Hae
Paletilla

Bette Box Marraskuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Untitled

Bette Box marraskuu 2019 on saapunut ja tässä kuussa hellitään ihoa, hiuksia ja mieltä talven tehdessä tuloaan. Ensimmäinen reaktio marraskuun Bette Box sisällöstä ei ollut mitenkään ihmeellinen, mutta jälleen kerran huomasin ettei monikaan tuote jää itseltäni käyttämättä. Eiköhän siis kurkata heti mitä marraskuun bette piti sisällään.

Bette Box Marraskuu 2019

Biozell Professional Silver Dry Shampoo

Bette Box marraskuu piti sisällään tuotteita jota on nähty bokseissa ennenkin. Ensimmäinen tuote niistä on Biozellin hopea kuivashampoo. Tuote taittaa keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä hiuksista ja se on  erityisesti kehitetty kylmän vaaleille hiuksille. Tuote on kuitenkin omaan makuuni liian kylmän sävyinen ja se jättää helposti tyven sinertäväksi. Muuten hyvä kuivashampoo joka pääsee kyllä itselläni käyttöön, mutta sitä täytyy muistaa laittaa varoen. Biozell Professional Silver Dry Shampoo 6,75-7,90€

Bette Box Marraskuu 2019

Lumene Arktis käsivoide

Pitkästä aikaa oli kiva saada Bette Boksista Lumenen tuote joka oli tällä kertaa käsivoide. Arktis on tehokosteuttava ja rauhoittava käsivoide joka kosteuttaa erittäin kuivia käsiä. Tuote sisältää kauraöljyä, mustikkaöljyä sekä rypsiöljyä jotka suojaa ihoa lämpötila vaihteluilta. Käsivoide on täysin hajusteeton sekä vegaaninen joten sopii myös herkkä ihoisille. Lumene Arktis käsivoide 7,90€

Bette Box Marraskuu 2019

Silicea Beauty Shots

Tuotteet jotka aiheuttivat pienen pettymyksen marraskuun Bette Boksissa on Silicea beauty shotit jonka tarkoituksena on edistää hiusten, ihon ja kynsien terveyttä. Vaikka tuotteet ovat nousseet suosikeiksi Ruotsissa ja Saksassa niin en itse tykkää, että niitä löytyy kauneusbokseista ja ne ovat luokiteltu varsinaiseksi tuotteeksi. Beauty shotit kuitenkin sisältävät puhdasta mineraali piitä, biotiinia ja seleeniä. Silicea Beauty Shots 16€ / 30 annosta.

Untitled

Affect Eyebrow Pomade

Yksi  Bette Boksin kiinnostavimmista tuotteista oli ehdottomasti tämä vedenkestävä Affectin kulma pomade. Käytän päivittäin samanlaista tuotetta kulmiini ja nämä ovat ehdottomasti omasta mielestä parempia kuin puuteriset tai kynämäiset kulmatuotteet. Sävy on aika tumma, mutta hellällä kädellä laitettuna toimii myös vaaleilla. Affect Eyebrow pomade 19,90€

Bette Box Marraskuu 2019

Gliss Total Repair- hoitosuihke

Vastaavanlainen Glissin Total Repair- hoitosuihke on myös nähty Bette  Boksissa aikaisemminkin, mutta en ollut tuotteesta yhtään pahoillani sillä käytän joka pesun jälkeen erilaisia hoitosuihkeita. Hoitosuihke auttaa hiusten kammattavuutta sekä tekee niistä kimmoisen ja pehmeän tuntuiset. Gliss hoitosuihke n. 3€.

Untitled

Bette Box marraskuu 2019

Boksista paljastui myös Salus Floradix rautavalmiste joka on myös nähty Bette Boksissa ennenkin sekä Ted Bakerin miesten uutuus hajuvesi. Olin aluksi jälleen hieman pettynyt boksin sisältöön, mutta boksin jokainen tuote paitsi Silicean beauty shotit pääsevät itselläni varmasti käyttöön. Bette Box marraskuu piti myös sisällään Pandan Choco & Lakrits karkkipussin joka on yksi suosikeistani! *Pääset tilaamaan Bette Boxin itsellesi tästä. 

Bette Box Marraskuu 2019

Bette Box Marraskuu, ilahduttiko vai vihastuttiko?


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

BETTE BOX LOKAKUU 2019

BETTE BOX SYYSKUU 2019

ESSENCEN SYKSYN UUTUUDET 2019

6 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Mulle ei tule enää boksia mutta paras tuote olis ollut käsivoide ja lakut ;DD kuivashampoo löytyy jo, jätettävän suihkeenkin olisin saattanut käyttää. Kulmapomadekin tulisi kokeiltua, muut vähän njääh..mutta rahoilleen kuitenkin vastinetta tässä boksissa!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Lakut oli varmaan mun suosikki 😀 Moni tuote pääsee kyllä käyttöön!

 2. Kosmetiikkakatri kirjoitti:

  Ihan kiva boksi, olen ollut tyytyväinen sisältöön elintarvikkeita lukuunottamatta.

  https://kosmetiikkakatri.blogspot.com/2019/11/bette-box-11-2019.html

 3. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Mä tykkäsin tästä boksista! Aika perustuotteita sinänsä, mutta iso osa pääsee kuitenkin käyttöön 🙂 Pelkäsin ton kulmavärin kanssa, että se olisi liian tummaa, mutta varovaisesti käytettynä se toimi mulla tosi hyvin!

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Boksi oli kyllä loppuen lopuks ihan kiva ja moni tuote pääsee itelläkin käyttöön 🙂 Näin kans ajattelin, että on varmaan ihan hyvä sävy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *