Hae
Paletilla

Wet n Wild uutuudet, meikkibrändi nuoruudesta

*Sisältää mainoslinkkejä

Muistan itse Wet n Wildin merkkinä jota myytiin seppälässä muutamalla eurolla ja se oli merkki minkä tuotteita löytyi myös minun meikkipussista silloin, kun aloittelin meikkaamista. Legendaarisin tuote itselleni on Wet n Wildin Cover All Concealer paletti joka sisältää neljä erilaista peiteaine sävyä jotka sopivat värierojen korjaamiseen. Muistan edelleen miltä toi paletti tuoksui ja voitte varmasti kuvitella etten aloittelevana meikkaajana käyttänyt näitä tuotteita todellakaan niin miten olisi pitänyt. Vuosien aikana kuitenkin olen kokeillut muutamia eri Wet n Wild tuotteita ja niistä mieleeni on jäänyt paljon puhuttu Photo Focus meikkivoide, MegaGlo Countour paletti sekä nestemäiset Megalast Liquid mattahuulipunat joista kaikista olen kirjoittanut blogin puolelle omat arvostelut.

*Postauksen Wet n Wild tuotteet ovat saatu.

Wet n Wild

Photo Focus Dewy Lumineux Foundation

Alkuperäinen Photo Focus meikkivoide ei ollut omalla kohdallani mikään lottovoitto ja se ei toiminut minulla yhtään halutulla tavalla. Tiedän, että monet rakastavat Photo Focus meikkivoidetta, mutta itse listasin sen yhdessä vaiheessa 3 huonoimman meikkivoiteen joukkoon. Olin kuitenkin innoissani kun sain tietää, että markkinoille on tullut puolipeittävä ja kuulaan lopputuloksen antava vaihtoehto Photo Focus meikkivoiteesta. Käytän itse nykyään todella kevyitä ja kosteuttavia meikkivoiteita, sillä ne antaa kasvoille mielestäni älyttömään kauniin ja luonnollisen hehkun. Siksi olin myös innoissani testaamassa uutta *Photo Focus Dewy meikkivoidetta, sillä se lupaa olla koostumukseltaan ultrakevyt sekä jättää kostealta näyttävän meikkipohjan. Meikkivoide todella näyttää iholla kostean kuulaalta ja on ihan eri maata kuin edeltäjänsä, sillä se näyttää kasvoilla kauniilta koko päivän.

Wet n Wild

Hello Halo MegaGlo Blushlighter poskipuna & Highlighter

Wet n Wildin highlighterit ovat olleet aina ihan älyttömän upeita ja todella kiiltäviä, mutta ne on harmikseni ollut aina liian tummia itselleni. Uusista Hello Halo MegaGlo Bushlighter poskipuna ja highlighter paleteista löytyy kaksi eri vaihtoehtoa jotka sopivat juuri tummemmalle ja vaaleammalle ihonsävylle. *Blushlighter Highlight Blingon sävynä pinkihtävämpi ja viileämpi joka sopii esimerkiksi vaalealle iholleni täydellisesti. Kultaisen persikkainen *Blushlighter After Sex taas sopii huomattavasti tummemmalle iholle paremmin. Nämä paletit sopivat sellaiselle joka rakastaa kiiltoa sekä kuultoa niin poskipunassa kuin highlighterissakin!

Wet n Wild

MEGALAST Lipstick -huulipuna

Meikki mieltymykseni ovat muuttuneet myös ajansaatossa niin, että nestemäiset matta huulipunat ovat saaneet väistyä kiiltävien ja kosteuttavien punien tieltä. Wet n Wildin mustalla hylsyllä olevat *Megalast Lipstick Matte Finish punat ovat mattaisen lopputuloksen jättäviä punia jotka eivät kuitenkaan kuivata huulia. Valkoisessa hylsyssä olevat *Megalast Lipstick Shine Finish punat taas ovat hyvin kosteuttavia, mutta silti pitkäkestoisia punia. Valkoisessa hylsyssä olevat punat ja varsinkin tuo vaaleampi sävy Pinky Ring on noussut ehdottomasti omaksi suosikiksi.

Wet n Wild Wet n Wildin luomiväripalettia ehdinkin jo Instagramin puolella kehumaan, sillä tämä alle 10€ paletti yllätti itseni täysin! Paletin sävyissä on ihan mielettömän hyvä pigmentti ja se toimii niin arjessa kuin juhlassakin. *Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Quads -luomiväripaleissa on paranneltu koostumus ja niistä löytyy niin helmiäis kuin mattasävyjäkin.

Wet n Wildin uutuuksista mieleen painui myös *Prime Focus kosteuttava primer joka jättää iholle kauniin kuulaan hehkun sekä tekee meikkipohjalle ihanteellisen pohjan. Myös *Wet n Wildin meikkisieni jolta löytyy hintaa ainoastaan 5,90€ vetää laadultaan vertoja beautyblenderille. *Wet n Wildin öljypohjainen meikinpuhdistustuote saa myös itseltäni täydet pisteet, sillä lähtee meikki kuin meikki! Olen siis todella yllättynyt Wet n Wildin tuotteista, sillä odotukseni eivät olleet kauhean korkealla aluksi. Muistoni Wet n Wildin tuotteista on monien vuosien takaa joten myöskään mitään virallista vertailukohdetta ei oikeastaan ollut. Merkkinä Wet n Wild on edullinen ja se sopii mielestäni niin ammattilaisille kuin aloitteleville meikkaajillekin. Ei ole siis ihme, että Wet n Wild tuotteisiin ovat ihastuneet myös julkkikset ympäri maailmaa!

Mitkä on sinun muistot Wet n Wildin tuotteista? 

Seuraa Instagramissa paletillaviivi

Myös nämä voisivat kiinnostaa:

TÄYDELLINEN LUOMIVÄRIPALETTI ARKEEN PHYSICIANS FORMULALTA

TRENDIKÄS CLARINS JOLI BLUSH POSKIPUNA

SUPER FOODIA HIUKSILLE – GARNIER FRUCTIS HAIR FOOD TUOTEPERHE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.