Hae
Paletilla

Luonnonkosmetiikkaa Lidlistä

Lidl luonnonkosmetiikka

Matkustettiin Inkan kanssa taas Helsinkiin ja tällä kertaa käytiin tutustumassa Lidlin uusiin luonnonkosmetiikka uutuuksiin! Olin tapahtumasta aika innoissani sillä edullinen kosmetiikka kiehtoo aina ja Lidlin Cien merkkikin oli entuudestaan jo tuttu. Cien Nature on Lidlin oma luonnonkosmetiikka sarja joka on ilmestynyt Lidleihin jo viime syksynä, mutta nyt Marsaana järjesti tapahtuman sen tiimoilta.

Lidl luonnonkosmetiikka

Tapahtumassa oli puhumassa kemikaalicocktail blogia kirjoittava Noora Shingler. Noora kertoi hieman luonnoskosmetiikasta, vegaanisuudesta ja siitä miksi hän on päätynyt käyttämään itse pelkkää luonnonkosmetiikkaa. Nooran pitämä esitys oli mielenkiintoinen ja Inkan sanoin hän kertoi hyviä pointteja kuluttajalle. Itselle kuitenkin nämä oli oman ammatin puolesta jo tuttuja asioita. Nooran puheen jälkeen oli vapaata aikaa tutustua Cien Nature tuotteisiin. Näissä tapahtumissa parasta on se, että näkee ihania bloggaaja kollegoita ja näin tapahtui myös tälläkin kertaa.

lidl luonnonkosmetiikka

Lidl Cien Nature luonnonkosmetiikka

Lidlin luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät mm. ravitsevaa kehäkukkaa, kiinteyttävää granaattiomenaa, sekä kosteuttavaa sheavoita ja jojobaa, Tuotteet ovat saaneet Natrue- sertifioinnin mikä tarkoittaa, että tuotteet koostuvat luonnon omista raaka-aineista ja ne ovat kerätty ympäristöä kunnioittaen.

Marsaanan tilat olivat koristeltu henkeä salpaavalla tavalla ja Lidlin luonnonkosmetiikka tuotteita oli aseteltu todella upeasti erilaisten sisustus elementtien päälle. Sisustuksen paras oli todella upea sohva joka oli rakennettu kuormalavoista! Tämmöisen rentoutus nurkan voisin rakentaa kotiinkin..

Untitled

Mun mielestä on hienoo, että ruokakauppohin saadaan myyntiin erilaisia luonnonkosmetiikka merkkejä sillä ihmiset ovat nykyään todella tietoisia millaista kosmetiikkaa he haluavat käyttää. Luonnonkosmetiikka suosio on ollut kokoajan järisyttävässä nousussa ja on hienoo, että sellainen merkki löytyy jo itsestään Lidliltä. Cien on todella edullinen kosmetiikkamerkki enkä ole koskaan törmännyt yhteenkään huonoon tuotteeseen merkin kohdalla.

lidl luonnonkosmetiikka

Cien Nature luonnonkosmetiikkasarja sisältää ihonhoitotuotteita päivittäiseen käyttöön kasvoille sekä vartalolle. Natrue- sertifioinnin lisäksi tuotteet ovat dermatologisesti tutkittu eikä niitä ole testattu eläimillä. Sarjasta löytyy Cien Nature Pomegranate päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide jotka ovat ihon ennen aikaista vanhentumista vastaan taisteleva sarja. Granaattiomena sarjan lisäksi löytyy ihoa kosteuttava ja pehmentävä Cien Nature Wild Rose sarja josta löytyy myös päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide. Ruusu sarjasta löytyy näiden lisäksi myös suihkugeeli sekä shampoo. Lisäksi Cien Nature sarjalla on huulivoide, käsivoide sekä vartalovoi. Ja mikä parasta niin näiden kaikkien tuotteiden hinta on alle 4 euroa!

Oletko kokeillut Lidlin Cien Nature tuotteita? 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

JOLIE BOX MAALISKUU 2019

OGX BONDING ’PLEX, RAKENNEPAIKKAAVA HIUSTENHOITOSARJA

FORMULA 10.0.6 PEEL-OFF KASVONAAMIOT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.