole välttämättä aikaa kikkailla erilaisten luomivärien kanssa – tai ainakin luulen tietäväni, sillä hektinen arki on tullut tässä pikku hiljaa itsellekin tutuksi. Joten nappasin Lykolta mielenkiinnolla testiin *Lancomen Hypnose Stylo Cream Eyeshadow Stick luomivärikynän joka on osoittautunut ihan loistavaksi arki tuotteeksi! Kerrankin kestävä luomivärikynä jota on helppo häivyttää, mutta se pysyy luomilla koko päivän liikahtamattakaan. Lancomen luomivärikynä ei tarvitse enää kaverikseen arjessa muita tuotteitta kuin ripsivärin, mutta sen kaveriksi on helppo tehdä vaikka rajaukset rajaustussilla tai vaikka kynällä mikäli sellaisia kaipaa. Takuu varma tuote, mikäli silmämeikkiin ei ole enempää aikaa kuin minuutti tai kaksi.


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

VUODEN 2021 PARHAIMMAT KOSMETIIKKATUOTTEET

TESTISSÄ: ANASTASIA BEVERLY HILLS CREAM BRONZER

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *