Hae
Paletilla
Kaupallinen yhteistyö

Lookfantastic Beauty Box – Marraskuu 2019

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic
*Sisältää mainoslinkkejä

Jatketaan kauneusboksi teemaa sillä tänään vuorossa olisi Lookfantastic Beauty Box! Olin viime Lookfantastic Beauty Boxiin todella tyytyväinen joten odottelin marraskuun boksia innolla. Lookfantastic Beauty Box marraskuu tuoksu oli väriltään vaaleanpunainen ja piti sisällään rentoutumiseen tarkoitettuja tuotteita.

Lookfantastic Beauty Box marraskuu

Espa Smooth & Firm Body Butter

Ensimmäisenä boksista paljastuu Espa Smooth & Firm vartalovoi jonka tarkoitus on jättää vartalon iho pehmeäksi ja kosteutetuksi. Voide sisältää kosteuttavaa lehtikuusta, kurpitsan siemenuutetta, arganöljyä, e-vitamiinia ja ruusunmarjaa jotka kaikki hoitavat ihoa tehokkaasti. Voide on koostumukseltaan täyteläinen ja tuoksu voimakkaasti eteerisiltä öljyiltä.  Tuoksu on itselleni liian voimakas ja eteerinen joten tuote ei pääse itselläni käyttöön, mutta muuten voide tuntui kyllä todelta miellyttävältä.

Untitled

Thisworks Deep Sleep Pillow Spray

Thisworks Deep Sleep Pillow Spray oli todella mielenkiintoinen sillä kyseessä on suihke jota kuuluu suihkauttaa tyynyyn. Kuulostaa juuri niin hullulta mitä se onkin! Suihkeen tarkoitus on rentouttaa ja auttaa pääsemään syvään uneen luonnollisten öljyjen avulla. Spray sisältää laventelin, vetiverin ja kamomillan eteerisiä öljyjä joilla kaikilla on rauhoittava ominaisuus. En voi itse sietää ollenkaan laventerin tuoksua joten tämä tuote jää itseltäni käyttämättä vaikka sitä olisin ollut todella mielenkiintoista kokeilla. En oikein usko, että tuote todella toimisi, mutta nukun kuitenkin mielummin hieman huonosti kuin kärsin migreenistä laventelin tuoksun ansiosta.

 Lookfantastic Beauty Box marraskuu

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil

Marraskuun Lookfantastic Beauty Boxista paljastui Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose kuivaöljy joka oli itselleni jo entuudestaan tuttu tuote. Nuxen kuivaöljyä on todella monikäyttöinen sillä sitä voi käyttää kasvoille, vartalolle tai vaikka hiuksille. Nuxen kuivaöljy sisältää todella laadukkaita öljyjä sekä ihoa hoitavia ainesosia jotka takaavat sen, että iho pysyy kosteutettuna talvellakin. Tässä Nuxen öljyssä on myös melko voimakas tuoksu, mutta se oli loistava apu kuiville säärille kesällä joten aion käyttää sitä varmasti nyt myös talvellakin kuivan ihon hoidossa. Öljy toimii myös hieronnassa loistavasti!

Untitled

So Eco Konjac Sponge charcoal

So Eco Konjac Sponge on 100% biohajoava ja saapui kun tilauksesta sillä heitin juuri edellisen konjac sienen menemään. Olen tykännyt käyttää Konjac sientä jo pitkään yhdessä öljymäisen putsarin kanssa ennen puhdistuksen toista vaihetta. Tämä Konjac sieni on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle, mutta olen itse kärsinyt nyt epäpuhtauksista joten uskon tämän toimivan itsellänikin loistavasti.

Untitled

Dr Botanicials hemp infused natural nutrition moisturiser

Itseäni kiinnosti eniten tässä marraskuun Lookfantasticin boksissa Dr Botanicials hemp infused natural nutrition kosteusvoide joka sisältää hampun siemenöljyä. Hampun siemenöljy on loistava ainesosa kuivan ihon hoidossa ja olen itse saanut apua monesti tästä kyseisestä ainesosasta. Tämä kyseinen voide sisältää hampun siemenöljyn lisäksi mm. manteliöljyä, sheavoita sekä kaakaovoita jotka ovat myös erittäin hyviä ainesosia kuivan ihon hoidossa. Tämä tuote pääsee ehdottomasti heti käyttöön!

Lookfantastic Beauty Box marraskuu

Skimono Beauty Hand Mask

Sheavoita, aloe veraa sekä hyaluronihappoa sisältävä käsille tarkoitettu naamio. Mielenkiintoinen tuote joka sisältää myös todella hyviä ainesosia. Nämä tälläiset tuotteet on kuitenkin sellaisia joiden käyttöön tarvitsee varata oman aikansa sillä näissäkin on yli 20 minuutin vaikutusaika. Ihana tuote kuitenkin omiin hemmottelu hetkiin. Boksi tuoksui heti avatessa todella eteeriselle joten hieman jännityksellä lähdin tutustumaan tuotteisiin.

marraskuun Lookfantastic Beauty Box

Lookfantastic Beauty Box marraskuu 2019

Vaikka tämän kuun boksi sisälsi todella eteeriseltä tuoksuvia tuotteita jotka ei ollut ihan omaan mieleeni niin olin todella tyytyväinen kahteen tuotteeseen. Nappasin hamppu kasvovoiteen ja konjac sienen heti itselleni käyttöön. Lookfantastic Beauty Boxin voit tilata itsellesi ILMAISELLA postituksella joko 1, 3, 6 tai 12 kuukauden jatkuvana tilauksena. Mikäli teen yhden kuukauden tilauksen niin boksin hinnaksi tulee 20€/kk, kun taas kolmen kuukauden tilauksessa yhden boksin hinnaksi jää 18€/kk. Pääset tutustumaan *Lookfantastic Beauty Boxiin lisää tästä. 


Myös nämä voisivat kiinnostaa:

LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX – LOKAKUU 2019

BETTE BOX MARRASKUU 2019

ESSENCEN SYKSYN UUTUUDET 2019

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic

8 kommenttia

 1. Maiju kirjoitti:

  Nää on kyllä ihan huikeita! Välissä pieni notkahdus mutta niin mun lemppari

 2. Linda/Lipstick Love kirjoitti:

  Tää oli mun makuuni vähän tylsähkö boksi, mutta oli tuolla ihan mielenkiintoisiakin tuotteita toki joukossa! Mä en myöskään voi sietää laventelin tuoksua. Sain tollasen vastaavan tyynysuihkeen joskus vuosia sitten ja menin suihkimaan sitä heti kättelyssä ilmaan, lukematta sen tarkemmin mitä se sisältää. Ja voi apua sitä tuoksua 😀 Onneksi en mennyt suinpäin suihkimaan petivaatteisiin sitä, kun ilmasta se sentään haihtui suhteellisen nopeasti pois, mutta tekstiilien kanssa olisi voinut olla vähän toinen juttu :’D

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Oon samaa mieltä, ettei tämä nyt niin hyvä boksi ollut kuin viime kuussa mut toisaalta ihan jees 🙂 Mun oli pakko suihkauttaa kans tota ilmaan ja samantien tuli sellanen tykytys päähän 😀

 3. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Ei ollut paras boksi tämä mutta muutama kiinnostava tuote kuitenkin mukana! Itse lopetin LF boksin tilaamisen koska huomasin, että boksit alkoi aikalailla toistaa itseään kun boksia oli jo vuoden tilannut. Olen nimittäin itse saanut vastaavan laisen tyynysuihkeen bokseista jo 2 kertaa ja tämä olisi ollut kolmas jos olisin boksia vielä tilannut 😀

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Eikä! Toi on niin harmillista, että boksit alkaa toistamaan itseään.

 4. Katri kirjoitti:

  Jotenkin liian erikoinen sisältö itselleni, en välttämättä olisi pitänyt – toki tässä niitä uusia löytyy 🙂

  http://www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  • Viivi Nurminen kirjoitti:

   Sisältö oli kieltämättä vähän erilainen, mutta se on ihan totta, että joukosta voi löytyä aina uusiakin juttuja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *